Dodaj do ulubionych

po Warszawie jeździ już porsze kajene

IP: *.skorosze.2a.pl 14.07.03, 22:28
Zarejestrowane na Ochocie, ale widywane w okolicach... Pruszkowa :-).

Przy okazji tego spostrzeżenia mam i drugie: nie warto mieć zbyt wyrózniający
się i bajerancki samochód - a to dlatego, że ktoś może się zapatrzyć,
rozdziawić gębę i tak jak pewna pani dziś przypierdolić w dupę eleganckiej
furze. Porsze miało tylko uszkodzony zderzak, a panią w jakiejś hondzie czy
tojocie musieli odholować...
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene 14.07.03, 22:34
      Wolnossący Cayenne kosztuje 30 tys. mniej niż ML500/400 CDI.

Pozdrawiam
    • Gość: bernstein Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.icpnet.pl 14.07.03, 22:41
      w poznaniu juz sa conajmniej 3.
      Jeden ma Grazynka Kulczyk ale to raczej wiadomo ;)

pozdrawiam
      bernstein
      • Gość: Prezes Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.ces.clemson.edu 14.07.03, 22:46
        Gość portalu: bernstein napisał(a):

> w poznaniu juz sa conajmniej 3.
        > Jeden ma Grazynka Kulczyk ale to raczej wiadomo ;)
        >
        > pozdrawiam
        > bernstein

Kto to jest Grazynka Kulczyk ?

• Gość: bernstein Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.icpnet.pl 14.07.03, 22:49
          zona Jana Kulczyka - uwazanego za najbogatszego Polaka (swoja droga- bzdura)

Pozdrawiam
          bernstein
          • przemo_c Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene 14.07.03, 23:33
            Schodząc z tematu troszkę, a kogo Ty uznajesz za najbogatszego??
            • Gość: bernstein Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.icpnet.pl 15.07.03, 00:23
              a co Ty rozumiesz pod pojeciem "najbogatszy" ?
              Wszystkie te listy najbogatszych co nic nie warte. Znam bardzo bogatych ludzi
              ktorzy na nie weszli.
              ja wole miec pieniadze niz udzialy. Oczywiscie nikt nie watpi, ze Kulczyk ma
              pieniadze, ale znam ludzi ktorzy maja tyle pieniedzy ile Kulczyk ma warte
              udzialy.

Pozdrawiam
              bernstein
              • Gość: verte Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 00:35

> a co Ty rozumiesz pod pojeciem "najbogatszy" ?
                > Wszystkie te listy najbogatszych co nic nie warte. Znam bardzo bogatych ludzi
                > ktorzy na nie weszli.
                > ja wole miec pieniadze niz udzialy. Oczywiscie nikt nie watpi, ze Kulczyk ma
                > pieniadze, ale znam ludzi ktorzy maja tyle pieniedzy ile Kulczyk ma warte
                > udzialy.
                >
                > Pozdrawiam
                > bernstein

Pewnie,że ta lista nie obejmuje wielu setek czy też tysięcy osób którzy równie
                dobrze jak obecni mogliby się na niej znależć.Ale znowu nie dotyczy to ścisłej
                czołówki.Znasz ludzi,którzy mają w gotówce tyle ile majątek Kulczyka tj.ok.12
                miliardów PLN?Nie żartuj sobie.
                • devote Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene 15.07.03, 00:38
                  Gość portalu: verte napisał(a):

> Znasz ludzi,którzy mają w gotówce tyle ile majątek Kulczyka tj.ok.12
                  > miliardów PLN?Nie żartuj sobie.

hehehe tez tak pomyslalem
                  pewnie na ryby z nimi jezdzi i piwko pije przy grilu :)

• Gość: bernstein Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.icpnet.pl 15.07.03, 11:19
                    Ryb nie lowie, ale piwko przy grillu rzeczywiscie z nim pijam.

• Gość: al Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.icpnet.pl 28.07.03, 22:15

> Ryb nie lowie, ale piwko przy grillu rzeczywiscie z nim pijam.
                      >
                      A mówiłeś im że masz internet w kablówce.
                • Gość: bernstein Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.icpnet.pl 15.07.03, 11:16
                  Znam czlowieka ktory moze takie pieniadze miec w ciagu paru dni.
              • Gość: robert tiaaa... i co jeszce nam napiszesz? :-)))) IP: *.acn.pl 15.07.03, 00:52
                • Gość: bernstein Re: tiaaa... i co jeszce nam napiszesz? :-)))) IP: *.icpnet.pl 15.07.03, 11:21
                  a o czym bys chcial poczytac ?
        • greenblack Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene 14.07.03, 22:49
          Gość portalu: Prezes napisał(a):

> Kto to jest Grazynka Kulczyk ?

Żona Kulczyka:)

Pozdrawiam
    • Gość: Art Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: 213.158.197.* 14.07.03, 23:54
      Po Warszawie jeżdzą conajmniej 2 Cayenne. Jeden z nich to Turbo, a drugi to S.
      Obydwa w ciemnoniebieskich kolorach. Ale pewnie jest ich już więcej.

Art
      • devote Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene 15.07.03, 00:01
        kilka mil od mojej miejscowosci jest dealer porshe/audi ale nie widzialem ani
        jednego jeszce.za to pelno widuje Land Roverow
      • polokokt Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene 15.07.03, 00:02
        dwa sa conajmiej, bo dwa dosc czesto widuje. A nie przypuszczam zebym mial tyle
        szczescia i widywal jedyne dwie sztuki w stolicy (jedno czesto na zeraniu, a
        drugie na wylotowce do poznania z prymasa tysiaclecia)
        • Gość: verte Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 00:25
          W Krakowie też jest conajmniej jedno ciemnozielone z kratką.Należy do banku.
          • krakus.mp Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene 25.07.03, 23:03
            Gość portalu: verte napisał(a):

> W Krakowie też jest conajmniej jedno ciemnozielone z kratką.Należy do banku.

Ciekawe którego Banku (napewno nie do tego w którym pracuję).Czy to auto
            służbowe,czy jest prywatne i ma zastaw bankowy.
            Jest też Cayene należący do kolesia z Ferro !Ponoć w czarnym kolorze (nie
            widziałem ale tak słyszałem od pracownika Ferro).
      • Gość: smitty Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 22:05
        To pryszcz. Ponoć w ub. r. w PL sprzedano ok. 70 Cayenne! Pracuję k. Marriott’a
        i tylko w ciągu ost. kilka miesięcy widziałem w centrum „Warszawki” ok. 20
        różnych(!) egzemplarzy tej superbryki. Pierwszy - już w maju. Większość, to
        były czarne, tańsze, „ciężarowe” wersje S, ale widziałem też kilka w. turbo i
        to bez kratki (za ponad pół mln zł)! Większość była na tablicach warszawskich,
        ale były też 2 z Łodzi i 1 z Krakowa. A nawet pod Rzeszowem jest w. turbo!
    • Gość: echo66 Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 02:26
      Jeżeli dwa dotychczas widywane egzemplarze byly ciemnoniebieskie, to jest
      jeszcze trzeci-czarny.Od 3 tygodni pojawia się w okolicy Krucza/Żurawia.

Pzdr
      • Gość: Mar ten z Ochoty jest czarny (n/t) IP: *.skorosze.2a.pl 15.07.03, 08:22
    • x-darekk-x Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene 15.07.03, 09:21
      pracuje wlasnie na ochocie i czasami parkuje obok jakiegos cayenne turbo. moj
      swift wyglada przy nim smiesznie.
    • Gość: Lukasz Za salonem Porsche w lewo jest uliczka i tam gdzie IP: 195.116.133.* 15.07.03, 11:10
      s ow wlasciciel mieszka bo czesto go widuje jak stamtad wyjezdza
      • x-darekk-x Re: Za salonem Porsche w lewo jest uliczka i tam 15.07.03, 11:21
        moze ciagle sie psuje i po prostu jezdzi do serwisu? :)
    • Gość: jones Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: 213.241.45.* 15.07.03, 20:34
      a w Sopocie widziałem wczoraj Skodę Octawię 1.6.

Normalnie szok, chłopaki. Srebrna, na alu felach...
    • Gość: Adek Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: 62.233.231.* 15.07.03, 21:26
      Gość portalu: Mar napisał(a):

> Zarejestrowane na Ochocie, ale widywane w okolicach... Pruszkowa :-).
      >
      > Przy okazji tego spostrzeżenia mam i drugie: nie warto mieć zbyt
      wyrózniający
      > się i bajerancki samochód - a to dlatego, że ktoś może się zapatrzyć,
      > rozdziawić gębę i tak jak pewna pani dziś przypierdolić w dupę eleganckiej
      > furze. Porsze miało tylko uszkodzony zderzak, a panią w jakiejś hondzie czy
      > tojocie musieli odholować...

Chłoptasiu w Pszczynie widuje dwie sztuki i co??
      A to nie Wawa:))
    • x-darekk-x Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene 25.07.03, 13:58
      niektore egzemplarze cayenne maja zbyt wydajne ogrzewanie:

www.wreckedexotics.com/newphotos/exotics/cayenne_20030528_001.shtml
    • Gość: A.L. Samochody znanych ludzi IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 14:26
      Trochę nie w temat, ale jak dyskutujemy kto co widział, to może wiecie czym
      jeżdżą ludzie o których głośno w Polsce (biznesmeni, politycy, aktorzy).

pozdrawiam
      • x-darekk-x Re: Samochody znanych ludzi 25.07.03, 15:03
        pamietam, ze fronczewski jezdzil srebrnym polonezem 2000. :)

mieszkalem do zeszlego roku na "starym" ursynowie, to moge napisac o swoich
        sasiadach z ulicy:
        - maryla rodowicz. zawsze porsche. przewaznie dosc stare i nie najlepiej
        wygladajace, ale ostatnio juz widzialem ja w ladnej w miare nowej 911-tce
        - andrzej rosiewicz - kojarzycie goscia? spiewal "chlopcow radarowcow" i
        piosenke z "czterdziestolatka" - zawsze jezdzil peugeotami 505 sw. mial co
        najmniej dwa. na jeden ktos mu wylal kwas. zzarlo polowe lakieru do metalu.
        pozniej przesiadl sie do chevroleta luminy apv (jeszcze te plastic-bodies) a
        pozniej do kolejnej luminy apv. lubi duze auta a bezdzietny kawaler. :)
        • Gość: Piotr Podobno kiepsko sie sprzedaja IP: Cerber:* / 10.0.0.* 25.07.03, 15:09
          Podobno kiepsko sie sprzedaja w USA na ktory to rynek byly glownie
          projektowane. Auto Smiec cos o tym pisal ze dwa numery temu. Zeby sie tylko nie
          przejechali na tym jak Audi na allroadzie
    • Gość: Jurand Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.pwsbia.edu.pl / 172.20.6.* 25.07.03, 16:03
      W Bielsku też jeździ. Ma łatwą do zapamiętania rejestrację SB 38400 czy jakoś
      tak.
      • Gość: gabriel Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.ipt.aol.com 25.07.03, 19:48
        No coz w tym dziwnego?
        Widocznie wlasciciela tego pojazdu nie bylo stac na np.Actrosa albo Renalt
        Magnum.Tak wiec przedluzyl sobie czlonka za pomoca produktu firmy Porsche
        o nazwie Cayenne.
        • Gość: Lekito Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.gdynia.mm.pl 25.07.03, 20:09
          W Gdyni też jeżdzi jeden w kolorze stalowym w wersji S. Oj Wasiawka, wasiwka:)
    • krakus.mp W Krakowie też to paskudztwo jeździ. 25.07.03, 23:05
    • oralhella Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene 28.07.03, 00:45
      Pojebane wiesniaki z Was.Czym sie tak podniecacie kutasy?Kurwa co za wies!Sto
      lat za Murzynami !
      • Gość: POOL Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 01:10
        Panowie !!!! Ja ze wsi. A co u mnie jeżdzi.... Po dwóch tygodnich od premiery
        najnowsze BMW 7 oraz BMW Z 8 czy jakoś tam, nie znam się. Ogónie obciach
        wyjechać autem za mniej niz 70 k PLN. MB s-ki, jaguary, ML-ki. ALE NIE MA ANI
        JEDNEGO PROSIAKA NAWET NAJSTARSZEGO ZŁOMA.HA HA HA HA HA. Jakie to wszystko
        załosne. Auto to tylko kupa blachy. Najpierw fajne , nowe. Po 3 latch
        opatrzone, a po 5 trzeba sprzedać bo stare.
        • wowo5 Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene 28.07.03, 23:48
          Cayenne widzialem na mojej ulicy (czrne). Nie podoba mi sie. Touareg wyglada
          lepiej i tanszy (ale Porsche szybsze).
      • Gość: Mar Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.skorosze.2a.pl 28.07.03, 23:55
        oralhella napisała:

> Pojebane wiesniaki z Was.Czym sie tak podniecacie kutasy?Kurwa co za wies!Sto
        > lat za Murzynami !

ja faktycznie mieszkam na wsi - ty za to orahello z tego co wiem jesteś
        lesbijką. Tylko jak te fakty mają się do porsze kajene to ja nie wiem.
    • Gość: Piotr Re: Ha Ha Ha w WARSZAWIE ! IP: 217.153.16.* 29.07.03, 09:07
      Na Mazurach w Kętrzynie jeżdżiło już w maju !
      • rasten2 Re: Ha Ha Ha w WARSZAWIE ! 16.01.04, 14:52
        to w Ketrzynie widzialem na swieta, ale sie zdziwilem kiedy sie okazalo ze ma
        ketrzynskie blachy
    • Gość: cn Widzialem jedna w Ciechocinku pod Villa Park. IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 07:14
      Widzialem jedna w Ciechocinku pod Villa Park www.villapark.pl/ kolorku
      nie pamietam ale warszawskie mialo blachy , zreszta podobne volvo tez
      bylo tez wawoskie blachy
    • Gość: ziemek Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: 217.11.134.* 16.01.04, 08:25
      Na Płockiej 9/11 , przy Centrum Płocka jest m.in. firma Dantex, jej właściciel
      jeździ srebrno/złotym Cayenne, ma rejestracje DANTX... widzę to auto
      codziennie, a oprócz tego koleś ma jeszcze kilka innych fajnych wózków, m.in.
      ferrari
    • Gość: olo Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.example.net / 217.8.188.* 16.01.04, 08:59
      zeszłego roku poszło 70 szt ponoć, ale we warszawie topewnie jeszcze nie ma
    • Gość: palm Re: po Warszawie jeździ już porsze kajene IP: *.pbc.adelphia.net 16.01.04, 15:35
      ale atrakcja Porsche in Poland ha ,ha ,ha
    • Gość: Patolog Re: po Warszawie jeździ już TRZY porsze kajene IP: 212.160.138.* 16.01.04, 16:03
      Ja widziałem już 3 na warszawskich blachach. 2 czarne i jedno srebrne.
      • Gość: Kompressor Re: po Warszawie jeździ już TRZY porsze kajene IP: 212.160.230.* 16.01.04, 16:53
        no ja tez mialem ta przyjemnosc zostac wyprzedzony przez to piekne, koloru
        bezowego, cudo (Lodz)
      • Gość: Kompressor Re: po Warszawie jeździ już TRZY porsze kajene IP: 212.160.230.* 16.01.04, 16:55
        no ja tez mialem ta przyjemnosc zostac wyprzedzony przez to piekne cudo koloru
        bezowego (Lodz)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka