Dodaj do ulubionych

CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA?

IP: *.ists.pl 02.07.01, 23:53
Taką Toyotę można kupić tylko w USA i Kanadzie. Zależy mi na kontakcie z kimś
kto już sprowadził ten samochód.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? IP: *.online-age.net 04.07.01, 00:37
      napisz o co ci chodzi moja siostra ma ten sam.
      • Gość: odo Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? DO MARCINA IP: *.ists.pl 08.07.01, 16:05
        Odezwij się Marcin.
        • Gość: marcin Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? DO MARCINA IP: *.online-age.net 12.07.01, 00:24
          sorry ze tak pozno ale bylem na wakacjach o co chodzi pisz smialo
          • Gość: odo Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? DO MARCINA IP: 195.150.133.* 13.07.01, 15:50
            Dzieki, że się odezwałeś. Chciałbym sprowadzić takie auto z Kanady ale zanim to
            zrobię muszę przynajmniej w nim usiąść i sprawdzić czy się mieszcze. Mam 192 cm
            i w mało którym aucie siedzę wygodnie z wyprostowanymi nogami. Nie muszę nim
            jechać. Miałem jeszcze do ubiegłego roku 3 litrową camry i wiem jaka to
            rozkosz. Teraz mam 3.4 lit. V6 Toyote 4 Runner. Też z Kanady. Ale na codzień
            potrzebuje auto osobowe do pracy. Podaję Ci mail. Jeśli możesz to napisz mi
            kontakt do Ciebie. gatlik@poczta.onet.pl
            • Gość: MARCIN Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? DO MARCINA IP: *.online-age.net 14.07.01, 00:57
              JA mieszkam w usa i tak jak pisalem moja siostra ma solara .Jest to auto
              z1999r. Wydaje mi sie ze to autojest troszku zamale dla ciebie ja czesto jezdze
              nim a mam wzrost182m i po dlugiej trasie odczuwam bol w plecach (2 drzwiowe)
              niewiem dlaczego nie chcesz sprobowac nowej camry wiem ze posiadales ten
              samo.iwydaje mi sie ze byles zadowolony Moj tato ma auto w ktorym napewno nie
              mial bys problemu TOYOTA AVALONE COS PIEKNEGO NICZEMU NIE USTEPUJE lexusowi
              PROCZ CENY I WIEM ZE MOZNA JA DOSTAC W KANADZIE tak wiec zastanow sie jezeli
              chcesz wiecej info. pisz smialo a napewno daj mi znac jaka podioles decyzje
              pozdrawiam MARCIN
              • Gość: odo Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? DO MARCINA IP: *.ists.pl 15.07.01, 15:32
                Tak domyslalem sie. Camry sprzedalem w ubieglym roku. Kupilem w Kanadzie
                4Runner 3.4 limited. Super auto, ma dopiero rok a zrobilem nim juz 45tys. Chce
                kupic drugi samochod dla siebie. Mysle o coupe poniewaz 99% km robie sam. Znam
                Avalon. Jest super. Ale to auto typowo rodzinne. Bylem w USA w maju, ale nie
                mialem czasu chodzic po salonach. Moze znajde jeszcze gdzies w Polsce kogos z
                Solara. Dzieki, pozdrawiam.
            • Gość: Acura Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? DO ODO IP: *.sympatico.ca 16.07.01, 10:15
              Przypuszczam, ze miales Camry LE V6 lub XLE V6, co zreszta nie ma znaczenia,
              bo wymiary wewnetrzne sa takie same. Solara SLE V6 jest minimalnie mniejsza,
              ale chyba nie o tyle, bys to niekorzystnie odczul. Podam Ci istotne dla Ciebie
              wymiary wewnetrzne. Pierwsze liczby dotycza Camry LE V6, drugie Solary SLE V6
              Cupe
              Headroom front - 38.6 / 38.3
              Headroom rear - 37.6 / 36.3
              Legroom front - 43.5 / 43.3
              Legroom rear - 35.5 / 35.2
              Shoulder room front- 56.2 / 55.3
              Shoulder room rear - 56.1 / 52.9
              • Gość: odo Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? DO ACURA IP: *.ists.pl 17.07.01, 21:57
                Dzieki Ci za wymiary porownawcze. Faktycznie roznice sa niewielkie. Dziwie sie
                dlaczego nie spotkalem jeszcze Solary w Polsce. Moze dlatego, ze ludzie kupuja
                chetniej samochody bardziej uniwersalne. Jeszcze raz dziekuje, pozdrawiam.
    • Gość: toyot Re: CZY KTOS´ JEZ´DZI TOYOTA˛ CAMRY SOLARA? IP: 195.94.206.* 05.07.01, 13:07
      W warszawie jezdzi taki pan codziennie z rana wyjezdza z Poleczki na
      Pulawska w kierunku centrum, jest bardzo sympatyczny, zaczep go moze
      Ci cos powie. Swoja droga to bardzo fajne Camry Coupe.
    • Gość: odo Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 11:22
      Jeżdziłem długo camry 3.0 V6. Chcę sprowadzić solarę ale muszę najpierw w niej
      usiąść. Tylko. Mam 192cm wzrostu. W wielu samochdach poprostu się nie mieszcze.
      Pozycja za kierownicą jest dla mnie najważniejsza. Robię 4-5 tyś na miesiąc.
      Ostatnio siedziałem w prawie 5 metrowym Chrysler Sebring. Koszmar, nogi pod
      brodą i sufit na głowie. Nie chcę ryzykować. Mieszkam w Krakowie ale chętnie
      pojadę nawet na drugi koniec Polski , żeby to sprawdzić. Dzieki Komukolwiek kto
      mi to umożliwi.
    • Gość: odo Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 11:24
      Aha, jeśli ktoś wyrazi zgodę to następnym razem podam adres a-mail. Dziękuje!
    • Gość: Acura Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? IP: *.sympatico.ca 19.07.01, 20:11
      Odo, skoro autko sciagasz ze Stanow lub Kanady to wez jeszcze pod uwage Acura
      2001 3.2 CL. Jest o piec klockow drozszy, ale za to w standarcie ma to
      wszystko, za co musisz doplacac w Toyocie. Poza tym za te pieniadze masz do
      wyboru albo mocniejsze autko 3.2 CL type S z 260 konikami, lub 3.2 CL (225 KM-
      to i tak o 25 wiecej od Toyoty) ale za to z systemem nawigacji sat. Jesli
      chcesz pelny zestaw porownawczy to daj znac.
      • Gość: odo Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? IP: *.ists.pl 23.07.01, 01:17
        Dzieki. Ogladalem Acure w internecie. Ten coupe jest ladny. Ale czy zmieszcze
        sie do niego? Jesli masz wymiary wewnetrzne to napisz prosze.
        • Gość: Acura Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? IP: *.sympatico.ca 23.07.01, 10:59
          DIMENSIONS AND CAPACITIES
          Curb Weight, MT Not Available Not Available
          Curb Weight, AT 3510 3291
          Ground Clearance 6.2 5.3
          Height 55.5 55.1
          Length 192.0 190.0
          Track (Front) 61.1 60.8
          Track (Rear) 61.0 59.8
          Wheelbase 106.9 105.1
          Width 70.6 71.1
          Capacity & Volume
          EPA Class COMPACT COMPACT
          Cargo Volume (Manufacturer) 13.6 14.1
          Fuel Tank Capacity 17.2 18.5
          Passenger Volume (Manufacturer) 90.0 92.1
          Seating (Standard) 4 5
          Towing Prep Package Not Available Not Available
          Tow Capacity (Standard) 1000 2000
          Interior Dimensions
          Headroom (Front) 37.5 38.3
          Headroom (Rear) 36.7 36.3
          Legroom (Front) 42.4 43.3
          Legroom (Rear) 33.0 35.2
          Shoulder Room (Front) 56.4 55.3
          Shoulder Room (Rear) 54.2 52.9

Pierwsze dane dot. Acura, drugie-Solara

• Gość: odo Re: CZY KTOŚ JEŹDZI TOYOTĄ CAMRY SOLARA? IP: *.ists.pl 26.07.01, 23:17
            Z tego widac ze w Solara jest troche wyzej i wiecej miejsca na nogi. Auto chce
            kupic na poczatku przyszlego roku i kto wie, moze do tego czasu bede jeszcze
            raz w Stanach. Tym razem sprawdze oba modele juz na sobie. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka