kubus_z2 02.02.08, 17:51 Ciekawe kto i czym dokonywał pomiaru przyspieszenia...Raczej niemozliwe zeby ponad dwutonowy kolos z tym silnikiem rozpedzal sie w mniej niz 10s do setki, na dodatek z amerykanskim automatem... Link Zgłoś Obserwuj wątek
wio4litery Re: Chrysler Grand Voyager - Luksus dla rodzinny 03.02.08, 19:48 wyposażenie, wykonanie, osiągi - kroczek w przód. wygląd - krok w tył. w4l Link Zgłoś
dudecs Re: Chrysler Grand Voyager - Luksus dla rodzinny 05.02.08, 04:36 Mialem okazje jezdzic dosc dlugo poprzednikiem w USA i nigdy bym nie kupił. Po prostu Chrysler to wykończeniowy chłam. Może wersja europejska lepsza. Osobiście w przypadku przerzucenia się z SUV (posiadam Pathfindera LE) na Van'a obstawię Hondę Odyssey - nieporównywalnie lepsze wrażenie. Link Zgłoś
al9 Re: Chrysler Grand Voyager - Luksus dla rodzinny 05.02.08, 15:30 poprzednik jeżdził jak furgon wyładowany kartonami.... a plastiki w środku jak w daci logan masakra najsmieszniejsze że są amatorzy skłonni wyskoczyć z niebanalnych pieniędzy na takiego dziwoląga... al Link Zgłoś
d.kos Re: Chrysler Grand Voyager - Luksus dla rodzinny 05.02.08, 17:36 noo, a ty na pewno nim jeździłeś i możesz określać się wielkim znawcą, przeczytaj najpierw opinie o wygodzie podróżowania tego samochodu i dopiero wtedy przedstaw komentarz...jeśli chodzi o komfort podróżowania to nie ma takiego drugiego auta na rynku, nawet po 1500 kilometrach podróży nie odczuwa się strasznego zmęczenia, ja to przynajmniej mogę to potwierdzić bo nim jeżdżę..... Link Zgłoś
cezyk Re: Chrysler Grand Voyager - Luksus dla rodzinny 05.02.08, 19:58 Auto nieprzeciętnie wygodne silnik 3,8 l -bardzo dobrze sobie radzi z tym kolosem. Polecam auto dla rodziny komfort i wykączenie bardzo dobre przyspieszenie super,szkoda ze euro kołchoz ma zamiar nałożyć embargo na auta amerykańskie bo następny byłby tez na pewno Voyager nowy jest śliczny Dodam że samocód ten mam 3 lata i żadnej awarii. Link Zgłoś
al9 d.kos małe wyjasnienie 06.02.08, 10:00 noo, a ty na pewno nim jeździłeś i możesz określać się wielkim > znawcą, przeczytaj najpierw opinie o wygodzie podróżowania tego > samochodu i dopiero wtedy przedstaw komentarz ----------------- nie piszę o autach którymi nie jeździłem jeśli dla Ciebie to auto jest komfortowe to jezdzij pociągami... dla mnie dobrze jezdzące auta to bmw 5, accord, nawet focus... Kontenerami do przewozu szparagów powinno się wozić szparagi a nie ludzi... al Link Zgłoś
milleniusz Amerykańskie samochody 05.02.08, 20:07 Powinny zostać w Ameryce. Zresztą, tak samo jak wyspiarskie na Wyspach. One są za duże, za brzydkie, zbyt niekompatybilne, za dużo palą i wszystko mają nie tak. Choć pewnie właśnie z tych powodów paru nabywców się znajdzie. To mój (nie)bardzo merytoryczny komentarz do tego słabego, choć miejmy nadzieję, że nie sponsorowanego, artykułu. Link Zgłoś
wio4litery Re: Amerykańskie samochody 05.02.08, 23:35 milleniusz napisał: > To mój (nie)bardzo merytoryczny komentarz do tego słabego, choć miejmy nadzieję > , > że nie sponsorowanego, artykułu. Napisz lepszy i wyślij. Zdaje się, że szukali dziennikarza z w-wy lub okolic. w4l Link Zgłoś
jureek Re: Amerykańskie samochody 06.02.08, 10:24 milleniusz napisał: > Powinny zostać w Ameryce. Zresztą, tak samo jak wyspiarskie na Wyspach. Dlaczego chcesz odebrać ludziom możliwość wyboru? Przecież nikt nie zmusza do ich kupna. > One są > za duże, Jeśli z pięcioosobową rodziną (czasami dochodzi babcia) kilka razy w roku robiłbyś trasę kilkuset kilometrów, to nie byłyby Ci za duże. To raczej europejskie wany są za małe. Gdy jedziesz w 6 osób, nie ma prawie miejsca na bagaż. > za brzydkie, Rzecz gustu. Poprzednik nie podobał mi się, bo za bardzo przypominał bezpłciowe europejskie wany (szarany, galaksy itp.) z dezajnem na jedno kopyto. Model produkowany do 1995 i ten aktualny podobają mi się, bo nie są sztampowe. > zbyt niekompatybilne, ? Chodzi Ci o brak części? Czasami rzeczywiście są problemy. Np. u mnie plus na akumulatorze jest po lewej stronie. > za dużo palą Zależy, jak się jeździ. Mam turbodiesla 2,5 l i przy spokojnej jeździe (120-130 kmh) pali niecałe 8l/100 km. Biorąc pod uwagę wygodę jazdy, nie jest to tak dużo. > i wszystko mają nie > tak. Nie tak jest być może image. Od czasu gdy jeżdżę Chryslerem, częściej kontrolują mnie celnicy :) Jura Link Zgłoś
jpg5 Chrysler Grand Voyager - Luksus dla rodzinny 19.02.08, 09:59 dobre forum o voyagerach na www.asu.pl Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: Chrysler Grand Voyager - Luksus dla rodzinny 19.02.08, 10:14 Jak zwykle extra dobór zdjęć. Idealnie oddają charakter vana, czyli wnętrze. Link Zgłoś