josner 26.11.07, 16:59 Może wiecie gdzie dokładnie (wioska) jest ta knajpa? Znajduje się przy drodze między Szczecinem, a Świnoujściem. fotoforum.gazeta.pl/3,0,972408,2,12.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
approved Re: panowie, gdzie jest ta knajpa? 26.11.07, 18:50 Bar jak bar, ale ta SZCZECHA powalająca:):):):) Link Zgłoś
bbso Re: panowie, gdzie jest ta knajpa? 26.11.07, 21:09 podobny co tam podobny identyczny tylko większy jest na trasie między Wrocławiem a Oleśnicą :-) Link Zgłoś
josner Re: panowie, gdzie jest ta knajpa? 27.11.07, 08:12 Chciałem go polecić znajomym. Ale chciałem oszczędzić im wypatrywania przez kilkadziesiąt kilometrów baru. W środku jest fajny klimat. Jak tam przyjechałem akurat po deszczu, to pierszą osobą jaką zobaczyłem, to był szef. Łatwo było domyśleć się że to szef, bo latał z mopem przy wejściu i zbierał wodę. Link Zgłoś
pocieszne krotka .....szczecha 27.11.07, 08:26 josner napisał: > Łatwo było domyśleć > się że to szef, bo latał z mopem przy wejściu i zbierał wodę. za krotka szczecha :_) to kapie pod drzwi Link Zgłoś
mabda1 Re: panowie, gdzie jest ta knajpa? 27.11.07, 08:39 Prawie identyczny lokal spłonął 2 miesiące temu w Krzyszkowicach - 25 km od Krakowa jadąc w Kierunku Zakopanego. Została tylko strzecha (to nie jest żart - tak było naprawdę). Niepalna strzecha utrudniała strażakom akcję gaśniczą izloując płonące wnętrze od dopływu wody z sikawek. Link Zgłoś
al9 Nie tędy droga! 27.11.07, 16:44 Ta knajpa jest o wiele gorsza niż będąca 10 km wcześniej (licząc od szczecina) podobna po prawej stronie... al Link Zgłoś