Gość: LUK IP: *.crowley.pl 15.05.03, 17:32 Opiszcie tu proszę jak bardzo nie znosicie tej firmy. Najlepsze wypowiedzi wezmą udział w losowaniu cennych nagród np:zapas białego piepszu na cała życie :)))). Link Zgłoś Obserwuj wątek
chaladia Ja lubię. 15.05.03, 19:17 Ja lubię. Nawet bardzo. Gdybym miał większy garaż, zaraz bym sobie kupił Merca W123 230 CE, przerobił go na gaz i jeździł nim codziennie. To jest samochód z duszą! Poza tym podobają mi się wszystkie stare Merce i oczywiście SLK oraz CLK. Pozdrawiam wszystkich fanów Mercedesa. Link Zgłoś
gaziarz Re: Dlaczego nie lubicie Merca? 15.05.03, 21:14 Ja ma 11 letnia 190E i w ciagu 2 mies (8kkm) zdazylem znalezc nastepujace powody, zeby go nie lubic: - nie jest taki niezawodny jak np. Fiat za te cene - duzo pali - ma slabe osiagi - jest ciasny - popsul mi sie szyberdach - nie ma gdziw wlozyc glosnikow - nie lubi gazu :( - od 150 jest glosno Lubie go zz: - tanie czesci - latwe naprawy - super komfortowe i bezbieczne zawieszenie - latwosc odsprzedazy - wyglad - wyciszenie - i ze nikt na mnie nie trabi, chodzbym nie wiem co zrobil Link Zgłoś
Gość: jk Ja bym przerobil na gaz... IP: 212.160.114.* 15.05.03, 21:19 ...tych co przerabiaja samochody na gaz. Przerobilbym ich na biogaz. Merce kojarza mi sie (nawet najnowsze wersje) z taksowkami-klekotami, z siedzacymi wewnatrz nich burakowymi cwaniaczkami. Kiedy zamkne oczy to widze merca z dwoma pachami na burtach, w srodku driver- drech. Merc kojarzy mi sie tez z przedsiebiorca z koziej wolki... Link Zgłoś
Gość: KajTan Tolerancja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:08 Gość portalu: jk napisał(a): > ...tych co przerabiaja samochody na gaz. Przerobilbym ich na biogaz. > > Merce kojarza mi sie (nawet najnowsze wersje) z taksowkami-klekotami, z > siedzacymi wewnatrz nich burakowymi cwaniaczkami. > Kiedy zamkne oczy to widze merca z dwoma pachami na burtach, w srodku driver- > drech. > Merc kojarzy mi sie tez z przedsiebiorca z koziej wolki... > i to pisze czlowiek, ktory stwierdzil w poscie o motocyklach, ze uzytkownicy tego forum maja uprzedzenia do 2 kolek... Czasami wiecej tolerancji zycze... pozdroowka KajTan Link Zgłoś
Gość: links2 Re: Dlaczego nie lubicie Merca? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.03, 21:50 wydaje mi się czy był podobny wątek w dziale tuning? pzdr. Link Zgłoś
Gość: S Re: Dlaczego nie lubicie Merca? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 15.05.03, 22:51 Bo nie jestem Cyganem,ginekologiem,ani taksówkarzem! Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: Dlaczego nie lubicie Merca? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.03, 21:40 Jest wiele samochodow ktore sprawiaja podobna przyjemnosc za duzo mniejsze pieniadze. Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Dlaczego nie lubicie Merca? IP: *.gen.twtelecom.net 17.05.03, 23:00 Bo tu same golcy pisza? Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Dlaczego nie lubicie Merca? IP: *.pcplus.com.pl 18.05.03, 19:47 Gość portalu: LUK napisał(a): > Opiszcie tu proszę jak bardzo nie znosicie tej firmy. Najlepsze wypowiedzi > wezmą udział w losowaniu cennych nagród np:zapas białego piepszu na cała > życie :)))). Nie lubię merców bo jeżdżą nimi inni. Pieprzone nowobogackie oszołomy !! Ale jak ja będę bogaty to też kupię sobie merca chociaż mi się nie podoba i będe szpanował przed gołodupcami. A co !! Niech chamy wiedzą !! ;-) Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Dlaczego nie lubicie Merca? IP: *.pcplus.com.pl 18.05.03, 19:48 Ten biały pejper to lepszy przez RZ ;-( Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: Dlaczego nie lubicie Merca? IP: *.proxy.aol.com 18.05.03, 20:33 Ja lubie Merca i bardzo dobrze nim sie poruszac czy do pracy czy na dluga trase. Ja natomiast mysle ze wiekszosc milosnikow samochodow na tym forum nie lubi Merca z powodu ze nie moga sobie pozwolic na Merca . Pozdrowienia z Kaliforni.... Link Zgłoś
Gość: kg Masz racje... IP: proxy / 10.40.64.* 19.05.03, 12:39 letalin napisał: > Bo wolę BMW. ... w bmw lepiej paski na drechach wygladaja.... no i ten lancuch zloty na ciemnej burcie bmw prezentuje sie znacznie korzystniej Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Dlaczego nie lubicie Merca? IP: 143.26.82.* 19.05.03, 13:33 Bo wyglądają jak czołgi ;-) Wyjątki: CLE i SL. A na te akurat modele (jeszcze) mnie nie stać ;-) Pzdr Niknejm Link Zgłoś