eda2111 12.03.07, 18:53 Chciałbym kupić dobry sprzet grajacy do auta. Mozecie mi jakiś polecić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
black_code Re: Radioodtwarzacz samochodowy 12.03.07, 19:05 kwota. dla jedego dobry sprzet to radioodtwarzacz za 400zl dla innego za 10tys . Link Zgłoś
eda2111 Re: Radioodtwarzacz samochodowy 12.03.07, 19:11 chciałbym kupić w miarę dobry i sprawdzony przez kogoś sprzęt do 500 zł. Link Zgłoś
black_code Re: Radioodtwarzacz samochodowy 12.03.07, 19:40 Wiekszosc firmowych radioodtwarzaczy w tej cenie prezentuje podobny poziom , zreszta wieksza wage odgrywaja glosniki. Polecam cos z firm Pioneer,JVC,Clarion,Kenwood,Alpine ,Blaupunkt- wybor jest ogromny Link Zgłoś
yeger_er Re: Radioodtwarzacz samochodowy 13.03.07, 11:28 Głośniki bez wzmacniacza też nie wiele pomogą, choć zawsze warto w nie zainwestować...na początek. Nie wiem co chcesz osiągnąć, jaki odsłuch ale inwestując w radio 500,- zł niewiele zyskasz względem tego co już zapewne posiadasz w aucie. Link Zgłoś
des4 Re: Radioodtwarzacz samochodowy 13.03.07, 11:35 Odtwarzacz to nie wszystko. Nawet najlepszy sprzęt będzie grał nieciekawie jeśli będą słabe glośniki.... Link Zgłoś
kodem_pl Alpine, Clarion, Pioneer 13.03.07, 15:30 Cos z tej trojki, znajdziesz na pewno. Co do teorii, ze nawet najlepszy sprzet zle zagra na slabych glosnikach... to prawda, ale nie do konca. Nie moglem uwierzyc jaka byla roznica, gdy w Astrze ojca zmienilismy kiedys radio z Sony na Pioneera... Glosniki byly nawet bez tweeterow, ale roznica byla zniewalajaca... Blaupunkty graja IMO beznadziejnie, zwlaszcza te tansze (nie wiem jak nowe modele). Sony podobnie. Kenwood, JVC... zalezy jak sie trafi. Link Zgłoś