sylwiaro2 14.05.08, 19:24 Witam,czy ktoś korzystł z inspekcji samochodu, ktora jest mozliwa poprzez portal otomoto. Jestem ciekawy, jak to się sprawdza w praktyce i na ile jest pomocne i wiarygodne? Link Zgłoś Obserwuj wątek
josner Re: Inspekcja samochodu na Otomoto 15.05.08, 08:14 Z tego co widzę, to otomoto można zamawiać taką inspekcję. Niedoszukałem sie jedynie cennika. Jak będziesz przeglądać oferty, to na górze masz link: zamów inspekcję pojazdu. Np dla pierwszej z brzegu oferty na otomoto powinno pokazać się coś takiego: otomoto.pl/index.php?sect=inspection_order&id=C5227873 Tu jest kilka słów o inspekcji otomoto.pl/index.php?sect=service&sub=inspection Tu jest regulamin ze wzorem protokołu inspekcji otomoto.pl/index.php?sect=regulations&sub=inspection_order Do tego wszystkiego życzyłbym sobie sprawdzenie akumulatora i szczelności reflektorów. Link Zgłoś
er0n Re: Inspekcja samochodu na Otomoto 15.05.08, 14:52 Czytałem gdzieś, ze to kosztuje 91zł. Link Zgłoś
morderator Re: Inspekcja samochodu na Otomoto 15.05.08, 14:55 er0n napisał: > Czytałem gdzieś, ze to kosztuje 91zł. na stronce otomoto wyraźnie pisze, że 99zł otomoto.pl/index.php?sect=service&sub=inspection Link Zgłoś
diablotazmano [...] 16.03.15, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
xvqqvx Nie polecam www.autotesto.pl - dno i muł 16.03.15, 12:53 Nie polecam dennej firmy zaśmiecającej fora - zatrudnieni przez nich kretyni spamerzy są niekompetentni i liczyć do 15, skoro na post z 2008 r. odpowiadają w 2015. Link Zgłoś
arek1201 Re: Inspekcja samochodu na Otomoto 15.05.08, 16:21 ciekawe ile trzeba zamówić takich inspekcji zanim trafi się na normalny samochód Link Zgłoś
sylwiaro2 Re: Inspekcja samochodu na Otomoto 16.05.08, 10:56 dziękuje za informacje, ale takie już znalazłem. Pytałam tylko, czy ktoś z Was juz zamawiał taką inspekcje i z jakim skutkiem? Link Zgłoś