Gość: dzi IP: *.europolgaz.com.pl 19.09.03, 09:57 Czy Ktoś to stosował? Jakieś opinie? Produkt firmy MAKSTOR. Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: Dynamic fuel - modyfikator paliwa?! 19.09.03, 10:19 Naprawdę polecam. Przyrost mocy o 32 KM - sprawdzone na hamowni! Spalanie spadło o 1,5 l/100. Silnik stał się także cichszy! Jednym słowem - pieniądze dobrze zainwestowane. Naprawdę polecam. Pozdrawiam Link Zgłoś
lexus400 Re: Dynamic fuel - modyfikator paliwa?! 19.09.03, 10:49 greenblack napisał: > Naprawdę polecam. Przyrost mocy o 32 KM - sprawdzone na hamowni! Spalanie > spadło o 1,5 l/100. Silnik stał się także cichszy! Jednym słowem - pieniądze > dobrze zainwestowane. Naprawdę polecam. > > > Pozdrawiam Hehehe jakbyś ujął z tego przyrostu 32 KM i z tego spalania 1.5 l/100 i pogłośnił silnik to byłbym gotów w to uwierzyć. Pozdrawaim Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Dynamic fuel - modyfikator paliwa?! IP: *.telia.com 19.09.03, 12:47 To nie byl prawdziwy Greenblack,podrobka probuje nam robic kogiel mogiel. Prawdziwa odpowiedz; Magnetyzer lepszy ,wiecej koni. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Dynamic fuel - modyfikator paliwa?! IP: *.telia.com 19.09.03, 13:01 Darku, na zdrowy rozum 32KM za tylko doplata 1.5 litra paliwa na sto.Tutaj tylko magnetyzer moze pomoc.Mozna podniesc zmiana chipa ale to sa mozliwosci w paru procentach a nie odrazu w dziesiatkach koni,turbo moze dac ten efekt ,ale trzeba silnik przekonstruowac.Silniki sa wykonywane z bardzo slabych nmaterialow,tylko formula 1 stosuje vanadium ,titan i inne.Pzdr.Michal Link Zgłoś
greenblack Re: Dynamic fuel - modyfikator paliwa?! 19.09.03, 13:11 Gość portalu: Michal napisał(a): > Darku, > na zdrowy rozum 32KM za tylko doplata 1.5 litra paliwa na sto. Poprawka. Spalanie SPADŁO o 1,5 l/100 km. Sam mierzyłem na kilkunastu hamowniach i wyniki zawsze te same. W końcu jestem inżynierem, to swoje wiem. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dynamic fuel - modyfikator paliwa?! IP: *.atlanta.ga.us 19.09.03, 13:14 Zgadzam sie z Michalem. Szczegolnie jezeli dane dotyczyly malucha. Bo jezeli to chodzilo o nowe Bugatti to przyrost mocy o 32 KM jest calkiem mozliwy, tak samo jak spadek spalania o 1.5 l.... Link Zgłoś