Dodaj do ulubionych

Zientarski reklamuje V-power

19.09.03, 10:01
W radiu puszczają reklamę V-powera. Udział bierze starszy Zientarski. Reklama
jest na pozór sprytna. Zientarski tłumaczy się, że on nie może niczego
reklamować, bo przecież jest dziennikarzem. Dlatego on musi przeprowadzić
wiarygodne testy itd. Potem chyba jest, że ciąg dlaszy nastąpi. Żenada.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: pilot Re: Zientarski reklamuje V-power IP: *.wil.pk.edu.pl 19.09.03, 10:06
      nie zapomnij że opinia będzie oczywiście obiektywna! za kilkadziesiąt tys. PLN
      z pewnością będzie obiektywna.
      pozdr
    • x-darekk-x Re: Zientarski reklamuje V-power 19.09.03, 10:07
      ja w ogole mam bardzo mierna ocene profesjonalnosci zientarskiego. koles
      notorycznie daje dowody swojej kiepskiej wiedzy w tym temacie. nie rozumiem
      dlaczego jest tak lansowany.
      • bar-tech Re: Zientarski reklamuje V-power 19.09.03, 10:23
        nigdy nie miałem go za szczególnie fachowego dziennikarza, a po tej reklamie
        jeszcze stracił...
        zresztą młody zientarski nie lepszy.

pozdrawiam
    • Gość: Sławek Re: Zientarski reklamuje V-power IP: *.trzebinia.net 19.09.03, 10:40
      Właśnie, Zientarski mówi,ze facet z Shella wziął go za fachowca w sprawach
      motoryzacji.Dla mnie Zientarski nie jest fachowcem od czasu gdy na Vipera
      powiedział "Łajper"...

pozdr
      • Gość: Rav Człowiek-orkiestra IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.09.03, 11:02
        Tak na Vipera powiedział? No, no, no...

Dla mnie bomba za każdym razem, jak w jednym takim programie, megagniocie
        zresztą, Zientarski idzie z taśmy z tym "Tu spełniają się Wasze marzenia!!
        itd" no i co tam dalej w ogóle za bzdury, że ktoś swoje marzenie spełnia, bo
        dadzą posiedzieć w jakimś aucie. Nie wiem, czy to jeszcze leci, ale żenua jest
        totalna...
        W ogóle wyczyny medialne dwuosobowej mafii Zientarski&Syn są dowodem w sprawie
        kolesiowatości mediów. Bo poziom żaden, a dobry humor i entuzjazm mają zawsze,

pozdrawiam
    • Gość: Adam Redaktorze Mielniczuk wracaj!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.09.03, 12:21
      Co się stało z redaktorem Mielniczukiem i jego programem Auto? Spychali go na
      coraz późniejsze pory i wreszcie zniknął na dobre. Szkoda bo jeżeli pan
      Kwiatkowski myśli, że ktokolwiek będzie płacił abonament za ten syfilis zwany
      programem TVP to jest w grubym błędzie!!!!!. Za miliony z reklam buduje sobie
      nowy biurowiec zamiast kupować dobre filmy zmusza do oglądania po 5 razy Va
      Banku czy Seksmisji. Dobre ale raz czy dwa. Miało być o motoryzacji. Sam pan
      Zientarski senior jeszcze jak Cię mogę, robi te testy z panią Bielak i nawet im
      wychodzi, ale już młodsza latorośl w scenerii jakiś pseudo dowcipów jest
      żenująca podobnie jak prowadzący z nim ten program jakiś niedomyty grubas!!!
      Redaktorze Mielniczuk wróć i pokaż tym pozerom jak wygląda dziennikarstwo
      motoryzacyjne.
      • greenblack Re: Redaktorze Mielniczuk wracaj!!!!!! 19.09.03, 12:33
        Antoni Mielniczuk jest teraz chyba rzecznikiem Ery. Program jego i Jerzego
        Iwaszkiewicza spychano na absurdalne pory emisji - pierwsza w nocy we środy.
        Poza tym systematycznie go skracano. Jednocześnie promowano badziew z udziałem
        Anitki Lipnickiej i Czopika, który też zniknął.

Czy w tym kraju kiedykolwiek powstanie coś na podobieństwo programu na DSF? W
        sumie to dziwne, że w 38-milionowym kraju nie ma programu motoryzacyjnego na
        poziomie. Oglądalność miałby chyba zapewnioną.

Pozdrawiam
        • Gość: Art Re: Redaktorze Mielniczuk NIE wracaj!!!!!! IP: *.era.pl 23.09.03, 10:12
          greenblack napisał:

> Antoni Mielniczuk jest teraz chyba rzecznikiem Ery.

Jest rzecznikiem Ery. Już od paru lat pracuje w Erze. Ale gdybyś posłuchał
          czasem co on wygaduje, albo co gorsza pod jakimi artykułami się podpisuje to
          poważnie byś się zastanawiał czy chcesz jego powrotu :)))

> Czy w tym kraju kiedykolwiek powstanie coś na podobieństwo programu na DSF?

Nigdy. Bo nawet jeśli znajdzie się ktoś tak charyzmatyczny jak Clarksson z
          Topgear to przez układy (TVP/TVN/Polsat) się nie przepcha. A mniejsze telewizje
          nie mają tyle kaski na program :( Patrz AutoMotoriSport z Maznasem bodajże
          na....Plusie albo TV4

> Pozdrawiam

ja również

Art
      • Gość: polokokt Re: Redaktorze Mielniczuk wracaj!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 00:14
        a dla mnie program 4x4 Pana Zientarskiego to tez zenada. najbradziej mnie
        smieszy "expres test programu 4x4" ktory prowadzi taki typek ktorego "niby
        dowcipy" nie sa w ogole smieszne. A zachwyca sie takimi rzeczami jakby ludzie
        ogladajacy program motoryzacyjny widzieli samochod po raz pierwszy i to tylko w
        TV.
        Pozdrawiam
    • krakus.mp Re: Zientarski reklamuje V-power 19.09.03, 17:44
      greenblack napisał:

> W radiu puszczają reklamę V-powera. Udział bierze starszy Zientarski. Reklama
      > jest na pozór sprytna. Zientarski tłumaczy się, że on nie może niczego
      > reklamować, bo przecież jest dziennikarzem. Dlatego on musi przeprowadzić
      > wiarygodne testy itd. Potem chyba jest, że ciąg dlaszy nastąpi. Żenada.
      Witam.
      A co powiesz o 4x4 na Polsacie?
      To wręczanie certyfikatów jakości komisantom to nic innego jak płatna reklama!
      Taki komisant musiał słono zabecalować tym kolesiom (Zientarskiemu i temu do
      podobnemu do goryla,zapomniałem jak się nazywa ).
      W ogóle całe te programy motoryzacyjne autorstwa Zientarskich (ojca i syna ) to
      żenada w pełnym tego słowa znaczeniu.
      Szacunek.
      PS.
      Kto zwinął wątek o iDRIVE w BMW7?
      >
      >
      > Pozdrawiam
      • greenblack Re: Zientarski reklamuje V-power 19.09.03, 17:50
        krakus.mp napisał:

> A co powiesz o 4x4 na Polsacie?

Dno. Albo relacje z jakiegoś uczciwego komisu, gdzie wszyscy są zadowoleni,
        albo spełniamy marzenia. Przecież to nie "Zerwane Więzi", a program
        motoryzacyjny. A najbardziej irytuje mnie ta brunetka i jej "testy". Oglądam
        czasami to badziewie, z przyzwyczajenia.

> Kto zwinął wątek o iDRIVE w BMW7?

Już Ci napisałem:)

Pozdrawiam
        • krakus.mp Re: Zientarski reklamuje V-power 19.09.03, 18:55
          greenblack napisał:

> krakus.mp napisał:
          >
          >
          > > A co powiesz o 4x4 na Polsacie?
          >
          > Dno. Albo relacje z jakiegoś uczciwego komisu, gdzie wszyscy są zadowoleni,
          > albo spełniamy marzenia. Przecież to nie "Zerwane Więzi", a program
          > motoryzacyjny. A najbardziej irytuje mnie ta brunetka i jej "testy". Oglądam
          > czasami to badziewie, z przyzwyczajenia.
          >
          > > Kto zwinął wątek o iDRIVE w BMW7?
          >
          > Już Ci napisałem:)
          >
          >
          > Pozdrawiam
          W Polsacie i TV 4 robią sobie kpiny z telewidzów! To co wyprawiają w V maxie te
          dwa kolesie woła o pomstę do nieba!
          Ogólnie syf jakich mało.To samo z 4x4! Ja przestałem to oglądać,bo mnie krew
          zalewała na kamerzystę-kretyna! Syn to jeszcze ogląda i mi streszcza.
          Pozdrawiam.

• Gość: Telewidz Re: Zientarski reklamuje V-power IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 22:35
            A co powiecie na program Automaniak i prowadzących, jak już tak zmieniliśmy
            lekko temat??
            • Gość: mgr Re: Zientarski reklamuje V-power IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 22:47
              To cwany sukinsyn, który nadaje tak jak mu zapłacą(lub lepiej: rzucą ochłap)
              To nie jest dziennikarstwo.
              To wciskanie kitu.
              Niestety przychylam się do wielu wypowiedzi, że nie istnieje w Polsce rzetelny
              przekaz medialny na tematy motoryzacyjne. Mali cwaniaczkowie Zientarscy nie są
              niestety wyjątkiem.
              POZDR
    • lucy_fair Re: Zientarski reklamuje V-power 19.09.03, 23:40
      Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale to chyba Zientarskiego wywalili za
      kryptoreklamę z TVP z 10 albo więcej lat temu. Nie pamiętam tytułu programu,
      który prowadził, ale był jakiś banalny, "Automoto" czy jakoś tak. I on ma być
      teraz obiektywny???
      • Gość: Aragorn Re: Zientarski reklamuje V-power IP: *.acn.pl / *.acn.pl 20.09.03, 00:01
        Dobrze pamiętasz. Wyleciał na zbity pysk za kryptoreklame. A jeśli on jest
        fachowcem od samochodów, to ja jestem Tajem. Imbecyl szansonista, jakich na
        pęczki
      • Gość: very Re: Zientarski reklamuje V-power IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.03, 07:54
        Chodzilo o kryptoreklame fiata Uno albo Ciroena XM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka