Dodaj do ulubionych

Qrna! NIE BĘDZIE KRAKOWSKIGO.

13.06.03, 18:29
Krakowskich działaczy PZMot trzeba wy..ć w kosmos.Co za gnojki cholerne!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sherlock Holmes Re: Qrna! NIE BĘDZIE KRAKOWSKIGO. IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 13.06.03, 20:25
      Przylaczam sie! Mam kolege w Lanckoronie, zawsze jezdzilem do niego. Mielismy
      grila, browarek i najlepsze miejsca na trasie. A teraz wielkie g...
      Najprosciej jest powiedziec, ze sie nie da, szkoda ze ktos nie pomyslal, ze
      rajdy organizuje sie tez dla ludzi... Przyjdzie chyba pojechac do Rzeszowa albo
      Wisly - o ile tamtejsi dzialacze tez sie nie wypna.
    • krakus.mp Re: Qrna! NIE BĘDZIE KRAKOWSKIGO. 13.06.03, 21:41
      Witam.Krew mnie zalewa jak sobie pomyślę że nie będę mógł z synem pojechać na
      odcinki specjalne.Oboje fascynujemy się rajdami a w szczególności startami
      KUZIEGO.To się w głowie nie mieści aby stolica rajdów,jaką jest Kraków, z
      której pochodzi tak wielu doskonałych kierowców
      (Zasada,Dobrzański,Bełtowski,Szerla,Kulig,Kuzaj,Czopik,Cieślik i wielu innych)
      tak nisko upadła.W ubiegłym roku Rajd Krakowski został skrócony do jednego
      dnia.Już wtedy człowiek się wkurzał.Ale to,co się teraz stało nie może ujść
      płazem zarządowi Automobilklubu Krakowskiego!
      Nie tak dawno można było oglądać wspaniałe prologi na krakowskich
      Błoniach.Przychodziło na nie kilka tysięcy kibiców.Na ten dzień człowiek czekał
      cały rok.
      Jak to jest możliwe że nagle okazuje się iż nie ma kasy na domknięcie
      budżetu.Czy PZMot zabrał się do organizowania rajdu miesiąc wcześniej?
      W komunikacie podają że zabrakło pieniążków na zabezpieczenie tras ( taśmy i
      pachołki).To co roku należy kupować nowy sprzęt? Nie można po rajdzie zebrać
      pachołków i taśm zabezpieczających i schować do następnego rajdu (trasy są te
      same co rok)? Co roku wiadomo ilu będzie potrzeba Policjantów i ochroniarzy do
      pilnowania porządku.Nie można było z góry zaplanować kasy tak aby sztandarowa
      impreza rajdowa w Krakowie miała pierwszeństwo przed jakimiś KJS-ami(niedawno
      takie sie odbywały w Krakowie)?
      Nie chce mi się już pisać,ale najchętniej to bym Prezesowi Automobilklubu
      przerobił uśmiech na gębie.Taki jestem wściekły.Żal mi mojego syna ,bo ze łzami
      w oczach powiedział mi o odwołaniu rajdu.Pozdrawiam kibiców rajdowych.
      • links2 Re: Qrna! NIE BĘDZIE KRAKOWSKIGO. 13.06.03, 21:58
        tak, rajdy w PL upadly juz bardzo nisko :[
        to bardzo smutne
        o kuligu, holku, sztuce nic nie slychac. kuzi w polsce praktycznie sam ze soba
        sie sciga. kuchar juz chyba wcale nie ma zamiaru u nas startowac i nie dziwie
        sie, nie mam mu tego za zle.

i niech nie gadaja ze sie nie da bo w czechach sie da!

pozdr!
        • krakus.mp Re: Qrna! NIE BĘDZIE KRAKOWSKIGO. 13.06.03, 22:08
          A może taki wielki ,krakowski BANK by zasponsorował (dołożył brakujące 200 tyś)
          Rajd Krakowski! Była by to wspaniała reklama !!!Wielkie afisze z logo BPH PBK
          SA pojawiły by się na moment w relacjach telewizyjnych.Kiedyś BPH było
          sponsorem załogi Herba-Skorupa.
          • Gość: Sherlock Holmes Bank BPH IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 13.06.03, 22:38
            BPH obecnie specjalizuje sie w wyciaganiu kasy od ludzi i nic wiecej. Ostatnio
            na 5 kontaktow z bankomatem 4 skonczyly sie niepowodzeniem, w tym dzis na
            ul.Rakowickiej w bankomacie wyswietlony byl ekran startowy systemu, a kiedys
            idzialem na wlasne oczy pulpit Windowsa NT oczywiscie w banomacie BPH. O
            takich "drobiazgach", jak zablokowany bankomat czy brak papieru w drukarce
            nawet nie warto wspominac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka