Dodaj do ulubionych

stali bywalcy - zagladam w metryke

25.09.03, 09:36
pytanie z gatunku "ciekawosc to pierwszy stopien do piekla" lub "kurjozity
kild dy ket":
- stali bywalcy tego forum, powiedzcie ile wy macie lat? przez ten dlugi czas
pobytu na forum, o wielu forumowiczach czlowiek wyrabia sobie jakies opinie,
ale brakuje mi tej cennej informacji do pelnego obrazu. :)
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 09:42
      Teraz już mam pewność, że darr.darek to nie Ty;PPP

Pozdrawiam
      • x-darekk-x Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 09:44
        ale jak to?
        • x-darekk-x Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 10:13
          no gb, o co chodzi z tym darr.darek-thing?
          • greenblack Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 10:16
            "Facet mądrze pisze, więc od razu skojarzyłem z Tobą:)"

:PPP

Bez urazy, ale takie wątki są nudne i dość... infantylne.

Pozdrawiam
            • x-darekk-x Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 10:22
              :P
            • krakus.mp GB-to starzec? 25.09.03, 11:20
              greenblack napisał:

> "Facet mądrze pisze, więc od razu skojarzyłem z Tobą:)"
              >
              >
              > :PPP
              >
              > Bez urazy, ale takie wątki są nudne i dość... infantylne.
              >
              >
              > Pozdrawiam
              Witam.
              Mnie też ciekawi ile masz latek!
              Z twoich postów wnoszę że tyle co ja (lub więcej).Myślę że to nie jest wstyd
              przyznać się publicznie do wieku (chyba że jesteś ... kobietą?).
              Pozdrawiam.
              • greenblack Re: GB-to starzec? 25.09.03, 11:24
                krakus.mp napisał:

>(chyba że jesteś ... kobietą?).

I zagadka rozwiązana.

Pozdrawiam
                • x-darekk-x Re: GB-to starzec? 25.09.03, 12:54
                  a greenblack to zaszyfrowane nazwisko, tak?

leokadia zielinska z domu czarnecka.

:)
                  • x-darekk-x Re: GB-to starzec? 25.09.03, 12:55
                    oczywiscie zielinska to po trzecim mezu, nieboszczku, panie swiec nad jego
                    dusza.

a jak tam korzonki, pani zielinska?
    • Gość: marcin Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.*.*.* 25.09.03, 09:42
      ja jestm na forum od pięciu lat ale napisałem tylko około 20 postów czy jestem
      stałym bywalcem ? czy tylko observerem ?

marcin (28)
      • n0ras 26 n/txt 25.09.03, 09:53
      • liroj Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 10:18
        Gos´c´ portalu: marcin napisa?(a):

> ja jestm na forum od pie˛ciu lat ale napisa?em tylko oko?o 20 postów

No i czym sie chwalisz? Greenblak tylko w ciagu ostatniego polrocza
        napisal 7 tysiecy!
      • Gość: niki Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.stacje.agora.pl 25.09.03, 15:57
        niki ma 28 lat. :(
    • starydiesel Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 09:55
      Bardzo często aglądam ale żadko piszę.
      Paweł (27)
    • Gość: Kec Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 10:00
      Widzę, że zakładasz teczki forumowiczom
      a starszawym coś odwagi chyba brakuje

Kec (29)
      • x-darekk-x Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 10:13
        zbieram na was papiery.
        kiedys moga sie przydac. wyciagne, jak bedzie taka potrzeba.
    • remo29 Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 10:08
      Nick się trochę zdeaktualizował, ale nie będę zmieniał na remo30 ;)
      • qrakki999 Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 10:10
        remo29 napisał:

> Nick się trochę zdeaktualizował, ale nie będę zmieniał na remo30 ;)

Q: To co dopiero mój he, he, he moze powinienem zmienić na 'millenium' czy jak
        to się tam pisze:)

qrakki999 (25)
        pzdr.
        Q
        • bar-tech Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 10:12
          witam!

to ja też się przyznam - mam 25 lat.

pozdrawiam
    • Gość: Hiszpan Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 10:15
      ja mam 27 latek a w stałym nicku Hiszpan25 jest juz nieaktualny wiek :)

PZDR!
      • Gość: ecik Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.innsoft.com.pl 25.09.03, 10:21
        kobiety rzadko się przyznają, ale teraz chyba jeszcze mogę - 26. Ale ciekawa
        jestem Marka i Greeblack'a - daję im ok. 30. No chyba, że są bardzo młodzi
        duchem :)
        • x-darekk-x Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 10:25
          z tym markiem to mozesz byc blisko - widzialem zdjecia pana cyzia na tle jehgo
          samochodow (dobrze zapamietalem nazwisko?)

ja z kolei jestem bardzo ciekaw michala z kraju po drugiej stronie baltyku.
          jestem pelen podziwu dla jego praktycznej wiedzy technicznej - cenie go sobie,
          jak chyba nie wielu innych gosci na tym forum. powaznie. ale z tego co pisze o
          roznych akcjach, w ktorych uczestniczyl w przeszlosci, to chyba do niego
          powinienem mowic per "panie michale". :)
    • Gość: Greslaw 27 n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 10:19
    • przemo_c 27 n/t 25.09.03, 10:22

• greenblak 49 n/t 25.09.03, 10:29
        • Gość: Staruch 43, ales Ty ciekawski! IP: *.fys.sdu.dk 25.09.03, 10:33
          • Gość: Michal Ile mam lat? IP: *.telia.com 25.09.03, 11:17
            Pisalem juz na tym forum,duchem to jestem kolo 20-stki ,cialem kolo 40-stki a w
            papirach stoi 60 czas leci jak z bicza strzelil.Niech ktos sprobuje mnie
            zatytulowac perr pan. Tutaj dzieci mowia po imieniu oczywiscie nie moje i
            czlowiek dlatego czuje sie duchem na 20-scia.A jak sie zaczyna podkreslac i
            tytulowac wiek to juz koniec.
            Pzdr.Michal
            P.S mialem w wtorek przerwe w zyciorysie ,jak zapewnie sie domyslacie z powodu
            braku energi elektrycznej.Niesamowite po przerwie dostawy energi do dzisiaj
            niewiadomo co bylo przyczyna,podejrzewa sie pare punktow ale to nie to.Problem
            byl ze urzadzenia zabespieczajace nie dopuszczaly do sieci energi.Blyskawicznie
            odcieto te czesc i wystartowano zapasowea eklektrownie wlasnie na taka chwile
            ktora byla napedzana turbinami gazowymi,potrzeba bylo 3 godzin na start.Pozniej
            zaczeli sekwencyjnie wlaczac w ciagu dwoch godzin wlaczono obszar 180km szeroki
            i na 225km wysoki + Kopenhage,Gotland,Bornholm i czesc polnocnej Dani.Tak ze
            juz o piatej po poludniu we wtorek zycie wrocilo do normy.Wczoraj caly dzien
            jechalismy n REZERWIE I CHYBA DZISIAJ TEZ.Komiczne jest to ze do pociagow
            uwiezionych natychmiast sie wysyla autobusy,ktore dostarcza ludzi do punktu ich
            podrozy i wiecie zaden nie wyjechal z garazy poniewaz wszystkie wrota byly
            elektryucznie otwierane i nie bylo pradu.Natomiast troche strachu sie najedli
            ludzie podrozujacy metrem W Stockholmie i Kopenhadze.Lecz system zapasowy
            rozsylania energi i produkcji zdal egzamin na -piatke-. Dostawy do Polski byly
            wstrzymane i do Niemiec tez.Obecnie zdradzono ze rocznie bedzie wkladane w
            poprawienie sieci aby wyjsc z takich kryzysowych sytuacji jak najszybciej
            okolo 300mln sek wtym roku wsaadzili 295mlnsek.Praktycznie to jest zbudowanie
            drugiej niezaleznerj sieci energetycznej inaczej w dobie komputerowego
            sterowania nie idzie.Musi byxc w 100% odizoolowane.
            Ogloszono nie bylo, zadnego wypadku i zadnych strat z tego tytulu poza zwyklymi
            ekonomicznym zpowodowanymi brakiem energi,ktore obliczono na pol miliarda sek.
            Wielu sie zapyta co z sklepami.Duze domy handlowe nie dostana ubespieczenia na
            zamrazalniki i lodowki tzn towar ktory sie wnich znajduje,jezeli niema w tym
            sklepi zamontowanego ekstra agregatu pradotworczego ,ktory automatycznuie
            startuje i zapewnie energie dla lodowek i zamrazalnikow ,i podtrzmuje przy
            zyciu siec komputerowa.W naszym sklepie wystartowal.
            Pozatym policja jechala na swoim pradzie szpitale tez kazdy na swoim,oraz
            wszystkie sluzby jak ratownictwo i nr 112 ma swoje zasilanie.Telefonia
            funkcjonowlal perfekt,komorkowa poszla w dialbly odrazu internet tez,
            Bedzie cos ciekawego w prasie dopisze.Pozdr.Michal
            • x-darekk-x Re: Ile mam lat? 25.09.03, 12:51
              wychowano mnie w ten sposob, ze nawet do osoby starszej o tylko 15 lat zawsze
              zwracam sie per pan / pani. tu na forum panuja troche inne reguly, wiec moge
              sobie "pofolgowac":

fajny z ciebie gosc, michale.

• Gość: robert 39 IP: *.acn.pl 25.09.03, 10:48
      • krakus.mp Był taki serial z Maliniakiem! 25.09.03, 10:59
        • x-darekk-x Re: Był taki serial z Maliniakiem! 25.09.03, 11:04
          "czterdziestolatek dwadziescia lat pozniej"? :)
          • krakus.mp Re: Był taki serial z Maliniakiem! 25.09.03, 11:16
            x-darekk-x napisał:

> "czterdziestolatek dwadziescia lat pozniej"? :)
            Czterdziestolatek -tak.Sześćdziesięciolatek -daj Boże!Pożyjemy,zobaczymy!
    • mrzagi01 31 (n/t) 25.09.03, 11:24

• Gość: venivv 32 IP: 212.160.232.* 25.09.03, 11:33
    • Gość: mac1 Re: przy moim VW jestem staruszkiem. IP: *.katowice.pl 25.09.03, 11:33
      x-darekk-x napisał:

> pytanie z gatunku "ciekawosc to pierwszy stopien do piekla" lub "kurjozity
      > kild dy ket":
      > - stali bywalcy tego forum, powiedzcie ile wy macie lat? przez ten dlugi czas
      > pobytu na forum, o wielu forumowiczach czlowiek wyrabia sobie jakies opinie,
      > ale brakuje mi tej cennej informacji do pelnego obrazu. :)
      >

Może nie jestem starym bywalcem, ale chętnie czytam to forum. A jak napisałem
      różnica wieku z moim golfikiem to 29 lat !!!
      Ja - 1972, on 2001 - oj ta młodość.
      Pzdr.
    • Gość: seba5700 Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 11:36
      26
    • darkle 28 lat 25.09.03, 11:38
      Oczywiście nie to jest najważniejsze, ale na ile ktoś się czuje
      Pzdr.
    • lexus400 42 - ale to nie feler:)) 25.09.03, 11:40
      • krakus.mp Klub czterdziestolatka! 25.09.03, 11:50
        Witaj w klubie Lexusie400!HiHiHi.
      • tutu3000 ..i dorzucam swoje 3 "na gorke" pozdr. 8) 25.09.03, 20:58
    • Gość: Adam stali bywalcy - Mam 39 lat IP: *.acn.waw.pl 25.09.03, 11:51
      • Gość: stadox Re: stali bywalcy - Mam 32 lata IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 12:18
        pozdr.
        • Gość: martynka na forum od 2 lat, 24 latka,n/t, PZDR! IP: *.lukowa7.waw.pl 25.09.03, 12:24
    • ziolek73 Ziolek73 - czyli 1973 na oko 30 :o) - (n/t) 25.09.03, 12:25
    • Gość: zenon77 Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.man.polbox.pl 25.09.03, 12:26
      Witam.
      Jeżeli przyjmiemy założenie, że 77 w nicku to nie jest mój wiek, a jest to
      założenie słuszne, to reszty sie chyba wszyscy domyslają.
      pzdr.
      Ale spryciula ze mnie, mój nick zawsze jest aktualny...
      • Gość: cytryniec Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.09.03, 14:37
        To ja sobi. wpiszę cyt.ynie.c64.
        Chol..a, ni. .ziałają .i ni.któ.. lit..y
    • sherlock_holmes Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 12:29
      26 latek i wiem ile lat ma GB. Kiedys go widzialem na drodze. Pary z geby nie
      puszcze,nawet na priva :-)
      • krakus.mp Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 12:35
        sherlock_holmes napisał:

> 26 latek i wiem ile lat ma GB. Kiedys go widzialem na drodze. Pary z geby nie
        > puszcze,nawet na priva :-)
        A jak go rozpoznałeś? Po siwej brodzie,czy zielono-czarnym aucie?
        Ale pytanie,przecież ty jesteś sherlock-holmes!
        >
        • sherlock_holmes Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 12:48
          Intuicja, szanowny kolego, intuicja i zmysl detektywistyczny :-)
          Choc Green troche mi pomogl...
          • krakus.mp Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 12:54
            sherlock_holmes napisał:

> Intuicja, szanowny kolego, intuicja i zmysl detektywistyczny :-)
            > Choc Green troche mi pomogl...
            Ciekawy jestem czy mnie też rozpoznasz?
            >
          • qrakki999 Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 12:57
            sherlock_holmes napisał:

> Intuicja, szanowny kolego, intuicja i zmysl detektywistyczny :-)
            > Choc Green troche mi pomogl...
            >
            Green to zaszyfrowany kolor włosów 'GB'. Jeździ MB, ma czerwone włosy - witaj
            Michale;-) he, he, he

pzdr.
            Q
            • greenblack Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 12:59
              Witam moich fanów, sęp miłości i tak dalej. Autografy później:)

Mercedesa już nie mam.

Pozdrawiam
              • qrakki999 Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 13:14
                greenblack napisał:

> Witam moich fanów, sęp miłości i tak dalej. Autografy później:)

Q: Wiedziałem:) wiedziałem:0 buahahahahaha

> Mercedesa już nie mam.

Q: Nie wiedziałem - nie jestem szerlokiem:)
                >
                >
                > Pozdrawiam
                pzdr.
                Q
        • greenblack Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 12:49
          Ja też umieram z ciekawości:)
    • maciek22 młody jestem jeszcze 25.09.03, 12:42
      rzeczywiście średnia wieku koło trzydziestki, ale dobrzeże są i "starzy
      wyjadacze", swoją droga tyle lat i jeszcze nikt wczesniej na taki sprawdzian
      nie wpadł

mac 25
    • marceli.szpak Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 12:46
      x-darekk-x napisał:

> pytanie z gatunku "ciekawosc to pierwszy stopien do piekla" lub "kurjozity
      > kild dy ket":
      > - stali bywalcy tego forum, powiedzcie ile wy macie lat? przez ten dlugi czas
      > pobytu na forum, o wielu forumowiczach czlowiek wyrabia sobie jakies opinie,
      > ale brakuje mi tej cennej informacji do pelnego obrazu. :)
      >

Zgadnij
      • sherlock_holmes Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 12:50
        Byc moze ciebie tez widzialem na drodze. Nawet sobie porozmawialismy na temat
        twojego przejechania na czerwonym swietle... Jesli to ty, to 60 na karku :-)
    • bisnesmen . . . 25.09.03, 12:46
      Załóżmy, że 33 ;)
    • Gość: Marek Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.atlanta.ga.us 25.09.03, 12:50
      Przyznam sie - 32 :( Wiek w ktorym zainteresowanie
      kobietami zaczyna sie powoli zmieniac na zainteresowanie
      samochodami...
      • x-darekk-x Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 12:52
        a ogladales / czytales lolite?

• Gość: Marek Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.atlanta.ga.us 25.09.03, 13:04
          Nie, ale o ile sie nie myle amerykanie maja wlasny film
          kultowy o tych wlasnie problemach - "American Beauty"
      • remo29 Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 13:01
        Gość portalu: Marek napisał(a):

> Przyznam sie - 32 :( Wiek w ktorym zainteresowanie
        > kobietami zaczyna sie powoli zmieniac na zainteresowanie
        > samochodami...

No bez przesady! Nie za wcześnie na usztywnienie karku? Mój jeszcze się kręci w
        promieniu 360st - zaczęła się generalna rozpierducha ronda w Katowicach (remont
        znaczy się) - w korkach wolę oglądać kierowniczki niż ich samochody :)
        • Gość: Marek Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.atlanta.ga.us 25.09.03, 13:05
          A ja juz jestem w takim okresie ze jezeli po lewej idzie
          blondyna w miniowie a po prawej jedzie Diablo to ogladam
          sie za Diablo...
          • x-darekk-x Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 13:13
            jeszcze za czasow narzeczenstwa mialem z tego powodu wiele problemow na linia
            ja-zona.
            bywalo ze stalismy na ulicy, ona mowila mi cos waznego, ubierala w slowa mysli,
            ktore trzymala w sobie wiele dni i nie mogla sie zebrac, zeby to powiedziec. ja
            sluchalem wpatrzony w jej powazne skupione oczy, po czym moje ucho wylapywalo
            zblizajacy sie basowy gang rozpedzajacej sie imprezy czy prychanie boxera 911-
            tki - wtedy moj rozum w 100% skupial sie nad zapanowaniem nad oczami, ale
            zawsze przegrywalem i uciekalem wzrokiem od zony, a szukalem nim owego
            rozpedzonego auta. ludzie, co ja sie potem nasluchalem... i zeby to jeden raz...

• Gość: ecik Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.innsoft.com.pl 25.09.03, 13:15
              bo źle "wychowałeś" żonę. Mnie zainteresowanie samochodami zaszczepił ówczesny
              narzeczony, obecnie na stanowisku meża. I efekt jest taki, ze nawet jak
              rozmawiamy o ważnych sprawach, a przejedzie np. Jaguar, to oglądamy sie oboje :)
              • remo29 Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 13:33
                Gość portalu: ecik napisał(a):

> I efekt jest taki, ze nawet jak
                > rozmawiamy o ważnych sprawach, a przejedzie np. Jaguar, to oglądamy sie
                oboje :

No widzisz, a moja żonka to nie odróżnia toyoty od BMW*, więc wolę patrzeć na
                laseczki, bo zawsze mogę z żoną "obgadać" makijaż, figurę, włosy itd. :)

*)Kiedyś jeździłem bordową toyotą wagon. Wychodząc z domu mówię do żony, że
                czekam na dole w aucie. Siedzę czekam i czekam. Po paru minutach uchachana po
                pachy małżonka wsiada i mówi, że wsiadła do stojącego parę metrów BMW7, bo...
                miał zapalony silnik i myślała że to ja :)
                • remo29 Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 25.09.03, 13:38
                  I jeszcze drugi motyw. Miałem się spotkać ze znajomymi, ale nie wiedziałem
                  gdzie ich szukać. Żona mi mówi, żebym poczekał przy samochodzie "taka srebrna
                  octavia kombi" - mówi. No więc łażę po tym parkingu jak cieć, po 30 minutach
                  już nerwa dostaję, bo ludzie patrzą jak na złodzieja, a ja nie widzę żadnej
                  octavii. Nagle słyszę gdzieś z tyłu jak mnie ktoś woła. Odwracam się - są
                  stoją. Oczywiście przy swoim aucie. Oczywiście nie jest nim skoda octavia,
                  tylko palio weekend ;)
                  • Gość: martynka Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.lukowa7.waw.pl 25.09.03, 15:29
                    Nie martw się Remo, moja mamuśka opowiada, że jechała oplem fordem, a kiedy
                    ukradli nam zieloną megankę classic, moja mama z miną szpiega powiedziała, że
                    wie gdzie jest nasz samochód, poszłyśmy i co - zielone renault chamade (kolor i
                    marka się zgadzały ;)) )
                • Gość: ecik Re: stali bywalcy - zagladam w metryke IP: *.innsoft.com.pl 25.09.03, 13:41
                  to masz wesoło. Ja czasem z mężem się nawet kłócę o marki, bo kiedyś mi
                  wpierał, ze nia ma volvo ze skoszonymi tylnymi światłami. Parę tygodni później
                  my udowodniłam, bo jednak miałam rację, a udało mi się po porstu obejrzeć jedno
                  z pierwszych w Polsce Volvo S80. Co do Primery też miałam rację itd. Czasem on
                  mnie zaciągnie coś obejrzeć, czasem ja jego na jakieś targi, ale raczej nie mam
                  probelmów z rozróżnianiem marek i typów samochodów. No i wiem, który na
                  parkingu to nasz, bo takich jeździ stosunkowo mało :) Choć raz udało nam się
                  postawić vis a vis faceta, który przyszedł w chwilkę później i nie bardzo
                  wiedział który jego. Na szczęście nasz ma znak sczególny na tyle :) i facet
                  nie próbował się włamać.
            • darkle Re: stali bywalcy - zagladam w metryke 26.09.03, 11:21
              To ja chyba jestem w okresie przejściowym. ogłądam się za jednym i drugim, ale
              jadąc przez miasto nie mogę się powstrzymać aby nie odwrócić się jak zobaczę
              jakąś fajną laskę nawet jak obok siedzi żona. Najgorsze że wtedy nie widzę
              dokąd jadę;-(
              pozdrawiam
          • Gość: robert ja to ci sie nie dziwię IP: *.acn.pl 25.09.03, 13:21
            w usa to szczególnie nie ma na czym oka oprzeć. Te wasze hamburgery w szortach
            to zgroza
            • Gość: Marek Re: ja to ci sie nie dziwię IP: *.atlanta.ga.us 25.09.03, 13:53
              To Ci sie tylko tak wydaje...
              • Gość: robert nic mi się nie wydaje:)) IP: *.acn.pl 25.09.03, 21:47
                sam widziałem. Jak wróciłem do PL to mi sie nawet dziewuchy z Bydgoszczy
                podobały. A to juz dla Amerykanek prawdziwa klapa:)))
            • Gość: Marek A propos szortow IP: *.atlanta.ga.us 25.09.03, 13:54
              Wiec powinien byc zakaz produkowania damskich szortow
              powyzej rozmiaru 9. A juz napewno rozmiary 20 i wyzej
              powinny byc surowo zakazane.
    • Gość: Henio A Ty Greenblak ile masz latek, co? IP: *.sympatico.ca 25.09.03, 13:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka