Gość: A Wojtek IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 29.05.03, 20:00 Jaki waszym zdaniem jest najładniejszy samochód na polskich drogach? Ja głosowałbym na Chrysler 300 lub na Fiat Stilo. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Re: Jaki waszym zdaniem.. IP: *.atlanta.ga.us 29.05.03, 20:04 300M najladnieszym samochodem? Co to sie porobilo... To chyba bym Stilo wolal choc wlos sie na glowie jerzy na sama mysl. Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jaki waszym zdaniem.. 29.05.03, 20:08 Gość portalu: Marek napisał(a): .... choc wlos sie na glowie jerzy na > sama mysl. ...oj masz rację, jerzy się jeży na samą myśl... Link Zgłoś
krakus.mp Re: Jaki waszym zdaniem.. 29.05.03, 20:44 Mnie się obecnie podoba Honda Accord i to w wersji kombi (bo takie lubię).Przymierzam się do kupna.Pozdrawiam. PS.Stilo to koszmar w biały dzień . Link Zgłoś
Gość: verte Re: Jaki waszym zdaniem.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 21:04 Gość portalu: A Wojtek napisał(a): > > Ja głosowałbym na Chrysler 300 lub na Fiat Stilo. Synu,będę modlić się za Ciebie bo Bóg Cię opuścił. Link Zgłoś
Gość: bocian Jaguar XJS z końca '80 lat IP: 213.76.133.* 30.05.03, 09:50 a z tego co sprzedaja w salonach to moze nowy Accord, z Vanów to nowy Espace, Ale XJS jest jedynym samochodem na widok którego sie zatrzymuję i go długo oglądam - chciałem jednego takiego kupić ale neistety zawsze jest tak ze kasy nie starcza ;-))) Link Zgłoś
mrzagi01 K-shell oczywiście... 30.05.03, 13:09 a zwłaszcza w wersji K-szworth (z końcówką remus, worami na śmieci, skrzydłem i poszerzonymi szpachlą błotnikami ;)))) Link Zgłoś
links2 Re: Jaki waszym zdaniem.. 30.05.03, 13:39 Gość portalu: A Wojtek napisał(a): > Jaki waszym zdaniem jest najładniejszy samochód na polskich drogach? > Ja głosowałbym na Chrysler 300 lub na Fiat Stilo. dżizus krajst! gdzie ty masz oczy? najladniejsze to sa zawsze ferrari, maseratti, jaguary, aston martiny.... a z takich normalnych to accord, mazda 6, alfa 156, 147, ale te troche starsze alfy tez, focus, BMW zwlaszcza trojki (bo nowa 7 jest beznadziejna), merc CLK Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Jaki waszym zdaniem.. IP: *.atlanta.ga.us 30.05.03, 14:12 links2 napisał: > najladniejsze to sa zawsze ferrari, maseratti, jaguary, aston martiny.... Tu sie zgadzam. Wczoraj z ciekawosci poszedlem do delaera Ferrari/Masserati/Aston Martin poogladac te pojazdy. DB7 to moim zdaniem najpiekniejszy samochod na rynku. Ale jakosc wykonczenia Ferrari jest niezbyt ciekawa - drogie materialy, ale szczeliny jak w Cavalierze. Aston Martin to calkiem inna spiewka - samochod wyglada w srodku (dali mi usiasc) jakby byl wyrzezbiony z jednego kawalka drewno-skory. Link Zgłoś
Gość: Sherlock Holmes Re: Jaki waszym zdaniem.. IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 09.06.03, 10:02 O gustach sie nie dyskutuje,ale Stilo?Przeciez wyglada gorzej niz pierwowzor- ludowoz.Szczegolnie odmiana 5d-wyglada jak zlepek przypadkowo dobranych fragmentow: Passata, autobusu, nowego Civica, Golfa i Multipli (ktora jest chociaz oryginalna). Moje typy: -klasa B: Citroen C3 -C: Alfa 147 -D: Ford Mondeo, Mazda 6 -E: Jaguar S-type i XJ -van: Espace,807 -sportowe:Porsche 911 (ale nie w wersji z wielkimi skrzydlami),Alfa GTV -terenowe:Lamborghini LM002 Link Zgłoś