sherlock_holmes 05.10.03, 13:22 Zapraszam na nowe forum Auto-moto, postaram sie aby bylo takie, jak to obecna za dawnych, dobrych czasow forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14718 Link Zgłoś Obserwuj wątek
cytryniec Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 13:41 Boję się,że twoje forum zmieni się w TWA. Zobacz ilu ludzi wpada tylko po to,żeby się czegoś dowiedzieć i idą dalej. Nie wiem, czy będzie im sie chciało logować i czekać na wejście na salony :) Czy nie lepsze byłoby forum otwarte,ale z adminem(adminami) społecznymi? I ilu będzie wiedziało,że takie forum istnieje? Rozmawiałeś z administracją,zeby wkleili odnośnik na górze? Dobrze by było. pzdr Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 13:48 cytryniec napisał: > Boję się,że twoje forum zmieni się w TWA. Zobacz ilu ludzi wpada tylko po > to,żeby się czegoś dowiedzieć i idą dalej. Nie wiem, czy będzie im sie chciało > logować i czekać na wejście na salony :) > Czy nie lepsze byłoby forum otwarte,ale z adminem(adminami) społecznymi? > I ilu będzie wiedziało,że takie forum istnieje? Rozmawiałeś z > administracją,zeby wkleili odnośnik na górze? Dobrze by było. > pzdr Coz, nie ma kompromisu doskonalego. Z adminami sprawa jest w toku. W kazdym razie zapraszam! Link Zgłoś
bisnesmen Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 14:08 Sherlocku, dołącz do sygnaturki link do swojego forum. Link Zgłoś
greenblack Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 14:25 Zrób Forum otwarte. Też można usuwać niepożądane "wypowiedzi", a nie trzeba się prosić Admina o możliwość pisania. Pozdrawiam Link Zgłoś
bisnesmen Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 14:30 GB ma rację, konieczność logowania nie dla wszystkich jest wygodna, przecież są na forum poważni użytkownicy, którzy piszą od dawna i z jakichś powodów się nie logują. Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 14:31 greenblack napisał: > Zrób Forum otwarte. Też można usuwać niepożądane "wypowiedzi", a nie trzeba się > > prosić Admina o możliwość pisania. > > > Pozdrawiam Macie - forum jest otwarte,ale bede prosil o pomoc pare osob jako adminow. Zarzadzanie forum jest bardzio proste, b. latwo jest wywalic posty debili. Zapraszam! Link Zgłoś
lexus400 Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 14:51 ...uważam,że jest do świetny pomysł, tylko aby za "ciosem" poszli normalni forumowicze. Pozdrawiam Link Zgłoś
greenblack Re: Tylko bez logowania n/t 05.10.03, 14:57 Na wszystkich prywatnych trzeba się logować. Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Tylko bez logowania n/t 05.10.03, 15:05 greenblack napisał: > Na wszystkich prywatnych trzeba się logować. Coz, niestety tak :-( I tego obejsc sie nie da. Jak chcesz,zaloze ci szybciutko konto :-) Link Zgłoś
greenblock Re: Tylko bez logowania n/t 05.10.03, 15:18 Wezcie ze soba tez Leksusa bo mnie wnerwia, hehe ... Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Tylko bez logowania n/t 05.10.03, 15:37 greenblock napisała: > Wezcie ze soba tez Leksusa bo mnie wnerwia, hehe ... I co, Heniu cymbale, jednak nie na kazdym forum poszalejesz? Zostawiamy cie tutaj we wlasnym gownie Link Zgłoś
greenblock Re: Tylko bez logowania n/t 05.10.03, 15:43 Tylko wezcie Leksusa i Greenblacka bo mnie wnerwia! Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Tylko bez logowania n/t 05.10.03, 15:05 greenblack napisał: > Na wszystkich prywatnych trzeba się logować. Coz, niestety tak :-( I tego obejsc sie nie da. Jak chcesz,zaloze ci szybciutko konto :-) Link Zgłoś
Gość: mgr Nie wpadajcie w panikę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 16:37 Gówniarz przynajmniej nie śmierdzi i nie rozbija samochodów na ulicach. To co, że pęta się i pierdoli głupoty. Małe dzieci w samolocie też czasami drą mordę ze znacznie lepszym PR. POZDR Link Zgłoś
greenblack Re: Nie wpadajcie w panikę 05.10.03, 16:56 Ja już mam dość tej szmaty. Indolencja Admina tez mnie wkurzyła. Nie mam ochoty wchodzićna Forum i oglądać jego analfabetyczne wypociny. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: mundek Re: Nie wpadajcie w panikę IP: *.ny325.east.verizon.net 05.10.03, 23:09 greenblack napisał: > Ja już mam dość tej szmaty. Indolencja Admina tez mnie wkurzyła. Nie mam ochoty > > wchodzićna Forum i oglądać jego analfabetyczne wypociny. > > Pozdrawiam Mam nadzieje ze to forum umrze smiercia naturalna dzieki nieudolnosci Admina, z korzyscia dla forum zalozonego przez sherlocka. A tak na marginesie to Henio ze swoim rozdwojeniem jazni, bylby ciekawym obiektem badan psychiatry. Link Zgłoś
greenblack Re: Tylko bez logowania n/t 06.10.03, 22:54 Czekam na Szymiego i Sławka. Pozdrawiam Link Zgłoś
greenblank Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 22:41 A w Trzebinia dalej jabka z Zuka sprzedajom? Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 22:17 Podbijam watek - zapraszam wszystkich. Jak do tej pory, Henio probuje,ale dzialamy szybko i nie ma chwastow. Ewentualne nocne wypociny usuwamy z samego ranja. Admini nowego forum dzialaja preznie i bedzie OK :-) ---------------- Ludzie myślą jak zabić czas. A to czas ich zabija. nowe Auto-moto dla normalnych <br><br> Dekameron Link Zgłoś
lolo271 Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 22:27 sherlock_holmes napisał: > Podbijam watek - zapraszam wszystkich. Jak do tej pory, Henio probuje,ale > dzialamy szybko i nie ma chwastow. Ewentualne nocne wypociny usuwamy z samego > ranja. Admini nowego forum dzialaja preznie i bedzie OK :-) > > ---------------- > Ludzie myślą jak zabić czas. A to czas ich zabija. > nowe Auto-moto dla normalnych > <br><br> > Dekameron ...........brudas jestes bez kultury........ Te pare slow mogles zastowic na tym swoim forum....... Link Zgłoś
greenblank Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 22:31 Lolo, what the heck R'U doin' here? Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! IP: *.fastres.net 05.10.03, 22:38 Moj kolega ktory pisze po angielsku(jest amerykaninem) mowi bym ci odpisal.........fuck you.... Link Zgłoś
greenblank Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 22:40 Hehehe ... odpowiedz mu "I love U2" ... Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! IP: *.fastres.net 05.10.03, 22:43 ......I pisze ze takich z takim jezykiem to oni w USA kopia w dupe...... To prawda? Link Zgłoś
greenblank Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 05.10.03, 22:44 Gośs? portalu: kuzyn napisał(a): > To prawda? Nie wiem, wienc go zapytaj ... Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! IP: *.fastres.net 05.10.03, 22:45 ..........Dobrze zatrudniac czasami amerykanow...............hehehehe Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 06.10.03, 06:41 Ponownie podbijam watek - forum dla normalnych ludzi - zapraszsam! Link Zgłoś
lexus400 Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 06.10.03, 08:46 Ja też podbijam aby nasze było na wierzchu:)) Pozdrawiam - u nas nie ma Heniów i jemu podobnych. Link Zgłoś
el_s Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 06.10.03, 09:53 Witam ! Z lekko zmodyfikowanym nickiem, poprzedni juz zajęty, i pytaniem czy można ?,pozwalam sobie tutaj zajrzeć. Z najdzieją że będzie to porządne i kulturalne forum dwa słowa w formie przedstawienia się. Mieszkam we Wrocku, wiek już zaawansowany dużo ponad 40, jeżdzę od '78 roku, obecnie Renault Laguna '98 2,0 RXE, 115KM. Pozdrawiam , els PS. gonić fabiofobów, renofobó, ****fobów i innych baranów z fobiami i kompleksami, Link Zgłoś
betty-bt Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 06.10.03, 11:02 podbijam jedyny interesujacy watek na tym forum. Link Zgłoś
lexus400 Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 06.10.03, 11:46 Pojawił się dywersant i macie tu wszystko o Skodach. Zapraszam na nowe forum Auto-moto. Link Zgłoś
Gość: Golthar Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.10.03, 23:00 Lol, przestancie juz tym Heniem bo teraz to wy sie zachowujecie troche jak on, czyzby mania przesladowcza mutowala...? Link Zgłoś
Gość: verte Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 01:10 Gość portalu: Golthar napisał(a): > Lol, przestancie juz tym Heniem bo teraz to wy sie zachowujecie troche jak on, > czyzby mania przesladowcza mutowala...? Golthar ma trochę racji.Ciekawe jak tam nowe Forum i jak frekwencja.Dla mnie niestety niedostępne.Moja przeglądarka i win.98 nie akceptują żadnego forum.gazeta.pl.Poza tym szkoda żeby jeden śmieć pojawiający się głównie w weekendy rozwalił dobre forum.Apeluje jednak o powrót.Obawiam się,że inaczej może sie skończyć na TWA.Taki był los wielu forów gdzie stali użytkownicy poznali się aż za dobrze i forum zaczynało przypominać czata bądź też tematy zaczęły się boleśnie powtarzać i wiało nudą.Ale właśnie Auto-moto to do tej pory to nie dotyczyło.Mam nadzieję,że wrócą stare czasy.Pozdrawiam. PS.Dziwi mnie,że adminowi taka sytuacja(tj.nowego forum) najwyraźniej pasuje zamiast zabanować jednego cwela.Ale admin chyba żadko tu zaglądał a może to zemsta Krzysztofa.W ;-)?Ciekawe czy już zrobił prawo jazdy. Link Zgłoś
greenbutt [...] 07.10.03, 02:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
greenblack Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 07.10.03, 17:19 Przykro mi Verte, ale dopóki będzie tu ta kanadyjska szmata, dopóty tu nie wrócimy. Co masz z tym sprzętem? Wierz mi, że nowe Forum dobrze się rozwija. Michale, Ciebie też zapraszamy. Pozdrawiam Link Zgłoś
remo29 Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 07.10.03, 13:37 Tak jak ktoś już powiedział - szkoda, że admin gazety ma w dupie to forum, dzięki czemu paru kmiotów w śmierdzących skarpetkach przegoniło fetorem stałą klientelę. Nic - jaki pan, taki kram. Podbijam tym samym. Link Zgłoś
Gość: Michal Panowie powoli wraca do normy wracajcie. IP: *.telia.com 07.10.03, 13:48 Henio sie tez przyzwyczaji.Mial chlopisko 10 wcielen,wiecie roznie w zyciu bywa ,juz po noviu i mam nadzieje ze sie ustabilizuje,Pzdr.Michal Link Zgłoś
cytryniec Re: Panowie powoli wraca do normy wracajcie. 07.10.03, 19:59 Ale my nigdzie nie odchodzilismy! Po prostu jest drugie forum,gdzie mozna spokojnie pogadać bez strachu,że jakiś debil przyjdzie, puści bąka i pójdzie. Co wcale nie znaczy,że nie będziemy tu pisać. pzdr Link Zgłoś
Gość: KajTan Idzie Nowe ... IP: *.nsm.pl 07.10.03, 20:25 tak sobie mysle... Jak bardzo kojarzy mi sie ucieczka ze starego forum, w ktorym jest bagienko piekielne, do nowego forum z ... no wlasnie, z emigracja z Polski do innego kraju. Latwe, proste przyjemne... Jako paszport - logowanie. Zaporszenie mozna podciagnac pod wize ;)) Ale tak sobie mysle, zostane na znanych smieciach, pewnie bedzie troche pusciej, przynajmniej jak bede ostatni, to zgasze swiatlo ;)) pozdroowka KajTan Link Zgłoś
greenblack Re: Idzie Nowe ... 07.10.03, 20:37 KajTanie, zaproszeń nie potrzeba. Wystarczy się zalogować. Porównanie do emigracji jest o tyle chybione, że to szmata na obczyźnie zrobiła ten chlew. Wielu miało dość tego szamba, do tego stopnia, że dopiero na nowym Forum zdecydowali się zacząć pisać. Ciebie także zapraszam i obiecuję, że wątki o klasykach nie będą wyrzucane na cmentarz:) Pozdrawiam i zapraszam wszystkich. Link Zgłoś
Gość: KajTan Re: Idzie Nowe ... IP: *.nsm.pl / 192.168.170.* 08.10.03, 19:20 greenblack napisał: > KajTanie, zaproszeń nie potrzeba. Wystarczy się zalogować. Porównanie do > emigracji jest o tyle chybione, że to szmata na obczyźnie zrobiła ten chlew. > Wielu miało dość tego szamba, do tego stopnia, że dopiero na nowym Forum > zdecydowali się zacząć pisać. Ciebie także zapraszam i obiecuję, że wątki o > klasykach nie będą wyrzucane na cmentarz:) > > > Pozdrawiam i zapraszam wszystkich. Dzieki za zaproszenie. Bylbym skorzystal, ale mam awersje na logowanie sie... Choc jesli kiedys zgasze wspomniane swiatlo, z mila checia zaloguje sie na wolnym forum... Ale pozwolicie, ze sobie poczytam? pozdroowka KajTan Link Zgłoś
betty-bt Re: Idzie Nowe ... 08.10.03, 01:32 powedzialabym raczej, ze mozna sie schowac podczas burzy, zamiast dobrowolnie czekac az piorun trzasnie ci w twarz. Link Zgłoś
Gość: KajTan Re: Idzie Nowe ... IP: *.nsm.pl / 192.168.170.* 08.10.03, 19:17 betty-bt napisała: > powedzialabym raczej, ze mozna sie schowac podczas burzy, zamiast dobrowolnie > czekac az piorun trzasnie ci w twarz. > Mam takie swoje male motto: Ryzykanci zyja krocej - i dodal gazu... pozdroowka KajTan Link Zgłoś
greenblack Zapraszam do nas! 10.10.03, 11:43 Michale, to mówisz, że już się uspokoiło? U nas ta gnida też atakuje, ale szybko go spłukujemy. Zapraszam wszystkich! Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Zapraszam do nas! IP: *.sympatico.ca 14.10.03, 00:25 Dziekujem, ale postojem! Link Zgłoś
auto.mobil Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 13.10.03, 19:57 Po raz kolejny podbijam watek - zapraszam wszystkich, ktorzy maja dosc bluzgania, nienawisci i debilnych postow. Jak widac, forum ma nowego-starego wlasciciela :-) W rzeczywistosci zmiana jest wylacznie formalna, z przyczyn technicznych. Zapraszam serdecznie! SH Link Zgłoś
tutu3000 Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 14.10.03, 00:43 ....Zapraszamy rowniez Panie nawet troche interesujace sie chocby tylko swoim autem.Latwo mozna zauwazyc, ze rozmowy dotycza nie tylko motoryzacji.pozdr. 8) Link Zgłoś
Gość: ecikp Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! IP: *.innsoft.com.pl 16.10.03, 15:54 dobrze pisze (dać mu wódki :) - jesteśmy tam i my - Panie, .in. Betty, anahella i... sami zobaczcie. Jest miło. Szkoda tylko, ze jeszcze nie ma z nami Michała. Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! IP: *.tvgawex.pl 14.10.03, 11:26 Polecam.To jest too!! ..i do gory.pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! IP: *.telia.com 14.10.03, 18:17 Dzieki Wam za zaproszenie.Narazie admin pomaga na starym.Idiotyczne watki sa hamowane.Zaczyna sie robic przejrzyscie,Wracajcie prosze coraz wiecej ludzi jest i zaczyna sie robic ciekawiej,moze starzy znajomi ,ale pod zmienionym nickiem.Dam z siebie wszystko, aby to forum uratowac.Zobaczcie inne fora na niektorych ciekawych to 10 wpisow na miesiac.Auto-Moto ma niesamowita frekfencje,oczywiscie pomijajac swiat,kraj, wracajcie przynajmniej ten co sie czuje na silach.Kaj Tan pomagaj walczymy o przezycie.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Acura Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! IP: 64.230.97.* 14.10.03, 19:23 Ja rowniez uwazam, ze nalezy pozostac na tym forum. Ucieczka na forum prywatne, to przyznanie sie do porazki, niejako ustapienie miejsca glupocie. Link Zgłoś
Gość: sandwich Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 09:38 Oczywiście popieram, czemu dałem wyraz na tym zamkniętym forum. Link Zgłoś
auto.mobil Re: Nowe forum Auto-moto bez Henia!!! 15.10.03, 12:29 sherlock_holmes napisał: > Zapraszam na nowe forum Auto-moto, postaram sie aby bylo takie, jak to obecna > za dawnych, dobrych czasow > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14718 Link Zgłoś