rumburaak 18.09.03, 17:02 motoryzacja.interia.pl/news?inf=427626 Już dawno żadne Audi tak mi się nie podobało jak ten prototyp.Świetny, agresywny wygląd, fantastyczne osiągi.Tak powinny wyglądać wszystkie Audi ;) Pzdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pomocny Re: Super Audi IP: 66.207.104.* 18.09.03, 17:03 Ten gosc za kolkiem to czasem nie nasz GreenBlack? Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: Super Audi IP: 5.3.1R* / *.pg.com 18.09.03, 17:06 Co on ma k.... zainstalowane zamiast przednich reflektorów?!!! Pozdrawiam, Link Zgłoś
rumburaak Re: Super Audi 18.09.03, 17:07 Gość portalu: szczurek napisał(a): > Co on ma k.... zainstalowane zamiast przednich reflektorów?!!! > > Pozdrawiam, Chyba LED'y.Pzdr Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Super Audi IP: 66.207.104.* 18.09.03, 17:08 To brylki GreenBlacka tak swieca, hehe ... Link Zgłoś
greenblack Re: Super Audi 18.09.03, 17:11 Gość portalu: szczurek napisał(a): > Co on ma k.... zainstalowane zamiast przednich reflektorów?!!! Diody. motoryzacja.interia.pl/news?inf=427221 Pozdrawiam, Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Super Audi IP: 66.207.104.* 18.09.03, 17:13 Dzu\ieki GreenBlack za ostrzezenie o tych podrobach - jestesmy CZUJNI ... Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: Super Audi IP: 5.3.1R* / *.pg.com 18.09.03, 17:26 No to kurcze znowu muszę lecieć do sklepu tjuninkowego. Najpierw założyłem niebieskie koszulki na żarówki, trzy tygodnie później wywaliłem je i kupiłem przewatowane żarówki. Po miesiącu musiałem je zmienić na niebieskie, bo były niemodne. Miesiąc później kupiłem na Allegro zestwa ksenon "zrób to sam". Dwa tygodnie temu skończyłem przeróbkę ksenonów na bi- ksenony. Miałem jeszcze dorobić spryskiwacze, ale to chyba nie już ma sensu. Teraz muszę lecieć po diody. Jak myślicie, może lepiej od razu kupić niebieskie diody? To już bi-ksenony nie są najbardziej szpanerskie? Wykończę się przez ten postęp technologiczny... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pozdrawiam, Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Super Audi IP: *.fastres.net 18.09.03, 17:18 ........Jak to co? Zapytaj sie lexusa........lampy naftowe!........takie jak maja w Trzebini... Dlatego on twierdzi ze VW to nic nowego..... Facet ma doswiadczenie i wie co pisze....... Link Zgłoś
dreaded88 Re: Super Audi 18.09.03, 17:30 Śliczny to on na pewno jest (chociaż studium podobnego bolidu było prezentowane już ponad 10 lat temu, mówiło się o produkcji itp.). Ale przecież w tym segmencie jest Lamborghini, a Audi zdecydowanie bardziej by się przydało coupe na bazie A6 (BTW - następca TT ma być robiony na platformie A4). Link Zgłoś
polokokt cos podobnego - audi nuvolari 18.09.03, 17:33 www.fast-autos.net/audi/audinuvolari.html Mi ten jakos bardziej pasuje, choc oba sa do siebie bardzo podobne. Pozdrawiam Link Zgłoś