parr 01.07.03, 12:35 Hej, Czy korzystacie z tej myjni w zimie?Czy ona działa w zimie? pzdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
polokokt Re: Niebieski Słoń na Tarchominie 01.07.03, 12:54 ja korzystam tylko w zimie, bo nie chce mi sie rozstawiac calego sprzetu w domu jak jest zimno. A tam 10zl i samochod w miare czysty (jak na zimowe warunki) Pozdrawiam Link Zgłoś
parr Re: Niebieski Słoń na Tarchominie 01.07.03, 13:40 A czy w zimę myje się tak jak w lato pod wiatami? Nie zamarzają zamki,uszczelki? Link Zgłoś
Gość: milimetr198 Re: Niebieski Słoń na Tarchominie IP: *.pkp.com.pl 01.07.03, 14:37 Też myję tam w zmie, woda jest ciepła dość mocno to wszystko paruje, ale staram się nie myć przy b. dużych mrozach. dzrwi kiedyś przymarzły ,a tak przy mniejszym mrozie mam tylko ładne obrazki kwiatowe na szybach. Link Zgłoś
polokokt Re: Niebieski Słoń na Tarchominie 01.07.03, 14:43 jesli jest -10 stopni celciusza to nie myje. Ale jesli jest juz tak od -2 w gore to myje. A ze ze slonia mam jeszcze spory kawalek do domu to wszystko zdazy odparowac dosc ladnie i raczej nie przymarza. Przynajmmniej ja nie pamietam zeby mi po sloniu zamarzl samochod. Generalnie jak mam w domu rozstawiac caly sprzet (odkrecic wode, potem ja ze wszystkiego pospuszczac, zeby jakiegos weza nie rozsadzilo) to wole wrzucic te 7-8 zl i szybko oplukac. Tym bardziej ze i tak w zimie drgi sa na tyle brudne ze samochod dluzej jak dwa dni czysty ne jest. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Rad Re: Niebieski Słoń na Tarchominie IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 01.07.03, 14:56 zimowy temat w letnie upały :)))), w zimie faktycznie nie myję poniżej -2 stopni, ale warto autko spłukać z tej cholernej soli... a od przymarzania chroni smarowanie uszczelek silikonem, faktem jednak jest że zamarzła mi raz klapka wlewu paliwa... Link Zgłoś