mahadeva 09.08.07, 21:46 Porzadne, ladne, z kraju o ciekawej kulturze :) Tylko tym mozna jezdzic :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
sum_tzw_olimpijczyk Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 21:47 Jezu, nowy troll na forum się "hoduje"?:/ Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 21:50 to juz nie mozna pisac, co sie mysli?? poza tym, dlaczego mnie obrazasz?? sam jestes trollem i na dodatek chamem!! Link Zgłoś
sum_tzw_olimpijczyk Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 21:53 Nie ma to jak kulturalna odpowiedź miłej osoby. Pozdrów kolegów z pracy... Link Zgłoś
wiktor_l Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 21:55 Ładne? Ile ich jest, tych ładnych japoncow? Stara honda nsx i ew. accord? Link Zgłoś
srul Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 09:18 > Ładne? Ile ich jest, tych ładnych japoncow? Stara honda nsx i ew. accord? Ja bym jeszcze dodał celice, a dalej pustynia. A już wszystkie generacje corolli to istny horrrrrrror estetyczny. Link Zgłoś
iberia.pl Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 22:07 mahadeva napisała: > to juz nie mozna pisac, co sie mysli?? mozna, tylko po co kolejna jalowa dyskusja o wyzszosci swiat..... Zaloz bloga skoro musisz obwieszczac swiatu, ze honda jest the best a ty jestes ta poszkodowana i masz problem z brakiem faceta... > > poza tym, dlaczego mnie obrazasz?? sam jestes trollem i na dodatek > chamem!! jestes tu nowa wiec moze spusc z tonu i nie dyskutuj z opiekunem forum. Jak dla mnie watek ad kosz. Link Zgłoś
rob1979 Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 10:20 iberia.pl napisała: ""mozna, tylko po co kolejna jalowa dyskusja o wyzszosci swiat....."" to zupełnie jak twój bezsensowny wątek o malowaniu znaków poziomych na uliczce przed twym domem - normalnie porywające... ""Zaloz bloga skoro musisz obwieszczac swiatu, ze honda jest the best a ty jestes ta poszkodowana i masz problem z brakiem faceta..."" Rany.. jaki ty jesteś prostak dziewczyno... I ty śmiesz zarzucać komukolwiek, że pozwala sobie na "osobiste wycieczki" względem Ciebie?? ""jestes tu nowa wiec moze spusc z tonu i nie dyskutuj z opiekunem forum."" Ja tez jestem nowy i nie mam zamiaru spuszczać z czegokolwiek! A opiekun forum tez jest zobowiązany do kulturalnego zachowania... ""Jak dla mnie watek ad kosz."" Dobrze, ze twoja opinia nie ma wielkiego wpływu na cokolwiek... Link Zgłoś
iberia.pl Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 22:43 rob1979 napisał: > to zupełnie jak twój bezsensowny wątek o malowaniu znaków poziomych na uliczce przed twym domem - normalnie porywające... nie musisz sie zgadzac z moim zdaniem. > Rany.. jaki ty jesteś prostak dziewczyno... I ty śmiesz zarzucać komukolwiek, że pozwala sobie na "osobiste wycieczki" względem Ciebie?? czy musisz koniecznie obrazac chamie? > Ja tez jestem nowy i nie mam zamiaru spuszczać z czegokolwiek! niemniej jednak zdazyles mnie obrazic. > A opiekun forum > tez jest zobowiązany do kulturalnego zachowania... tak smao jak forumowicze.a teraz pokaz gdzie opiekun byl niekulturalny bo jakos nie widze. > > Dobrze, ze twoja opinia nie ma wielkiego wpływu na cokolwiek... :-DDDDDD Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 11.08.07, 02:27 iberia.pl napisała: > ....i masz problem z brakiem faceta... wiesz, bo znasz ten bol niektorzy z paderewy tez to wiedza > jestes tu nowa wiec moze spusc z tonu i nie dyskutuj z opiekunem > forum. lizus Link Zgłoś
barbarossa27 Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 22:51 mahadeva napisała: > to juz nie mozna pisac, co sie mysli?? > > poza tym, dlaczego mnie obrazasz?? sam jestes trollem i na dodatek > chamem!! Buehehehe Link Zgłoś
perk Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 03:12 > to juz nie mozna pisac, co sie mysli?? > > poza tym, dlaczego mnie obrazasz?? sam jestes trollem i na dodatek > chamem!! Ale przeciez zaden z lunych nawet nigdy lobok japonca w sklepie na polce nie lezal. To jaki lun japoniec? W designie? Link Zgłoś
iberia.pl Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 22:04 NIE,istnieje dla mnie masa innych aut, no ale tak to jest jak dziewcze kupilo pierwsze auto i sie tym podnieca... Link Zgłoś
gringo68 mahadeva 09.08.07, 22:27 chyba jednak powinnaś wrócić do swoich wątków o o sexie i mnogości facetów wtykających ci co i gdzie się da, na tym formu jednak słabo wypadasz.. Link Zgłoś
barbarossa27 Re: mahadeva 11.08.07, 01:44 gringo68 napisał: > chyba jednak powinnaś wrócić do swoich wątków o o sexie i mnogości > facetów wtykających ci co i gdzie się da, na tym formu jednak słabo > wypadasz.. Żal ci, że to nie Ty jej wtykasz? Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 22:32 jestem zaskoczona, ze sa osoby, dla ktorych estetyka i duchowosc nie maja znaczenia, przynajmniej odnosnie samochodow... no tak, to tylko maszyny, tak jak oni... obok jest podobny watek i nikomu nie przeszkadza, bo zalozyl go mezczyzna wcale nie musze korzystac z tego forum, bo wszystkiego o samochodach dowiaduje sie od znajomych i z autopsji a to forum jest chyba zbyt demokratyczne Link Zgłoś
wiktor_l Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 22:35 dziewczyno, trollu, japonskie auta - duchowosc i estetyka? OMG. na palcach jednej ręki. Link Zgłoś
magdajeden Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 22:39 estetyka jest bardzo wazna, ale czy poczucie estetyki potrafią zaspokoić tylko japońskie samochody? no nie wiem :P ale wątek o duchowosci samochodu mogłabys rozwinąć :) Link Zgłoś
hilly_billy Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 23:15 mahadeva napisała: > Porzadne, auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4084925.html?skad=rss > ladne, tinyurl.com/243fwe tinyurl.com/yqcn26 > z kraju o ciekawej kulturze :) en.wikipedia.org/wiki/Bukkake > Tylko tym mozna > jezdzic :) bmw 528i - $44,300 www.bmwusa.com/vehicles/5/528isedan/default toyota camry - $18,570 www.toyota.com/vehicles/2008/camry/models.html Link Zgłoś
roto Ja tam wolę radzieckie auta ! 09.08.07, 23:31 Japońce nie nadają się na nasze drogi, miękkim h... robione Link Zgłoś
mahadeva Re: Ja tam wolę radzieckie auta ! 09.08.07, 23:46 Japonczycy maja orgazm bez wytrysku... Link Zgłoś
sum_tzw_olimpijczyk Re: Ja tam wolę radzieckie auta ! 09.08.07, 23:48 To i świata nieco koleżanka zwiedziła... No no no... Link Zgłoś
babeczka15 Re: Ja tam wolę radzieckie auta ! 10.08.07, 07:52 hahaha... no widac ile wie o Japończykach ;) i skad... Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 09.08.07, 23:34 dzieki za merytoryczna odpowiedz :) szczegolnie mi sie podoba toyota echo :D jestes fajnym czlowiekiem :) Link Zgłoś
przemekthor Zdecydowanie NIE 10.08.07, 11:27 Jest kilka japonskich aut (jak niektore subaru, lexy czy - moje faworyty - suzuki), ktore uwazam za wybitne. Ale planujac zmiane auta na nowe biore pod uwage tylko te: alfa romeo (159 albo gt), saab (nowe 9-3) albo - ponownie - volvo (nowe s60 albo s80). Link Zgłoś
mahadeva Re: Zdecydowanie NIE 10.08.07, 12:21 ja mysle o lexusie tylko i wylacznie takie sa delikatne, mile :) Link Zgłoś
przemekthor Re: Zdecydowanie NIE 10.08.07, 13:05 Lexus delikatny i mily? od kiedy? niby ktory? Link Zgłoś
mahadeva Re: Zdecydowanie NIE 10.08.07, 13:36 rx :) bedzie nastepny :) ps. moze nie wierzysz, ale moja hondzie kocham :) moze troche plastikowa, ale ok :) Link Zgłoś
skyddad Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 14:40 Odpowiem krotko,tak lubie je. Dlaczego? za niezawodnosc, ekonomie. Zona bedzie zmieniac tez na Micre ale nowa.Ja juz na emeryture przechodze i praktycznie to samochod jest juz niepotrzebny ale sa narty,sporty letnie takze wydaje sie mnie ze moja leciwa Camra 2.2 starczy jeszcze na te pare lat. Lodz pociagnie,mnie zawiezie,zawsze odpala nawet przy -30C co ja bede szukal moze francuza co po trzech latach kontroli rocznej nie przejdzie. Pzdr.Sky. P.S Unas kryterium potrzeba auta zaswze sie wiaze z wykonywana praca.Reszta jest na dalszym planie,wakacje naprzyklad to mozna zawsze wypozyczyc jakie sie chce. Link Zgłoś
przemekthor Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 14:54 > co ja bede szukal moze francuza co po trzech latach kontroli rocznej nie przejdzie No to mam niespodzianke - 206-ka mojej zony przeszla przez kontrole po 4-ech latach bez zadnych zastrzezen. Link Zgłoś
sum_tzw_olimpijczyk Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 15:06 Kłopot w tym że Sky chyba innymi wozami nie jeździł, skoro pisze że tylko japończyki mu to dają... Zresztą, który z obecnie robionych "japończyków" produkowany jest w tej mitycznej Japonii? Link Zgłoś
souls_hunter Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 21:06 Z obecnie robionych japonczykow japonska jest chyba tylko mazda z przeznaczeniem na rynek amerykanski. Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 11.08.07, 00:05 masz 27 lat i zone :) niezle :) Link Zgłoś
przemekthor Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 11.08.07, 08:28 mahadeva napisała: > masz 27 lat i zone :) niezle :) Mam wiele innych zalet. Mam tez na rx-a. Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 11.08.07, 23:12 to najwazniejsza zaleta :) Link Zgłoś
iberia.pl Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 11.08.07, 12:30 mahadeva napisała: > masz 27 lat i zone :) niezle :) oto cala Mahadeva.... Link Zgłoś
przemekthor Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 11.08.07, 12:47 Tiaa, zawsze konczy sie jakimis osobistymi wybiegami. Typowe u forumowych hondziarzy. Link Zgłoś
programistajava Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 11:32 Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) Odp: NIE Link Zgłoś
srul Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 11:57 Świat motoryzacyjny istniałby bez japońskich pojazdów i nie nastąpiłby żaden kataklizm, co więcej nic specjalnego by na tym nie stracił. Kolejny mit którym nieustannie karmi sie lud a lud to łyka. W ramach terapii zdroworozsądkowej należy się z niego otrząsnąć. Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 12:23 ale zycie sklada sie z mitow :) tym lepiej im sa piekniejsze :) Link Zgłoś
edgar22 Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 15:18 Nie tylko, ale jednak po eksperymencie z autem niemieckim, wróciłem do japońskiego. Link Zgłoś
skyddad Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 10.08.07, 17:45 Odpowiem krotko; Przemekthor mialem na mysli cholerne Renault inne francuzy sa o wiele lepsze niz niemieckie. sum_tzw_olimpijczyk sky-u jest juz stary i nagonil w zyciu ponad 1.8mln km,Jezdzilem wieloma markami miedzy innymi mercedesem,mowa o wlasnych ale pozatym testowalem w swoim zyciu auta i to prawie wszystkie marki, pare lat zajmowalem sie diagnostyka i jazda,dlatego sie zna auta dobre i zle strony.To naprawde szczegolnie Toyoty nawet te GB czy tureckie wlasciwie servowane i eksploatowane spisuja sie calkiem dobrze,faktycznie nie mozna ich porownac z rodzima produkcja madein japan. Wlasnie dlatego trzymam moja Camry tyle lat pisalem paree razy kiedy syn wybiera sie na wakacjce a ma auto niemieckie z 98 to przychodzi i prosi o moje,pytam sie dlaczego - pappa twoje jest niezawodniejsze no i ladniejsze niz moj helmut. Pzdr.Sky. Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 11.08.07, 00:08 dla mnie wlasnie wyglad jest wazny :) w ludziach jest wazne wnetrze, ale w samochodach i innych rzeczach wyglad :) Link Zgłoś
przemekthor Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 11.08.07, 08:33 > dla mnie wlasnie wyglad jest wazny :) No to nie za bardzo kumam, bo stylistyka accorda jest dosc prymitywna. Pozwalajac sobie na skojarzenia, dla mnie accord wyglada jak nieco za mocno umalowana pani po duzych przejsciach. Link Zgłoś
srul Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 11.08.07, 11:38 Akurat Accord to chlubny wyjatek w morzu dość banalnych i nijakich stylistycznie japonców. Moim zdaniem najładniejsze obecnie auto klasy średniej, bezdyskusyjnie. Az chce sie wsiąść i jechać. A już avensis to makabryczny, pozbawiony proporcji gniot o wdzięku hipopotama Link Zgłoś
przemekthor Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 11.08.07, 12:45 > Moim zdaniem najładniejsze obecnie auto klasy średniej, bezdyskusyjnie. Moze i prawda, ale zapomniales dodac, ze to najladniejsze dalekowschodnie auto klasy sredniej. Wowczas sie zgodze. Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy dla Was tez istnieja tylko Japonczyki? :) 11.08.07, 23:17 dobre i to :) jesli piekno jest prymitywne, to chce wiecej prymitywizmu :) Link Zgłoś
przemekthor No to zawies sobie portrety wicepremierow 12.08.07, 09:19 Czyste piekno y prawda, baj de skor Link Zgłoś
morfeusz83 only Japanese car !! 11.08.07, 22:50 mazdaspeed.pl :) ale sum się wścieknie:) Tylko i wyłącznie popatrzcie na "szybkich i wściekłych" jakimi tam furkami jeżdżą:D i wszystko japońskie może poza jedna BMką Link Zgłoś