Gość: scyzor z wiednia IP: *.10.12.vie.surfer.at 20.05.03, 22:06 gdzie mozna kupic dobry antyradar we wroclawiu na cale EU nie wykrywalne przez prawo. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Opelfan Re: antyradary IP: *.tel161.petrotel.pl 22.05.03, 11:07 oj ludzie ludzie te antyradary było dobre 10 lat temu teraz Policja ma rózne wynalazki chodzi mi o radary np co robią fotki auta ciebie i mierzą predkosci a pozniej pocztą przychodzi zawiadomienie to ciekawe czy ktoś wymyslił patent na te radary? bo to działa na zasadzie zmniennej ogniskowej wiec czy jest sens kupywac smieszny antyradar za 1000 zł lub wiecej !! no teraz to mało gdzies toją z normlanym radarem 12 latenim i strzelają do ciebie !! Policja sie wycwaniła wiec kupywanie takich rzeczy to wydaje mi sie ze mija sie z celem !!!!!!!!! pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: hip Re: antyradary IP: *.pgi.waw.pl 23.05.03, 09:37 Niech kupują co się da. Im więcej będą wydawać tym lepiej dla gospodarki. Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: antyradary IP: *.ces.clemson.edu 27.05.03, 20:11 Gość portalu: Opelfan napisał(a): > oj ludzie ludzie te antyradary było dobre 10 lat temu teraz Policja ma > rózne wynalazki chodzi mi o radary np co robią fotki auta ciebie i mierzą > predkosci a pozniej pocztą przychodzi zawiadomienie to ciekawe czy ktoś > wymyslił patent na te radary? bo to działa na zasadzie zmniennej ogniskowej > wiec czy jest sens kupywac smieszny antyradar za 1000 zł lub wiecej !! > no teraz to mało gdzies toją z normlanym radarem 12 latenim i strzelają do > ciebie !! Policja sie wycwaniła wiec kupywanie takich rzeczy to wydaje mi sie > > ze mija sie z celem !!!!!!!!! pozdrawiam w USA sytuacja jest zupelnie inna. Antyradary sa legalne w wiekszosci stanow a policja bardzo rzadko stosuje lasery. Standardowe radary potrafie wykryc co najmniej na 1 km. a wcale nie mam najdrozszego wykrywacza. Moj kosztowal okolo zaledwie $100 (to jest w zasadzie koszt 1 niezbyt drogiego mandatu) Uzywam tej zabawki od niemal 10 lat i zwrocila sie juz wielokrotnie. Moim zdaniem jest to bardzo skuteczne, przynajmniej tu w USA. Link Zgłoś