Gość: Tofik IP: *.as-net.pl 30.09.03, 14:46 members.lycos.co.uk/km3/phpbb2/viewtopic.php?t=34 POZDRAWIAM www.fiatpanda.prv.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: sandwich Re: Pierwszy rozbity Fiat Panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 15:06 a wiesz, że panda są gatunkiem chronionym i na wymarciu Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Pierwszy rozbity Fiat Panda IP: *.telia.com 30.09.03, 16:34 To na ktore zlomowisko trafi? Reperacji tutaj nie widze.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: sandwich Re: Pierwszy rozbity Fiat Panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 16:40 Michał mylisz się. Ja widziałem takie katalogi ze zdjęciami ze szrotów w Niemczech. Wybierałeś samochód, a facet Ci go sprowadzał i klepał. Tak na oko to ten by szybko zniknął z katalogu. PZDRW Link Zgłoś
Gość: marcinc3 Re: Pierwszy rozbity Fiat Panda IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.09.03, 17:47 on jest uderzony powierzchownie ladnie to sie nazywa no nie? Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Pierwszy rozbity Fiat Panda IP: *.tkb.net.pl 30.09.03, 19:43 jeden rozbity fiat panda , wielkie halo. nie ma się z czego cieszyć - jeszcze tyle tego paskudztwa stoi koło fabryki Link Zgłoś
Gość: Kula Re: Pierwszy rozbity Fiat Panda IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.09.03, 20:44 A ty jesteś pewnie najpiekniejszy :D Link Zgłoś
krakus.mp Re: Pierwszy rozbity Fiat Panda 01.10.03, 18:54 Gość portalu: zorro napisał(a): > jeden rozbity fiat panda , wielkie halo. nie ma się z czego cieszyć - jeszcze > tyle tego paskudztwa stoi koło fabryki A czy ty przypadkiem nie posiadasz starego CC?Jak tak ,to trochę dziwne że ładniejszą od CC Pandę nazywasz paskudztwem. Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Pierwszy rozbity Fiat Panda IP: *.tkb.net.pl 01.10.03, 20:26 jasne że posiadam. czy cc jest ładniejsze od pandy ? no cóż , sprawa gustu. kiedyś auto świat przedstawił zdjęcie czegoś nazywanego "small fiat" , to miał być następca sc. wyglądał cudnie - jednobryłowe nadwozie o śmiałych liniach. potem pojawiło sie gingo i w/g mnie ten poprzedni projekt był naprawdę ok. panda jest zwykłym toczydełkiem o nudnej stylistyce ,kolejny samochód z którego styliści nie mogą być dumni. fiatowi zabrakło odwagi. Link Zgłoś