soner3 28.03.07, 13:34 Raczej wielbiciele beda zawiedzeni wygladem www.admoto.pl/pub/art.asp?g=admoto&n=0452&f=jj%5F1765%2Exml Link Zgłoś Obserwuj wątek
pindoll Re: hehe subaru lanos wrx:) 28.03.07, 15:19 dla mnie mogą przegrywać wszysytko w wrc, bele zostawili impreze w sedanie No spie*dolili na maxa, wierzę że w takim kształcie to nie przejdzie.... Link Zgłoś
dr.verte Re: hehe subaru lanos wrx:) 28.03.07, 15:22 tył przyspawany z lexa rx,ogólnie porażka Link Zgłoś
al9 zawiedzeni wielbiciele 28.03.07, 15:31 wielbiciele teoretyczni jestem pewien, że żaden forumowicz nie ma takiego auta, a na własne oczy widział je co trzeci z nas i to w dodatku z daleka... ( i bardzo krótko) :-) al Link Zgłoś
black_code Re: zawiedzeni wielbiciele 28.03.07, 15:38 al9 napisał: > wielbiciele teoretyczni > jestem pewien, że żaden forumowicz nie ma takiego auta, a na własne oczy > widział je co trzeci z nas i to w dodatku z daleka... ( i bardzo krótko) > :-) > al A co w tym niemozliwego ,najtansza impeza kosztuje tyle ile Octavia II o podobnej mocy ,inna sprawa ze prawie nikt tego nie kupuje Link Zgłoś
pindoll Re: zawiedzeni wielbiciele 28.03.07, 15:53 al9 napisał: > wielbiciele teoretyczni > jestem pewien, że żaden forumowicz nie ma takiego auta, a na własne oczy > widział je co trzeci z nas i to w dodatku z daleka... ( i bardzo krótko) > :-) > al ale wyrazic opinie można? Dzięki al9! P.S. W stolycy widuję je prawie codziennie, i to co trzecie to sti - i to z bliska Link Zgłoś
przemekthor Re: zawiedzeni wielbiciele 28.03.07, 16:11 Znowu ble ble ple tego trola Jak dla mnie, na chwile obecna - impreza sedan 2.0: 4 pensje netto - impreza sedan wrx: 6 pensji netto Moge sobie kupic oba naraz :-P Link Zgłoś
pindoll Re: zawiedzeni wielbiciele 28.03.07, 16:26 przemekthor napisał: > Znowu ble ble ple tego trola ..ale z drugiej strony... ile to sie można brandzlować nad swoją super dolą? Po to żeby sobie kupic za 6 pensji impreze, wiałeś z podwiniętą kitą z kraju, coby wieloryby rozbierać? Wstyd Link Zgłoś
przemekthor Re: zawiedzeni wielbiciele 28.03.07, 17:04 pindoll napisał: > przemekthor napisał: > > > Znowu ble ble ple tego trola > > ..ale z drugiej strony... ile to sie można brandzlować nad swoją super dolą? Po > > to żeby sobie kupic za 6 pensji impreze, wiałeś z podwiniętą kitą z kraju, coby > > wieloryby rozbierać? Wstyd > Oto pacan numer 1 Link Zgłoś
pindoll Re: zawiedzeni wielbiciele 28.03.07, 17:15 przemekthor napisał: > pindoll napisał: > > > przemekthor napisał: > > > > > Znowu ble ble ple tego trola > > > > ..ale z drugiej strony... ile to sie można brandzlować nad swoją super do > lą? > Po > > > > to żeby sobie kupic za 6 pensji impreze, wiałeś z podwiniętą kitą z kraju > , > coby > > > > wieloryby rozbierać? Wstyd > > > > Oto pacan numer 1 pamiętam jakiś czas temu, jak w takim bardzo łzawym, osobistym poście żegnałeś się z wszystkimi na forum, że to nie ten poziom, że chamstwo, zawiść itepe... zabrakło jajec żeby spełnić obietnicę? No i bez odbioru oczywiście Link Zgłoś
przemekthor Re: zawiedzeni wielbiciele 28.03.07, 17:48 Tak dobrze pamietasz? Cichy wielbiciel jestes, czy jak? Link Zgłoś
al9 przemekthor jesteś żałosny 28.03.07, 16:52 przemekthor napisał: > Znowu ble ble ple tego trola > > Jak dla mnie, na chwile obecna > > - impreza sedan 2.0: 4 pensje netto > - impreza sedan wrx: 6 pensji netto > > Moge sobie kupic oba naraz :-P --------------------------------------- Fajnie. Cieszymy się razem z Tobą, wieśniaku. al Link Zgłoś
przemekthor Re: przemekthor jesteś żałosny 28.03.07, 17:05 al9 napisał: > przemekthor napisał: > > > Znowu ble ble ple tego trola > > > > Jak dla mnie, na chwile obecna > > > > - impreza sedan 2.0: 4 pensje netto > > - impreza sedan wrx: 6 pensji netto > > > > Moge sobie kupic oba naraz :-P > --------------------------------------- > Fajnie. Cieszymy się razem z Tobą, wieśniaku. > al A oto pacan numer 2 Link Zgłoś
wowo5 Re: przemekthor jesteś żałosny 29.03.07, 03:43 A mi sie ta Impreza podoba. Sprostowanie: bedzie zwykla Impreza, a nie tylko WRX, ulepszono wnetrze. Wiecej szczegolow ponizej: www.edmunds.com/insideline/do/AutoshowArticles/articleId=120172?tid=edmunds.il.home.photopanel..3.* Link Zgłoś
logis_on_line Re: Nowy Subaru Impreza 2008 29.03.07, 08:57 > Raczej wielbiciele beda zawiedzeni wygladem Tego auta nie kupuje się dla wyglądu dla radości z jazdy. Wygląd z pozycji kierowcy jest nieistotny. Stara impreza mimo, że nie wygląda szokująco (podobno są ładniejsze auta) to i tak budzi sensację na drodze. Pozdrawiam Link Zgłoś
black_code Re: Nowy Subaru Impreza 2008 29.03.07, 09:17 logis_on_line napisał: .> Stara impreza mimo, że nie wygląda szokująco (podobno są ładniejsze auta) to i > tak budzi sensację na drodze. > > Pozdrawiam Piszesz o tym samochodzie jakby byl jakims nieosiagalnym marzeniem a tymczasem to jedno z najtanszych komapktow sedan . Jaka sensacja ma niby budzic samochod ktory moze byc tanszy od Octaviana II? Link Zgłoś
al9 rzeczywiscie subaru nie jest nieosiągalne 29.03.07, 11:02 wersja z silnikiem 2 litry 160KM 22.500 Eur silnik 2,5 230KM 35.000 Eur al Link Zgłoś
black_code Re: rzeczywiscie subaru nie jest nieosiągalne 29.03.07, 11:43 al9 napisał: > wersja z silnikiem 2 litry 160KM 22.500 Eur > silnik 2,5 230KM 35.000 Eur > al Ja nie wiem jak mam to rozumiec najwyrazniej ty nie zrozumiales tego o co mi chodzilo . Najtansza Impreza 1.5 kosztuje katalogowo 70tys zl / 2 litrowa -84 tys Dla porownania Octavia II 1.6 -64 tys zl (brak 4x4) , najtansza 2.0 FSI - 83tys ,200konna RS 105tys . Corolla 1.6 - 67tys VW Jetta to wogole jest drozsza nie ma co porownywac do Subaru. A wiec jak odjac od Imprezy wartosc napedu 4X4 ktorego nie maja inni (mozena przyjac ze okolo 6-8tys ) to wychodzi ze Impreza jest prawie najtanszym kompaktem sedan. Czyli nie sposob odniesc wrazenia ze Skoda Octavia II jest cenowo pozycjonowana wyzej niz Subaru Impreza .A wiec za kazdym razem jak zobaczysz na ulicy Octavie II z silnikiem diesla lub 2.0FSI (co nie jest specjalnie trudne) to mozesz sobie wyobrazic ze kazdego z tych wysmiewanych tu czesto "skodziarzy" stac bylo na kupienie 160 konnej Imprezy 2.0 Rzeczywiscie nieosiagalne marzenia.Wiekszosc kompaktowych sedanow o podobnej do Imprezy mocy i wyposazeniu kosztuje wiecej . Link Zgłoś
al9 do black code 29.03.07, 15:44 wszystko ok dobrze Cie zrozumiałem. Zwróciłęś uwagę ze impreza nie jest taka droga (nawet mnie to zdumiało) Podałem ceny bo sie z Tobą zgadzam (dziwne) w 100% al9 ps.nawet zaluje ze nie wiedzialem o tym wczesniej :-) Link Zgłoś
logis_on_line Re: Nowy Subaru Impreza 2008 29.03.07, 11:23 > Piszesz o tym samochodzie jakby byl jakims nieosiagalnym marzeniem a > tymczasem to jedno z najtanszych komapktow sedan . Tylko dlaczego budzi takie emocje na drodze. > Jaka sensacja ma niby budzic samochod ktory moze byc tanszy od Octaviana porównanie Oktavian - Subaru, kto nie jeździł ten uwierzy. Pozdrawiam Link Zgłoś
black_code Re: Nowy Subaru Impreza 2008 29.03.07, 11:58 logis_on_line napisał: > > Piszesz o tym samochodzie jakby byl jakims nieosiagalnym marzeniem a > > tymczasem to jedno z najtanszych komapktow sedan . > > Tylko dlaczego budzi takie emocje na drodze. Budzi w tych co sie naogladali relacji z WRC czy programow typu TG i na widok kazdej napotkanej Imprezy wyobrazaja sobie ogromna moc.To jest wlasnie efekt wypromowania Imprezy w rajdach WRC .Czy jak zobaczysz Citreona C4 tez wzbudza on u Ciebie takie emocje? > > > Jaka sensacja ma niby budzic samochod ktory moze byc tanszy od Octaviana > > porównanie Oktavian - Subaru, kto nie jeździł ten uwierzy. > Nie przesadzaj zwykla Impreza niczym szczegolnym nie wyroznia sie od innych .A jej wlasciwoscie jezdne sa mitem powielanym przez fanatykow ,wynikaja glownie z utwardzenia nastawow zawieszenia.Kazdy kompakt z tak twardym zawieszeniem bedzie jezdzil porownywalnie. Link Zgłoś
logis_on_line Re: Nowy Subaru Impreza 2008 29.03.07, 13:31 > Nie przesadzaj zwykla Impreza niczym szczegolnym nie wyroznia sie od > innych .A jej wlasciwoscie jezdne sa mitem powielanym przez > fanatykow ,wynikaja glownie z utwardzenia nastawow zawieszenia.Kazdy > kompakt z tak twardym zawieszeniem bedzie jezdzil porownywalnie. Jak nie prowadziłeś Subaru to nie wiesz co to za auto. I na tym możemy zakończyć wymianę poglądów. Pozdrawiam Link Zgłoś
jackk3 Re: Nowy Subaru Impreza 2008 29.03.07, 17:04 < Jak nie prowadziłeś Subaru to nie wiesz co to za auto. I na tym możemy > zakończyć wymianę poglądów.> Pozwole sobie wtracic 3 grosze. 'Normalna' Impreza jesli chodzi o prowadzenie (nie o przyczepnosc) niczym nie imponuje. Nawet WRX prowadzi sie tak sobie. Co innego STI to juz inna bajka, tylko jaki to jest procent sprzedazy? Dopiero jak wezme WRX, wloze inne gumy, obize, 'utwardze' zwieszenie dodam pare innych rzeczy mozemy powiedziec ze to auto zmieni sie. A wersja nie turbo jest dla mnie anemiczna niestety. Pzdr Link Zgłoś
logis_on_line Re: Nowy Subaru Impreza 2008 29.03.07, 22:31 oczywiście, cały czas mam na myśli STI - bo takie mają być oferowanie WRX i STI. Jest jeszcze jedna sprawa - auto musi mieć dobre opony, hamulce i być dobrze ustawione i servisowane a to sporo kosztuje. Wielu nie przykłada wagi to tych spraw - tanie opony, geometria i serwis tam gdzie taniej i mamy opinię o aucie gotową. Link Zgłoś
01boryna Japończyk z nieszczelnym uzębieniem 29.03.07, 16:32 Wiedziałem ze to się tak skończy. Japoński design sięgnął zenitu... Link Zgłoś
reconquista Re: Nowy Subaru Impreza 2008 29.03.07, 23:06 bagażnik na dach i laweta wreszcie przypasują Link Zgłoś