anna_r1 19.03.07, 19:25 Jaki samochód sportowy proponujecie dla mlodej dziewczyny?? Cena jest nieważna .Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
lenarty Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 19.03.07, 20:01 Bugatti Veyron, ładne autko, coś w sam raz dla pięknej dziewczyny, dla której cena nie gra roli. www.bugatti-cars.de/bugatti/index.html Link Zgłoś
macio666 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 19.03.07, 20:20 MC12 i Veyron to rzecz jasna zacne sprzęty, ale jeśli młoda dziwcynka pisze że "cena nieważna" to ja obstawiałbym Ferrari FXX :) pozdro Link Zgłoś
recon4 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 19.03.07, 20:24 Alfa Romeo 147 GTA! w kolorze Nero Fuoco! Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 19.03.07, 20:36 Czerwony ospojlerowany 126p ! Innymi bedziesz stwarzac zagrozenie dla innych i siebie samej. Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 19.03.07, 21:21 Dziękuje za podpowiedzi:) Pozdrawiam Milego wieczora Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 19.03.07, 21:23 Ahh zapomnialam A co sadzicie o mercedezach?? Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 19.03.07, 23:20 nic. bo nie ma czegos takiego. kiedy mialas pierwszy okres? Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 10:13 Jeszcze ni miałam :):)buzka:) Link Zgłoś
tasma_klejaca Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 01:03 A to myslę, że CLK DTM AMG będzie idealny. Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 11:33 tasmo klejaca:) CLK DTM AM?? czy to dla modelarza?? nie chce zabawki!!Zabawke juz mam ,żywą ,mojego narcyza:):)pozdrawiam Link Zgłoś
simr1979 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 10:49 anna_r1 napisała: > Ahh zapomnialam A co sadzicie o mercedezach?? Mercedezzzzzzyy ??? Są dla czterdziestoletnich staruchów z kompleksem łysiny i małego członka..:) Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 10:57 Nie bądz zlośliwy :) moja klawiaturka sie zbuntowała ..tylko:) Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 10:57 Ahh 40 lat skończe za 20 lat i siedem m-cy:) Link Zgłoś
yeger_er Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 13:58 simr1979 napisał: > Mercedezzzzzzyy ??? > Są dla czterdziestoletnich staruchów z kompleksem łysiny i małego członka..:) Jestem 40letnim staruchem z kompleksem łysiny i małego członka :) Śmiesznie z mojej perspektywy wygladają małolaty w kompaktowych pudełeczkach :) - nie mam 40.l. ( jeszcze ) - nie jestem łysy( siejący ) - mam przeciętnego małego - mam mercedesa, za którym na 90% byś się obejżał - jest mi z tym zajebiście dobrze :) Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 14:10 - nie mam 40.l. ( jeszcze ) - nie jestem łysy( siejący ) - mam przeciętnego małego - mam mercedesa, za którym na 90% byś się obejżał - jest mi z tym zajebiście dobrze Zazdroszczę Ci ..bywa,że chciałabym być mężczyzną Jest Wam w życiu znacznie lepiej :) [pozdrawiam Miłego dnia:) 'ahh na ''członkach'' sie nie znam :)( wszak malolata jestem:)) czy to ma jakis związek z Unią...może:) Link Zgłoś
yeger_er Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 14:16 To że nam jest lepiej to tylko zdanie ( większości ) kobiet a po drugie to przecież Wy macie to coś, tylko nie potraficie tego w odpowiedni ( mądry ) sposób wykorzystywać. Napisałem że mam przeciętnego małego, choć to ostatnio także mało poprawne politycznie słowo, o członkach UE nic nie wspominałem. Z "-" pisałem do simira79. Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 14:19 Przepraszam ... Buzka Link Zgłoś
swoboda_t Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 21:32 Chyba chodziło Jej o to, czy pulok jest zgodny ze standardami unijnymi? Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 21.03.07, 23:03 swoboda_t napisał: > Chyba chodziło Jej o to, czy pulok jest zgodny ze standardami unijnymi? a teraz im to przetlumacz na polski :-DDD Link Zgłoś
swoboda_t Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 23.03.07, 14:41 BYlaś dziś na Tauzenie?? Bo pół godziny temu minąłem Forda wypisz wymalój Twojego z niewiastą za kierownicą :) Link Zgłoś
swoboda_t Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 23.03.07, 17:53 Hahahaaa, ale byka strzeliłem, no po prostu śmiech na sali LOL Link Zgłoś
1realista Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 19.03.07, 23:30 Aston Martin DB5 albo DB4 Moze być? Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 10:42 frealista:) Czy jest silny jak Pudzianowski i mądry jak Einstein:)pozdr Link Zgłoś
bejrutek Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 19.03.07, 23:53 sportowy samochód dla dziewczyny? - co to znaczy, pojecie zbyt względne... przybliz swoje preferencje, czego sie spodziewasz po takim aucie, włącznie z ceną (mimo że nie jest ona dla Ciebie wazna, chyba jest róznica miedzy takim audi a3, a porsche), wybór jest ogromny i ogromne sa ceny... wspomniałas o mercedesie... hmmm... auto z wygladu ma charyzme w połączeniu z łagodnymi okrągłościami(z pewnoscią podoba sie dziewczynom)... mysle że warto pomysleć o slk lub nową c-klasse (wejdzie chyba w kwietniu)... auta z wyglądu to typowy mecedes ( dla mnie jeszcze lepsze, bo w porównaniu do poprzedników są troche surowsze i bardziej zadziorne, zdecydowanie poprawiono uklad kierowniczy i zawiasy, w koncu jest wybór i mozna sobie wybrac cos bardziej sportowego)... jest jeszcze clk i sl... ale tak jak w przypadku C-klasse i slk poczekałbym na nastepców... pozdro Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 00:03 bejrutek, ani slowa o cudownym hot wheels'ie civicu? Link Zgłoś
bejrutek Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 00:15 dobrze:), ze mi przypomniałeś, zapomniałem wspomnieć o civicu;)) Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 10:56 Bejrutek:)Mój samochodzik .. ma byc silny jak Pudzianowski, przystojny jak Bratt Pitt, i madry jak Einstein.:):) A tak powaznie to nie znam sie wogóle .Wiem ,że uwielbiam szybka jazdę i najlepiej sportowym wozem :)Słyszałam ,że do takich należy Lamborghini Murciélago Roadster: i Lamborghini Gallardo Spyder:)pozdr Link Zgłoś
saturn33 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 11:14 LamborghiniMurciélago Roadster to lux samochód ale cena ...nieziemska!!!poz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jak dla dziewczyny to tylko fiat panda i najl 20.03.07, 09:39 coraz większy strach przed przechodzeniem przez ulicę. Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jak dla dziewczyny to tylko fiat panda i najl 20.03.07, 10:25 Billy słoneczko,boisz się?? Ja ..też!Ratuję się myślą, że znalezienie się od razu na głębokiej wodzie może mi wyjść na dobre:)Nie będę robić z siebie mistrza kierownicy, ale winę za to jeśli Cie ''naruszę ponosił będzie instruktor,który powiedział że jestem „beznadziejna”.Czuję się momentami jak jeździec rodeo, ale nie zostawiłam jak dotąd za autem krwawego śladu… Może Twój będzie pierwszy?:):)pozdrawiam Link Zgłoś
saturn33 Re: Jak dla dziewczyny to tylko fiat panda i najl 20.03.07, 11:13 hahahahhah pozdr Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Jak dla dziewczyny to tylko fiat panda i najl 20.03.07, 11:53 Moc bez kontroli jest szalenie niebezpieczna. Tak naprawde dla ogromnej wiekszosci kierowcow Fiat UNO z 75-cio konnym silnikiem jest nie do okielznania...Przerasta ich umiejetnosci i basta. Jakie masz pojecie o technice jazdy skoro,jak sama wspomnialas zupelnie sie nie znasz? Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jak dla dziewczyny to tylko fiat panda i najl 20.03.07, 12:02 Prawko mam za 2 podejściem !!!:):)( zdolna jestem ,prawda?))Ale nie znam sie na markach ,modelachsamochodów :)My kobiety często musimy pokonać więcej przeszkód niż faceci (oprócz obiektywnych także subiektywne - jak uprzedzenia, brak pewności siebie, zakorzenione stereotypy, nastawienie psychiczne) No i kolega mi powiedział ,że taki samochód jak ja bym chciała to nie na nasze polskie drogi . Zasmucił mnie tym :(:(pozdrawiam Link Zgłoś
anna_r1 Re: a co na to tata??? 20.03.07, 13:02 Tatus pracuje od 15 lat w Australii rzadko sie z nim spotykam ,niestety:( Pozdrawiam Link Zgłoś
anna_r1 Re: a co na to tata??? 20.03.07, 13:19 Zapomniałam dodać ,ze to własnie Tatus chce mi kupić ten samochodzik:) Tylko jaki?? Wciąz nie wiem .....pozdr Link Zgłoś
geniusz_a Re: a co na to tata??? 20.03.07, 13:36 Pewnie ,że nie na nasze drogi! Jak pojedziesz do Taty to tam wyprubójesz:) Obejrzyj sobie na gazeie.pl reklamę SSC Ultimate Aero TT Pozdrawiam Link Zgłoś
yeger_er Re: a co na to tata??? 20.03.07, 14:09 Jak ja bym był Twoim ojcem to na początek kupiłbym Ci BMW 6 cabrio, tak na początek, abyś się oswoiła z mocą i co się z tym łączy. Jakbyś się nauczyła już dobrze jeździć, rozumiem że byś brała jakieś lekcje w szkole jazdy sportowej, to wtedy Lambo Gallardo Spyder. A wszelkim prześmiewcom pragnęzwrócić uwagę na dwie rzeczy: 1. Są na tym świecie ludzie naprawdę bogaci. 2. W minioną sobotę padły podaj trzy szustki, do podziaału było ponad 21mln.pln :) Link Zgłoś
anna_r1 Re: a co na to tata??? 20.03.07, 14:18 Dziękuję :)Jesteś bardzo miły ,taka dobra dusza:) Co do pieniążków nie chce o tym pisać . Wykupię sobie dodatkoweą jazde ,żeby świczyć bo wiadomo ,że samo prawko to ....ło matko ,wszyscy już nie żyją!!:) hahha A co sądzisz o tych LamborghiniMurciélago Roadster: ?? Przejrzałam galerie i bardzo mi sie podoba( ale na technice sie nie znam ,niestety i pewnie nigdy tej wiedzy nie osiągnę :) Pozdrawiam Link Zgłoś
yeger_er Re: a co na to tata??? 20.03.07, 14:24 Żadna tam dobra dusza ze mnie. Jazdy masz nie "wykupić dodatkowe" bo oni "tam" czyli tam gdzie robisz Pr.J. jeszcze nikogo jeździć nie nauczyli, co najwyżej jechać do przodu i czasem do tyłu;) Masz się zapisać do jednej ze szkół jazdy sportowej, tam dopiero dadz ą Ci popalić i pokażą jak niewiele do tej pory potrafiłaś. Lambo Mur.Road. nie dla kobiety, za duży i za pokraczny trochę, Gallardo myślę byłoby O.K. Link Zgłoś
anna_r1 Re: a co na to tata??? 20.03.07, 14:31 Żadna tam dobra dusza ze mnie. Jazdy masz nie "wykupić dodatkowe" bo oni "tam" czyli tam gdzie robisz Pr.J. jeszcze nikogo jeździć nie nauczyli, co najwyżej jechać do przodu i czasem do tyłu..... hahahhahahhaha tak zgadza się ,właśnie dokładnie tyle potrafię:):):)!! Pisząc o dodatkowej jeżdzie myślałam o tej szkole sportowej :) Wyjezdzam na pół roku do Taty to może tam gdzieś sie zapiszę do jakiejś 'szkółki':):) Jeszcze podoba mi sie Maserati mc12 ,tez przejrzałam galerię:):) buzka:) Link Zgłoś
anna_r1 Re: a co na to tata??? 20.03.07, 14:33 Ahh i jeszcze .. Który z tych samochodów sie nie psuje tzn .żeby nie stanął na drodze bo co wtedy?? Link Zgłoś
yeger_er Re: a co na to tata??? 20.03.07, 14:37 Wtedy najbliższy serwis Praha, w Berlinie dopiero mają otwierać. Myślę że regularnie przeglądany nie ma prawa stanąć. Moje auto jest przerabiane przez f-mę, która najbliższy oddział ma właśnie w Berlinie ale udało mi sie już kilka razy naprawić je w Polsce, polak potrafi, choć moje auto to ( jeszcze ) nie Lambo :) Link Zgłoś
anna_r1 Re: a co na to tata??? 20.03.07, 14:43 Ojejku w Berlinie!!?? haha Jak padnie gdzieś na wschodzie Polski to będe na zachód wracała czym??:) Ok,dzieki ,muszę mykac stad:) Pozdrawiam Słoneczka życze Do zobaczenia na trasie :):) Link Zgłoś
yeger_er Re: a co na to tata??? 20.03.07, 14:45 To tylko Maybach został, tam masz recepcjonistę na pokładzie, który wszystko za Ciebie załatwi ... ale ani to sportowe, ani dla kobiety. Link Zgłoś
anna_r1 Re: a co na to tata??? 20.03.07, 14:49 Ciekawa jestem czy6 dużo jest takich uczynnych ludzi w kraju jak Ty???hmmmm Bo stad nie wyjdę ,już sie do mnie nie odzywaj proszę:) Cmok:) Link Zgłoś
yeger_er Re: a co na to tata??? 20.03.07, 14:52 Wszyscy, którzy potrafią wznieść sie nieco ponad przeciątną i zauważą coś więcej niż czubek własnego nosa. Cmok w kr.. , oj zagalopowałem się nieco, w każdym razie tam gdzie najbardziej itd. :) Link Zgłoś
anna_r1 Re: a co na to tata??? 20.03.07, 14:57 Ożeżżżż Ty!!!!!!!!!!!! Ja taka grzeczna dziewczynka ....buuuuuu:(:( Ok podciągnę to pod ...złe emocje:) Już mnie nie ma!!!!!!!litości ,nie pisz już plissssssss:) paaaaaaaaaaaaaaa Link Zgłoś
pindoll Re: a co na to tata??? 20.03.07, 16:15 nono, ten specyficzny humor po 40-tce. ... Jeszcze się tu umówicie na randkie na naszych "oczach".. Link Zgłoś
saturn33 Re: a co na to tata??? 20.03.07, 17:13 No i masz cos przeciwko?? bo ja nie a autorke startera znam doskonale :) lubi prowokowac no i ta 40-tka Jej nie dotyczy chyba ,ze Jego .Czesc Link Zgłoś
pindoll Re: a co na to tata??? 20.03.07, 17:27 saturn33 napisał: > No i masz cos przeciwko?? nie toleruje trolli > bo ja nie a autorke startera znam doskonale :) lubi > prowokowac przede wszystkim to co do płci mam najpoważniejsze wątpliwości > no i ta 40-tka Jej nie dotyczy chyba ,ze Jego .Czesc czesc Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 14:23 Oj geniusz ,nie zauwazylam Cie:) Przejrzałam ,ahhhh cudeńka ,wszystkie mi sie podobają:):) pa buzka Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 14:24 No i znów!!Czemu nie wpdłam pod Ciebie ??:)geniuszu...:):) Link Zgłoś
przemekthor Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 14:40 > Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? Izyda, juz sobie obciales do konca? Hehe. Najlepiej sie wylansujesz na wrotkach. Link Zgłoś
yeger_er Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 14:44 Wylansuje albo nie wylansuje ale poczytaj sobie ilu "dobrze życzących" się wypowiedziało, jak mała zawiść jest w narodzie mimo że na km czuć tu prowokację ;) Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 14:47 Gdybym sie przejmowała prowokacyjnymi wątkami ,już bym dawno nie żyła!!:) hahaha Paaa milusińscy:) Link Zgłoś
geniusz_a Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 15:04 Ty mała rozrabiaro!! Sciskam:)))))))) Link Zgłoś
anna_r1 Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 14:44 Ja?? na wrotkach tez potrafie swietnie jeżdzić tylko nie wiem dlaczego synek sąsiada znalazł się w szpitalu ...:( Buzka :) Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 20.03.07, 21:16 jak bedziesz kupowała kolorowy telewizorek to wybierz czerwony. sa najlepsze. Link Zgłoś
akasaki 100%-wartosci auta na dom dziecka 21.03.07, 08:11 kup takie auto by stac cie bylo dac 100%-wartosci auta na dom dziecka, jesli "portfel" masz niograniczony to (ja bym tak wybral) subaru forester sti(czy wrx), i masz super fajne sportowe auto z ktorego bedziesz miala wiecej przyjemnosci(jesli o przyjemnosc z jazdy tobie chodzi) niz z kazdej innej bryki.. serwis w kazdym wiekszym miescie(ale po co to auto sie nie psuje)... jesli chodzi o tz sportowe auta o aerodynamicznych sylwetkach - to na zachodzie naszego pieknego kontynentu kazda szprigla jezdzi czyms takim (najczesciej w wersji kabrio) i moim zdaniem nie sa to auta dla mlodej dziewczyny, tylko raczej dla podstarzalych housewifek ktore chca rwac na auta mlode dupki(czy raczej dupkow) Link Zgłoś
piterek551 Re: 100%-wartosci auta na dom dziecka 22.03.07, 22:49 tez polecam Forestera,albo cos z gamy subaru na poczatek jednak bym wybral cos z mniejszym silnikiem bo forester sti to jest troche za mocny na poczatek przynajmniej, tak mi sie wydaje Link Zgłoś
piterek551 subaru 22.03.07, 22:56 dla twojej wiadomosci wszystkie samochody subaru maja: -niski srodek ciezkosci bo maja silnik boxera -staly naped na 4 kola symetryczny to takie dwie glowne cechy co wyrozniaja subaru mocno i one daja troche wiecej bezpieczenstwa Link Zgłoś
mechanioll Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 21.03.07, 16:04 przemuś, tyś juz całkiem zdurniał... Link Zgłoś
przemekthor Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 23.03.07, 13:59 mechanioll napisała: > przemuś, tyś juz całkiem zdurniał... to znaczy co? bo nie lapie, czego sie znowu przypieprzasz Link Zgłoś
hayer Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 21.03.07, 18:54 seicento sporting zolte, koniecznie zamow sobie dodatkowo tylnia wycieraczke prawe lusterko i nakladki na pedaly antyposlizgowe, wypas po pachy Link Zgłoś
yeger_er Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 21.03.07, 23:00 a tobie proponoje, ochlon, potem przeczytaj caly wantek, potem przeczytaj swoja odp. a na koniec zadaj sobie jedno zajebiscie wazne pytanie: na kiego chu.a napisalem cos takiego co napisalem ? zanim znajdziesz w swoim mozgu info na ten temat,pozwolisz ze cie oswiece, odp. jest prosta: jestem dupkiem :) Link Zgłoś
conveyor Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 22.03.07, 23:39 A ja uwazam, ze jesli tatusia pani Ani stac na Bugatti Veyrona to znaczy ze urodzila sie ona z umiejetnosciami kierowcy rajdowego a kto uwaza inaczej ten zazdraszcza. Link Zgłoś
pieterku Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 23.03.07, 00:35 www.luxlux.pl/artykul/1773/ogloszenie_dnia_mitsubishi_lancer_evo_ix_mr co do mocy to nawet pow. 400HP mozna podkrecic na gwarancji! a jak juz kupisz to daj znac polatamy razem co ;) Link Zgłoś
robert888 handziaaaa!! wstaawaaaj! co tak machasz łapami 23.03.07, 17:46 nuże z wyrka, trza krasule wydoić! Link Zgłoś
graf_von_teufel Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 24.03.07, 08:57 Junge Dame, Samochód sportowy w obecnych czasach zaczyna się grubo powyżej 100 KM mocy, do tego jest z reguły bardzo lekki, a także nisko zawieszony (co utrudnia jazdę po polskich dziurawych drogach) oraz w ogóle nisko się w nim siedzi, przez co niewiele widać i wielu spraw na drodzetrzeba się po prostu domyślać. To wymaga bardzo dużego doświadczenia. Zakładając, że "młoda dziewczyna" ma lat 20 i nie pracuje jako przedstawiciel handlowy "kręcąc" po 100.000 km rocznie, nie może ona mieć dostatecznego doświadczenia za kierownicą, by jeździć czymś takim. Dawno, dawno temu produlowano takie "samochody sportowe", a nawet kabriolety dla "córek z dobrych domów": VW robił Karmana-Ghię z silnikiem 34 KM od "Garbusa", Fiat produował 50-konne 850 Sport Coupe i Spider, a następnie 70- konnego X 1/9. Te samochody wyglądały bardzo dobrze, ale nie stanowiły zagrożenia dla niedoświadczonych kierowców. Dziś niestety podobnych pojazdów już nie ma na rynku, a jak są, to na "Weteran Markcie"... Link Zgłoś
nairias Re: Jaki samochód sportowy dla mlodej dziewczyny? 24.03.07, 12:02 www.bentleymotors.com/Corporate/display.aspx?websiteid=2&langid=2&cpflgs=1110&marketid=1&infid=171 Taki samochód sportowy, jest na tyle wygodny, że można nim jeździć na codzień i szybszy od większości samochodów na drogach, szczególnie w Polsce. Link Zgłoś