Dodaj do ulubionych

Proponuje plebiscyt na burakowóz roku!

IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 13:40
Mój typ to Fabia! Unikalny wzór tapicerki (normalnie opcją jest welur albo
skóra, a w skodzie krata!), pakiet skórzany (nie mylić ze skórzaną
tapicerką, ma to tyle samo wzpólnego co szybowiec z jumbo jetem), unikalny
design kołpaków (normalnie opcja to alusie) marka z tradycjami (te tradycje
do dzis zasmiecają nasze drogi, Favorit, 105L 120L 135L - ma chyba nawet
podobny silnik do fabii, na pewno ten sam co Felicja) nowoczesna technologia
(10letnia technologia VW, chyba ze sa silniki ze 135l conajmniej co druga
felicja ma taki wynalazek pod maską). Może to auto nie jest najgorsze na
rynku ale biorąc pod uwagę cene zarówno za nowe auta (za fabie można kupić
polskiego lepszego lanosa!) jak i używane (felicja a więc poprzedniczka
kosztuje tyle samo co porównywalne wiekiem zachodnie kompakty) oraz dume z
tego badziewia ich właścicieli jest to moim zdaniem burakowóz roku! Czekam
na pozostałe typy! Oczywiście z krótkim uzasadnieniem
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! 30.09.03, 13:42
      A czym jeździsz?
    • slonik17 Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! 30.09.03, 13:48
      Plebiscyt zupelnie nietrafiony, bo Ty wymienisz Fabie, ktos inny Civica,
      Lagune, 206, 126p, etc, etc, a tak naprawde to niech kazdy jezdzi tym czym chce
      (tj. na co go stac).
      Poza tym nie ma burakowozow tylko zdarzaja sie burakokierowcy i to jest
      przykre :(
      Pozdr, Slon
      • bisnesmen To było piękne, Sloniku17; brawo! (n/t) 30.09.03, 14:02
    • Gość: sandwich Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:53
      Burakowóz to Ursus z przyczepą. Ewentualnie może być Żuk z paką lub Star do
      większej ilości. Jeżeli przewozisz buraki osobowym to sam jesteś burakiem.
    • Gość: niki burako-posty IP: *.stacje.agora.pl 30.09.03, 13:58
      Przedmowcy sprowadzili cie juz poziomu ktory jest Ci przynalezny, wiec ja tylko
      dodam, ze zaluje, ze na forum pojawiaja sie takie posty jak Twoj.
      Czy jezdzisz, o wladco drog?

niki
    • Gość: Ładolog Nie zgadzam sie z opinią... IP: *.telenergo.pl 30.09.03, 13:58
      że plebiscyt jest nie trafiony i także wybieram f a b i e ,za unikalny dezajn
      kołpaków (kurwa! jakby nie mogli powiedzieć WZÓR,ku.asy!!!!
    • Gość: Kaszana Re: Do Greenblacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:09
      Jak to czym?Peugotem 406.
      Przecież to coś nie po raz pierwszy stosuje taką metodę.
      Dziwię się też Tobie,że mimo iż sam zauważyłeś,że jest to najbardziej prymitywne
      coś na tym forum,odpowiadasz na takie posty.
      Czy zawsze zwracasz uwagę na każdego szczekającego psa?
      • Gość: niki Re: Do Greenblacka IP: *.stacje.agora.pl 30.09.03, 14:20
        Przepraszam, ze wtracam sie w wymiane zdan miedzy Wami, ale wtracenie to
        jest "na temat": o ile na posty np. Marcelego Sz. faktycznie nie warto juz
        odpowiadac, o tyle na posty innych autorow - chyba jednak tak.
        Wciaz zywie nadzieje, ze przekonam delikwenta i zaprzestanie on tego typu
        dzialanosci i wlaczy sie do forum w bardziej konstruktywny sposob.

pozdrawiam

niki

• Gość: Do NIkiego. Re: Do Greenblacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:46
          Gość portalu: niki napisał(a):

> Przepraszam, ze wtracam sie w wymiane zdan miedzy Wami, ale wtracenie to
          > jest "na temat": o ile na posty np. Marcelego Sz. faktycznie nie warto juz
          > odpowiadac, o tyle na posty innych autorow - chyba jednak tak.
          > Wciaz zywie nadzieje, ze przekonam delikwenta i zaprzestanie on tego typu
          > dzialanosci i wlaczy sie do forum w bardziej konstruktywny sposob.
          >
          > pozdrawiam
          >
          > niki
          Przecież Mr X to jest właśnie ( fuj! ) Marceli Szpak.Kiedyś jeszcze występował
          np.jako Jarmush.
          >
          • Gość: Mr X Re: Do Greenblacka IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 14:52
            Chyba jednak nie. Jak byś miał choć troche inteligencji to byś się zorientował
            że to nie ta sama osoba, to nie jest trudne. On ma jedynie podobne zdanie na
            temat Skody.
    • Gość: m4b Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! IP: 217.8.168.* 30.09.03, 14:33
      Lepszego Lanosa ????
      lepszego od czego ? Uściśl prosze bo chyba nie myślałej naprawdę o Fabii ???
      Nie myśl że jestem fabio fanem, ale jakies chłodne obiektywne spojrzenie trzeba
      zachować, bwez przesady ....
      • Gość: Mr X Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 14:51
        Fabia jest powiedzmy ładniejsza, bo nowsza. Ale Lanos jest większy,
        wygodniejszy, bezpieczniejszy, ma tańsze wyposarzenie dodatkowe, dużo tańsze
        części zamienne. Wystarczy, biorąc pod uwagę ze ktoś kupuje auto rodzinne a
        nie ma pieniedzy. No i Lanos w Polsce jest produkowany, czyli jak chcemy mieć
        tu fabryki zachodnich koncernów to nie kupujmy czeskich aut!
        • Gość: M4b Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! IP: 217.8.168.* 30.09.03, 15:06
          Co do bezpieczeństwa to śmiem baaardzo wątpić czy Lanos jest bezpieczniejszy ...
          Większy - nie wiem , nie siedzialem ani w jednym ani w drugim ...
          Części zamienne - wiem ile kosztują serwisy w skodzi bo 2 lata temu miałem
          Felę - gówniane pieniądze.
          Co do produkcji w Polsce - Fabka tez jest składana w Polsce, tacy sami Polacy
          ją robią jak Ci z Żerania, tak więc argument chybiony. Przy okazji popatrz co
          robi Daewoo z żeraniem , a co robi Skoda i VW w Antoninku.
          moim zdaniem nie bez znaczenia jest tez kwestia rozwiązań i nowoczesności Fabki
          i Lanosa. Daewoo Lanos to przeciez konstrukcja sprzed kilkunastu lat, bazująca
          w prostej linii na Polskim samochodzie będącym "pochodną" ówczesnego Opla
          Kadeta (pochodną, nie kopia ani tym bardziej licencją - takie polskie wariacje
          na temat ...). Fabia z kolei to pole eksperymentalne dla VW które testuje
          rozwiązania produkowane później w Polo. Tak więc jest zdecydowanie
          nowocześniejsza.
          Nie wspominam tu o przyszłości obu produktów i kwestii ew. serwisów,
          dostępności części, gwarancji itp. Cena to nie wszystko co powinno sie brać
          przy okazji zakupu samochodu, ale nie przeczę że bardzo ważny czynnik.
          • Gość: Mr X Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 15:49
            Większy na pewno, Lanos nie bazuje na Kadecie bo równie dobrze można
            powiedzieć ze fabia bazuje na Skodzie 135L choć pewnie twoja Fela miała silnik
            od tego modelu. Serwis Lanosa jest tańszy, było w jakiejś gazecie
            motoryzacyjnej porównanie i po polonezie daewoo o dziwo było najtańsze. Lanos
            jest produkowany w polsce (około 90% części jest made in poland) Skoda
            montowana, a to jest różnica. Przy skodzie pracuje moze kilkuset robotników a
            przy lanosie kilkanaście tysięcy (biorąc pod uwage kooperantów) Co do
            wielkości Lanos jest samochodem segmentu C, czyli Golfa a Fabia B. Równie
            dobrze można porównać Matiza do Fabii. Ja bym raczej powiedział że Skoda jest
            wersją VW dla ubogich, wystarczy wsiąść do Golfa i Octavi albo Fabii i Polo.
            Nie ta klasa materiałów i jakości. No ale marketingowcy i ludzie od wizerunku
            VW postarali się żeby całej masie klientów wmówić ze skoda to poligon dla VW.
            Dlatego mój wybór na burakowóz padł na fabie, bo nie ma rzadnych racjonalnych
            powodów żeby kupować to auto. Za trzydzieści pare tysięcy można mieć Yarisa,
            Fieste, Corse, Punto, C3. Auta z tego samego segmentu co fabia, ze standartową
            elegancką tapicerką (w skodzie taka tapicerka jest unikalna) i ładnymi wzorami
            kołpaków. Lanos przynajmniej jest tani, czyli jak kogoś nie stać na markowe
            auto to go kupuje. nie każdy musi mieć pieniądze. Co do Skody to jedyny powód
            to perfekcyjny marketing na poziomie proszków do prania, wciskanie kitu że to
            auto jest lepsze niż konkurencja tak jak wciska sie kit że dany proszek
            wybiela lepiej od pozostałych
          • greenblack Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! 30.09.03, 15:50
            Gość portalu: M4b napisał(a):

> Co do produkcji w Polsce - Fabka tez jest składana w Polsce

Brednie. Już do kilku lat nie montuje się w Polsce Skód.

>Przy okazji popatrz co
            > robi Daewoo z żeraniem , a co robi Skoda i VW w Antoninku.

Chyba raczej, co robi VW w Antoninku i co robi ze Skodą.

Pozdrawiam
        • Gość: Miki Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:31
          Lanos bezpieczniejszy ??? Radzę zajrzeć i porównać wyniki crash testu.
    • Gość: Mr X Do pozostałych IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 14:59
      Prosiłem o racjonalne uzasadnienia. Moze najpierw definicja burakowozu. To nie
      wóz dop wożenia buraków ale auto kupowane przez nie myślących baranów. Auto
      bez marki, wyrazu nijakie, kupowane bo taki wóz ma sąsiad i dobrze o nim się
      pisze w gazetach. Kupowane bez głębszej analizy i zastanowienia. Burak to
      osoba głosująca na samoobrone, oglądająca w TV teleturnieje ( w co drugim do
      wygrania jest Skoda Fabia! :) ) i telenowele, kupująca reklamowane rzeczy, nie
      miejąca własnego zdania, nie myśląca. Pracująca albo nie przy jakiś prostych
      czynnościach. weekendy spędzająca w supermarketach. Czyli burakowóz to auto
      dla takiego pana. A Fabia moim zdaniem jest takim wozem bo wystarczy popatrzeć
      na gęby skodziaży i zastanowić się dlaczego kupili to auto! Nikt normalny nie
      kupi samochodu co ma jako ekstra dodatek unikalny wzór tapicerki i nowy design
      kołpaków! I płacących za ten badziew tyle samo co za normalne auto!
      • Gość: sandwich Re: Do pozostałych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 15:13
        Już ktoś się ciebie racjonalnie zapytał: Czym jeździsz? Powiedz i będzie koniec
        tego durnego wątku.
        • sowizdrza Re: Do pozostałych 30.09.03, 15:32
          FABIA!!!
          Niestety nie załapał się na tapicere i kołpaki dlatego tyle żółci
          wylewa na forum!
          Poza tym szuka poprzez prowokację kumpli którzy też tym jeżżdżą!!

PZDR

dla ciula kóty założył ten post
        • Gość: Mr X Re: Do pozostałych IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 15:35
          Tu nie chodzi o to czym się jeżdzi, tylko o wybór burakowozu czyli auta dla
          buraka. AR 146
          • greenblack Re: Do pozostałych 30.09.03, 15:52
            W takim razie jeździsz dziwkowozem. 145 i 146 to ulubione auto szczeniaków do
            wożenia swoich plastikowych panien.
            • Gość: Mr X Re: Do pozostałych IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 16:09
              Przynajmniej ma klase i marke z tradycjami i podoba sie nie tylko kobietom! AQ
              tak przy okazji nie obrażaj całej masy kobiet, które lubią gdy ich chłopak ma
              motpryzacyjny gust i doceniają że nie kupują auta tylko dlatego ze go ma
              Kowalski i w prasie motoryzacyjnej pisza o nim w samych superlatywach...
              • przemo_c Re: Do pozostałych 30.09.03, 16:47
                Ma klasę??!! Co ma klasę??!!

A Ty nie obrażaj tych, co np. muszą jeździć Fabkami (jeśli naprawdę uważasz je
                za barakowóz)...
                • Gość: Mr X Re: Do pozostałych IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 16:55
                  Alfa Romeo przy Skodzie...
                  • Gość: Miki Re: Do pozostałych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:26
                    Alfa Romeo przy Skodzie ... Ale jaka AR. Franek, Ty jeździsz przerobionym na
                    Alfę Fiutem Tipo, czyli tzw. kredensem. Zobacz sobie na podzespoły. Wszystko
                    trzeszczy, grzechocze, olej cieknie, ale Franiu przysuwa Alfą. Nie życzę Tobie
                    czołowego spotkania z Fabią. (Masz chociaż 1/2 * w Crashu ???)
          • mrzagi01 Re: Do pozostałych 30.09.03, 15:53
            Gość portalu: Mr X napisał(a):

> Tu nie chodzi o to czym się jeżdzi, tylko o wybór burakowozu czyli auta dla
            > buraka. AR 146
            buraka? jakas nowa dobranocka? Pan Burak? byl Pan Ziemniak, o Panu Buraku nie
            slyszalem. opowiedz prosze.
      • kinado Re: Do pozostałych 30.09.03, 15:30
        Gość portalu: Mr X napisał
        > Burak to osoba głosująca na samoobrone, oglądająca w TV teleturnieje ( w co
        > drugim do wygrania jest Skoda Fabia! :) ) i telenowele, kupująca reklamowane
        > rzeczy, nie miejąca własnego zdania, nie myśląca. Pracująca albo nie przy
        > jakiś prostych czynnościach.
        To co piszesz to musi być o Tobie. Sądząc po bezładnej wypowiedzi i liczbie
        błędów ortograficzynych jak też stylistycznych, musisz wykonywać bardzo proste
        czynności. Nawet językiem polskim nie potrafisz się posługiwać. I pewnie
        wychowałeś się na serialach w telewizji bo raczej nie na książkach.
        I nas się pytasz czym jeździsz?
        • Gość: Mr X Re: Do pozostałych IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 15:37
          Ja się was nie pytam!!! Gdzie padło to pytanie! Ja robie plebiscyt i daje swój
          typ! Twoim może być np. Ferrari, tylko prosze o uzasadnienie!
          • sowizdrza Re: Do pozostałych 30.09.03, 15:42

> Ja się was nie pytam!!! Gdzie padło to pytanie! Ja robie plebiscyt i daje
            swój
            > typ! Twoim może być np. Ferrari, tylko prosze o uzasadnienie!

ale jak w ogóle można tak sformułować taki " plebiscyt ", przecież to jest
            generalizowanie; Fabiami jeżdżą najróżniejesi ludzie; klasa samochodu
            nie świadczy o człowieku; zarówno w Fabce jak i dajmy na to BMW możesz spotkać
            ograniczonego jegomościa;
            • Gość: Mr X Re: Do pozostałych IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 16:21
              Oj! Tu bym polemizował. Z reguły jak zostawisz troche iejsca na światłach dla
              skróęcających w preawo to tam sie pojawi jakiś skodziaż do wyyścigów a to o
              czyms swiadczy... Poza tym ja nie znam nikogo równego, maksymalnie przecietni -
              tak, fajni - nie! Nawet w reklamach skody jest tworzony wizerunek gościa
              który ma szare codzienne zycie i tylko skoda może sie cieszyc!
              • przemo_c Re: Do pozostałych 30.09.03, 16:49
                A to ja Ci powiem (z praktyki), że chcą się przede wszystkim ścigać na światłach
                młodzieniaszkowie (ogoleni w większości) za kierownicami samochodów, no
                nazwijmy, z zacięciem sportowym, w tym również AR146... I tyle... A żadna Skoda
                jeszcze obok mnie nie stanęła celem ścigania się, gdy pojawi się zielone...
                • Gość: Mr X Re: Do pozostałych IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 16:54
                  Ogoleni z zacięciem sportowym to raczej Audi, VW BMW i merc. Alfa u nich ma
                  opinie psujacego sie badziewia wiec czasami w 145 moze i zobaczysz łysego ale
                  to rzadkość.W 146 nie widzialem ani razu...
                  • przemo_c Re: Do pozostałych 30.09.03, 17:46
                    Z zacięciem sportowym (nie raz ogolenia, to nie warunek) i nie raz stawali obok
                    mnie i słyszałem, jak im silnik na obroty wchodzi i patrż na mnie wyczekująco...
                    Nie bawię w takie coś na światłach w Centrum miasta i spokojnie puszczam przodem...
                • hip-hopp Re: Do pozostałych 01.10.03, 13:48
                  przemo_c napisał:

> A to ja Ci powiem (z praktyki), że chcą się przede wszystkim ścigać na
                  światłac
                  > h
                  > młodzieniaszkowie (ogoleni w większości) za kierownicami samochodów, no
                  > nazwijmy, z zacięciem sportowym, w tym również AR146... I tyle... A żadna
                  Skoda
                  > jeszcze obok mnie nie stanęła celem ścigania się, gdy pojawi się zielone...

Bo może mnie nie spotkałeś ;)
          • kinado Re: Do pozostałych 30.09.03, 15:43
            > Ja się was nie pytam!!!
            Ale gdybyś napisał czym jeździsz, łatwiej można by ustalić, czym jeździ burak.

> Gdzie padło to pytanie! Ja robie plebiscyt i daje swój typ!
            Naprawdę nie widzisz jak prymitywny i żałosny jest Twój plebyscyt?
            Aha, sprawdź też w słowniczku ortograficznym dla trzeciej klasy, czy pisze
            się "wyposarzenie" czy może jednak "wyposażenie". I Ty robisz konkurs na
            buractwo...
          • Gość: pozostały Re: Do pozostałych IP: *.radom.pl 30.09.03, 15:48

> Ja się was nie pytam!!! Gdzie padło to pytanie! Ja robie plebiscyt i daje
            swój
            > typ! Twoim może być np. Ferrari, tylko prosze o uzasadnienie!

Może lepiej zrób plebiscyt na największego buraka tego forum. Mam już swój typ.

• mrzagi01 Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! 30.09.03, 15:43
      a moze bys sie tak zgadal z marcelem, anty-skod-em/om i kim tam jeszcze (?),
      zlozylibyscie sobie forum aty-fabia - czy cos w tym rodzaju i
      brandzlowalibyscie sie w swoim towarzystwie w atmosferze zrozumienia zgody i
      pojednania, bo to juz sie robi, k..wa nudne- po prostu.
    • greenblack Renault Magnum i Iveco EuroStar 30.09.03, 15:56
      Wczoraj widziałem Magnuma z naczepą pełną buraków cukrowych. A kilka dni
      wcześniej Iveco EuroStar także z naczepą wypełnioną burakami. Wspaniałe maszyny.

Pozdrawiam
      • Gość: Mr X Re: Renault Magnum i Iveco EuroStar IP: *.p.lodz.pl 30.09.03, 16:10
        Ale mi nie chodzi o auta do przewożenia buraków tylko auta najchetniej
        kupowane przez buraków! Również pozdrawiam
    • Gość: york Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! IP: *.acn.pl 30.09.03, 17:00
      Burak jestes to wiesz czym jeździsz.
    • Gość: marcinc3 zalmi IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.09.03, 17:44
      zadko ale musze to powiedziec ale niekktorzy maja zryta kalarepe
    • wielki_czarownik Re: Proponuje plebiscyt na burakowóz roku! 30.09.03, 22:09
      • wielki_czarownik Tu jest tekst. 30.09.03, 22:10
        Zapominasz mój drogi, że Fabia to ma być maksymalnie tanie auto dla młodych albo niezbyt bogatych rodzin. Auto w którym zmieści się rodzinka i dwoje dzieci. Chcesz skóry i weluru? Superb czeka.
        • Gość: Marek - x Re: Tu jest tekst. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 00:32
          Ja tez mam ar 145 i nic mi sie nie psuje , nic nie cieknie , mam ja juz 8 lat
          i powiem ze to bardzo dobry woz , piekny silnik boxera ten dzwiek i silnik
          jest nie do zdarcia , takie autko mozna kupic tanio i polecam , lepiej kupic
          stare a dobre , a nie jakies nowe i gole i do dupy jak fabia.
          • Gość: mr x Re: Tu jest tekst. IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 13:24
            Wiesz, miłośnik "niemieckiej" tandety tego nie zrozumie. Kumpel dres mu
            powiedział że to tandeta, a do tego poczytał troche pisemek motoryzacyjnych i
            znawce udaje. Poza tym jak ktoś się fascynuje Skodą to co może wiedzieć o
            znaczeniu marki...
        • Gość: mr x Re: Tu jest tekst. IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 13:22
          Drogi czarowniku, gdyby Fabia syła maksymalnie tania to bym psów na niej nie
          wieszał. Tak sie składa ze za cene Fabii można kupić np. Toyote Yaris, auto
          tak samno duże w środku, (biorąc pod uwagę wymiary w kabinie wewnątrz nawet
          wieksze), ładniejsze, markowe, niezawodne. tylko Yaris nie ma aż takiego
          powodzenia bo Toyota jest uczciwa i nie wciska ludziom że Yaris to auto
          rodzinne tylko po prostu miejskie. Rodzinna to jest Corolla
          • Gość: Miki Re: Tu jest tekst. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 14:13
            Mr X spuściłeś się już ???
            • Gość: Henry Re: To zalezy ... IP: *.telia.com 01.10.03, 14:16
              ... od buraka ,czy jego auto burakowozem jest .
          • wielki_czarownik Dla rodziny Fabia lepsza 01.10.03, 15:54
            Możesz nawet kupić Fabię kombi. Idealne auto dla młodych rodzin z małymi dziećmi. Wózki zapakują etc. A kiedy się dorobią, to kupią coś lepszego. Bo Fabia to takie mini autko rodzinne dla ubogich.
            • Gość: mr x Re: Dla rodziny Fabia lepsza IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 15:59
              Czterdzieści pare tysięcy i dla UBOGICH??? Ty chyba nie wiesz co piszesz, za
              to można SAMOCHÓD kupić!
    • greenblack Skąd w Łodzi tyle zapóźnionych? 01.10.03, 16:02
      Miller, Kropiwnicki, Ty...?
      • Gość: mr x Re: Skąd w Łodzi tyle zapóźnionych? IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 16:20
        No wiesz, nie wiem który raz trzeba pozostałym tłumaczyć, Miller ma meldunek
        Warszawski a pochodzi z Żyrardowa a Kropiwnicki pochodzi spod Częstochowy i
        niestety wybrał Łódź jako miasto do wybicia sie! Więc z nich tacy Łodzianie
        jak z ciebie np. góral! Jesteś troche zapużniony z danymi!
        • Gość: Miki Re: Skąd w Łodzi tyle zapóźnionych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 16:49
          Wyrwał się Mr X ze szwalni na chwilę i onanizuje się bez przerwy !!!
          • Gość: mr x Re: Skąd w Łodzi tyle zapóźnionych? IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 16:51
            No, no! Ale masz wyobraźnie. Za dużo sterydów, ja wiem że u was na nie moda,
            ale warto czasami wstrzymać kuracje bo na móżg i potencje to szkodzi...
            • Gość: Miki Re: Skąd w Łodzi tyle zapóźnionych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 16:52
              Dalej walisz...???
              • Gość: mr x Re: Skąd w Łodzi tyle zapóźnionych? IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 17:01
                Jezu, człowieku, nie dla każdego "walenie" jest sensem życia! To że ty to
                lubisz bo wolisz swoją skode od kobiet, a wiadomo że rura wydechowa to jednak
                nie to samo, to nie znaczy że inni mają ten sam problem!
                • Gość: Miki Re: Skąd w Łodzi tyle zapóźnionych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 17:04
                  Czyli dalej się onanizujesz, wiedziałem Ty stary masturbatorze w AR !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka