Gość: kuzyn IP: *.fastres.net 18.06.03, 14:16 ....()4,5 m dlugosci,zbudowany na bazie 3 i 4x4 X5,z dwoma silnikami(narazie) 6-cilindry 3.0 benzyna 231 KM i disel 3.0 204 KM 410Nm..... Jednym slowem compactowy SUV za niezla kase. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Re: BMW X3 IP: *.atlanta.ga.us 19.06.03, 13:03 Powyzej $40K to ma byc niezla kasa? Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: BMW X3 IP: *.fastres.net 19.06.03, 13:18 Gość portalu: Marek napisał(a): > Powyzej $40K to ma byc niezla kasa? W UE to nie jest drogo! Link Zgłoś
wowo5 Re: BMW X3 19.06.03, 21:53 Taaak? To dlaczego najlepiej sprzedajace sie auta w EU to kompakty kosztujace mniej niz polowe tego? Twoje EU to bujda na resorach dla ludzi ktorzy nigdzie nie byli i nic nie widzieli. Juz raz twierdziles, ze w EU wszyscy jezdza Posche'ami (jakos tego nie widzialem). Dlaczego najwieksi producenci aut w EU to VW, a potem PSA (niezbyt luksusowe firmy), ktorych nieliczne modele siegaja $40k. Link Zgłoś
greenblack Re: BMW X3 19.06.03, 21:56 Wowo5, daj sobie spokój z kuzynem. Różnica między Europą a USA jest taka, że w USA S-klasa zaczyna się od S430, a w UE od S320 CDI, a nawet S280(!) w Anglii. Pozdrawiam Link Zgłoś
wowo5 Re: BMW X3 19.06.03, 23:43 Wracajac do X3 to jest to fajne autko, tylko ze w tej klasie tzn. luksusowych crossovers robi sie dosc tloczno: Volvo XC90, Lexus RX300 i RX330, Acura MDX, BMW X5 i teraz X3, Porsche Cayenne, VW Tuareg, MB M-klasa, Cadillac SRX, Infiniti FX45, Chrysler Pacifica, Audi Allroad (nastepni czekaja w kolejce - Meserati, Alfa Romeo, Lincoln, Saab). Sa alternatywy mniej luksusowe ale za to tez przyzwoite i za mniejsze pieniadze (Toyota RAV4 i Highlander, Honda CRV, Nissan Murano, Subaru Forester, LandRover Discovery, itd) albo luksusowe kombiaki (BMW, MB i Audi maja pelna palete), ktore goruja nad crossoverami wlasciwosciami jezdnymi. Ktos sie sparzy. Watpie by dotknelo to BMW ale dla kogos zabraknie miejsca, aczkolwiek jezeli beda za X3 zadac $40k to moga nie sprzedac ich za wiele. Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: BMW X3 IP: *.fastres.net 20.06.03, 02:44 greenblack napisał: > Wowo5, daj sobie spokój z kuzynem. Różnica między Europą a USA jest taka, że w > USA S-klasa zaczyna się od S430, a w UE od S320 CDI, a nawet S280(!) w Anglii. > > > Pozdrawiam Nastepny pajac! A czy to moze jakis wstyd miec Mercedesa S 280 lub S320 CDI? Was to juz naprawde popierdolilo! Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: BMW X3 IP: *.fastres.net 20.06.03, 02:34 wowo5 napisał: > Taaak? To dlaczego najlepiej sprzedajace sie auta w EU to kompakty kosztujace > mniej niz polowe tego? Twoje EU to bujda na resorach dla ludzi ktorzy nigdzie > nie byli i nic nie widzieli. Juz raz twierdziles, ze w EU wszyscy jezdza > Posche'ami (jakos tego nie widzialem). Dlaczego najwieksi producenci aut w EU > to VW, a potem PSA (niezbyt luksusowe firmy), ktorych nieliczne modele siegaja > > $40k. ________ ....wowo5(tyle masz lat?) Po pierwsze nigdy nie twierdzilem ze w UE jezdza wszyscy Porsche,ale ze nikogo nie dziwi fakt posiadania tego auta. Zakup auta compact jest obowiazkowy w UE z racji codziennej jazdy w korkach i jest to przewaznie drugi samochod w rodzinie(do pracy i na zakupy). ...wowo ty durniu,a Mercedes,Audi,BMW to niby kto jest wlascicielem? Moze Ruscy albo Polacy?Moim zdaniem te firmy sa z UE! Ja mieszkam w UE,pracuje i zyje na sredniej UE wiec chyba wiem golcu lepiej na co stac mnie i mojego sasiada! A ty zamknij morde bo osmieszasz sie tylko. Link Zgłoś
wowo5 Re: BMW X3 20.06.03, 20:44 Gość portalu: kuzyn napisał(a): > wowo5 napisał: > > > Taaak? To dlaczego najlepiej sprzedajace sie auta w EU to kompakty > kosztujace > > mniej niz polowe tego? Twoje EU to bujda na resorach dla ludzi ktorzy > nigdzie > > nie byli i nic nie widzieli. Juz raz twierdziles, ze w EU wszyscy jezdza > > Posche'ami (jakos tego nie widzialem). Dlaczego najwieksi producenci aut w > > EU > > to VW, a potem PSA (niezbyt luksusowe firmy), ktorych nieliczne modele > siegaja > > > > $40k. > > ________ > ....wowo5(tyle masz lat?) > Po pierwsze nigdy nie twierdzilem ze w UE jezdza wszyscy Porsche,ale ze nikogo > nie dziwi fakt posiadania tego auta. > Zakup auta compact jest obowiazkowy w UE z racji codziennej jazdy w korkach i > jest to przewaznie drugi samochod w rodzinie(do pracy i na zakupy). > ...wowo ty durniu,a Mercedes,Audi,BMW to niby kto jest wlascicielem? > Moze Ruscy albo Polacy?Moim zdaniem te firmy sa z UE! > Ja mieszkam w UE,pracuje i zyje na sredniej UE wiec chyba > wiem golcu lepiej na co stac mnie i mojego sasiada! > A ty zamknij morde bo osmieszasz sie tylko. > Alez z ciebie Rockefeller (jakos nie widzialem ciebie na liscie Fortune 500). Musze cie zmartwic, bo zarabiam duuuuzo wiecej niz srednia EU (nie mam zamiaru tlumaczyc sie z dochodow - od tego jest urzad podatkowy). To jest moja ostatnia dyskusja z toba. Nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu. Dales dowod wiele razy, ze jestes gowniazem, ktory pieprzy bez sensu. Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: BMW X3 IP: *.fastres.net 20.06.03, 21:08 Sluchaj gnoju............czy my sie znamy ze lazisz za mna? Myslalem ze juz znalazles przyjaciela i odczepisz sie raz na zawsze! Gowno mnie obchodzi ile zarabiasz i bardzo mnie cieszy ze nie musze dac ci na chleb. Zegnam. Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: BMW X3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 22:03 Tak przezegnaj sie i idz do kosciola, tam sie pomodl o troche rozumu we lbie Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: BMW X3 IP: *.fastres.net 20.06.03, 22:08 Gość portalu: Tytus napisał(a): > Tak przezegnaj sie i idz do kosciola, tam sie pomodl o troche rozumu we lbie Dzieki Oszolom z RM............. Zawsze mozna na ciebie liczyc.......... Link Zgłoś