marceli.szpak 07.07.03, 22:18 Dla mnie pierwsze miejsce nalezy do loga firmy Skoda. Gdy na nie patrze, mam torsje. Takiego szczytu pretensjonalnosci i bezguscia nie widzialem nigdzie indziej. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Nigdy w zyciu! n/t IP: *.atlanta-53-54rs.ga.dial-access.att.net 07.07.03, 23:35 To bardzo ciekawy temat! Moim zdaniem marka Wingerszwindel ma najochydniejszy znaczek na masce Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Nigdy w zyciu! n/t IP: *.toya.net.pl 08.07.03, 00:03 Wlasnie,ze najohydniejszym,najbardziej wiesniackim logiem jest to reprezentujace marke Starling.Wiesz,te takie,gdzie w koleczko utworzone z literek nazwy wpisane jest koslawe M.;) Link Zgłoś
Gość: Marek A znaczek firmowy Maybacha? IP: *.atlanta-53-54rs.ga.dial-access.att.net 08.07.03, 00:09 Tez brzydki. Wyglada jak pogiety i odwrocony znaczek VW Link Zgłoś
Gość: mooj Re: Nigdy w zyciu! n/t IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 09:52 ciekawy temat choć faktem jest że treści pierwszego postu mozna siębyło domyśleć:) moje typy z popularnych marek oczywiście mazda fiat i rzeczywiście skoda:( VW jak mercedes - za bardzo osadzony w mojej świaodomości żebym kwestionował estetykę a typy pozytywne? Link Zgłoś
Gość: cc Re: skoda IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 09:55 zawsze myślałem, że to w skodzie, to jakaś postać z The Simpsons ;-)))) Link Zgłoś
wichura Re: Wybieramy najohydniejsze logo samochodu 08.07.03, 10:40 A mnie logo Skody się podoba. Najbrzydsze wg mnie to Mazda i Hyundai. Ogólnie japończyki mają tandetne loga. Ciekawe ma za to Daewoo (logo = kształt atrapy, pomysłowe). Nieciekawy Mercedes i Opel, ale to klasyka. Link Zgłoś
Gość: ecik Re: Wybieramy najohydniejsze logo samochodu IP: *.innsoft.com.pl 08.07.03, 15:08 a ja będę bronić Hyundaia. Lekko przekoszone H. Podoba mi się. A Skoda - dołączę się - brzydactwo. Fajne ma jeszcze Ford. A najładniejsze oczywiście - Jaguar. Link Zgłoś
links2 Re: Wybieramy najohydniejsze logo samochodu 08.07.03, 12:32 mazde bede bronil - fajne to logo z 'mewa'. wczesniej mieli takie kolko z kwadracikiem i to rzeczywiscie bylo takie sobie znaczek daewoo wyglada jak kapusta skoda - co to tam narysowane jest? do tego zielone, faktycznie brzydkie nie podobaja mi sie tez hondy, lexusa pozdr Link Zgłoś
Gość: rysiu Re: Wybieramy najohydniejsze logo samochodu IP: *.oceanic.domain / 192.168.2.* 08.07.03, 15:04 Nie wiem czy najochydniejsze ale mnie się osobiście najmniej podobają: daewoo, fiat, toyota no i skoda. Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Wybieramy najohydniejsze logo samochodu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 15:44 No skoda faktycznie, obleśny ma ten znaczek...czesi nazywają go "czaszka". Choc teraz i tak wyglada lepiej niż na serii 100. jako dziecko bałam się tego znaczka z naszej 105 - taka czacha z irokezem i nosem w strzałkę:) Njafjniejszy - hmmm - Ford (za klasykę), Jaguar i Porshe:) Link Zgłoś
Gość: cytryniec Re: Wybieramy najohydniejsze logo samochodu IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.07.03, 15:49 links2 napisał: > skoda - co to tam narysowane jest? Indianiec. Ale przynajmniej trzymają się tradycji.Najgorsze jest zmienianie loga co dwa sezony(Mazda,Fiat). Link Zgłoś
jorn Re: Wybieramy najohydniejsze logo samochodu 08.07.03, 16:35 links2 napisał: > skoda - co to tam narysowane jest? Uskrzydlona strzała Link Zgłoś
links2 Re: Wybieramy najohydniejsze logo samochodu 08.07.03, 16:43 "indianiec" "uskrzydlona strzala" no i: " jako dziecko bałam się tego znaczka z naszej 105 - taka czacha z irokezem i nosem w strzałkę:)" moje pytanie chyba jednak nie bylo bezzasadne :) moze niech marcelinka-znawca-skody sie wypowie ;))) pozdr Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Wybieramy najohydniejsze logo samochodu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 23:33 Jak dla mnie Wauxhall czyli ... Opel w wersji GB Link Zgłoś