Dodaj do ulubionych

Niebieski Słoń na Tarchominie

01.07.03, 12:35
Hej,

Czy korzystacie z tej myjni w zimie?Czy ona działa w zimie?

pzdr
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: Niebieski Słoń na Tarchominie 01.07.03, 12:54
      ja korzystam tylko w zimie, bo nie chce mi sie rozstawiac calego sprzetu w domu
      jak jest zimno. A tam 10zl i samochod w miare czysty (jak na zimowe warunki)
      Pozdrawiam
      • parr Re: Niebieski Słoń na Tarchominie 01.07.03, 13:40
        A czy w zimę myje się tak jak w lato pod wiatami? Nie zamarzają
        zamki,uszczelki?
        • Gość: milimetr198 Re: Niebieski Słoń na Tarchominie IP: *.pkp.com.pl 01.07.03, 14:37
          Też myję tam w zmie, woda jest ciepła dość mocno to wszystko paruje, ale
          staram się nie myć przy b. dużych mrozach. dzrwi kiedyś przymarzły ,a tak przy
          mniejszym mrozie mam tylko ładne obrazki kwiatowe na szybach.
        • polokokt Re: Niebieski Słoń na Tarchominie 01.07.03, 14:43
          jesli jest -10 stopni celciusza to nie myje. Ale jesli jest juz tak od -2 w
          gore to myje. A ze ze slonia mam jeszcze spory kawalek do domu to wszystko
          zdazy odparowac dosc ladnie i raczej nie przymarza. Przynajmmniej ja nie
          pamietam zeby mi po sloniu zamarzl samochod.
          Generalnie jak mam w domu rozstawiac caly sprzet (odkrecic wode, potem ja ze
          wszystkiego pospuszczac, zeby jakiegos weza nie rozsadzilo) to wole wrzucic te
          7-8 zl i szybko oplukac. Tym bardziej ze i tak w zimie drgi sa na tyle brudne
          ze samochod dluzej jak dwa dni czysty ne jest.
          Pozdrawiam
          • Gość: Rad Re: Niebieski Słoń na Tarchominie IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 01.07.03, 14:56
            zimowy temat w letnie upały :)))), w zimie faktycznie nie myję
            poniżej -2 stopni, ale warto autko spłukać z tej cholernej soli... a od
            przymarzania chroni smarowanie uszczelek silikonem, faktem jednak jest że
            zamarzła mi raz klapka wlewu paliwa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka