greenblack 22.09.03, 13:15 W 2005 Volvo zaprezentuje hatchbacka na bazie S40. Jego produkcja odbywać się będzie w którejś z europejskich fabryk Forda. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Re: Volvo S30 IP: *.atlanta.ga.us 22.09.03, 13:16 czyli Focus z naklejka Volvo? Link Zgłoś
greenblack Re: Volvo S30 22.09.03, 13:20 S40 to też Focus z naklejką, tyle że w wersji sedan. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Volvo S30 IP: *.telia.com 22.09.03, 14:30 Zawsze poza USA produkcja Volva(mam na mysli NL Eidhoven) bylka gorsza jakosciowo i technicznie od macierzystej fabryki.Te modele duze Volva napewno nie opuszcza granic Szwecji.Zdaje sie sa jakies obwarowania prawne,poto aby zapewnic ludziom prace no i ze jeszcze pachna szwecja.Pzdr.Michal Link Zgłoś
tutu3000 Re: Volvo S30 22.09.03, 14:41 ...taaa to juz chyba i zimy tam nie sa typowo szwedzkie.Zreszta te wszedobylskie dazenie do unifikacji,standaryzacji i innych globalnych "bzdetow" zabije dotychczasowe znaczenie slowa "marka".pozdr. 8) Link Zgłoś
greenbrown Re: Volvo S30 23.09.03, 00:47 greenblack napisa?: > S40 to tez˙ Focus z naklejka˛, tyle z˙e w wersji sedan. To ciekawe, hehe ... ja zawsze myslalem, ze Focus i Mazda Protege dzielily ta sama platforme. No ale dzisiaj UNSERE GURU mnie oswiecil. Posluchaj ty nadenty osle: Mistubishi Carisma i Volvo S-40 to niemalze te same bryczki ... Link Zgłoś
dreaded88 A nie mówiłem? 22.09.03, 16:57 Ciekawe, pod jakimi hasłami będą to coś sprzedawać po cenie 50% wyższej niż Focusa z sąsiedniej taśmy (przynajmniej w Polsce). Ale Volvo Fiesty to już chyba nie będzie, chociaż... Link Zgłoś
greenblack Re: A nie mówiłem? 22.09.03, 17:01 Kto się założy, że będzie Jaguar Focus? Poczytajcie jeszcze o C70 na płycie Focusa - w wątku Marka. Pozdrawiam Link Zgłoś
greenbuck Re: A nie mówi?em? 23.09.03, 09:18 greenblack napisa?: > Kto sie˛ za?oz˙y, z˙e be˛dzie Jaguar Focus? A potem Skoda Focus, hehe ... No o ile idziemy? Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Volvo S30 IP: *.telia.com 23.09.03, 09:41 ... beda to robic w Belgijskiej Gent ,samochod ten jest projektowany wylacznie przez kobiecych inzynierow ,- ma miec spec. schowek na szmink-chlodzony oczywiscie zeby sie nie rozplynela w upaly. Pzdr. ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś