onlyonepablo 23.08.08, 20:55 Oprócz francuzów, fiatów i fordów. Mniej więcej ze średnim wyposażeniem Link Zgłoś Obserwuj wątek
mameja21 Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 23.08.08, 21:20 Ford Mondeo Fiat Croma Renault Laguna Citroen C5 Link Zgłoś
thorgal10 Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 23.08.08, 21:43 Civic Type - R, Golf GTI, Subaru Legacy... Pozdrawiam, Link Zgłoś
k2i Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 23.08.08, 23:42 mameja .. fikasz?!:D A czemu na pierwszym miejscu nie ma skody fabii?:) Link Zgłoś
kadtz Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 23.08.08, 22:16 Nie ma takiego. Każdy ma inne kryteria, więc każdy ma inne auto... Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 23.08.08, 22:27 dokładnie. Dla mnie idealne byłoby subaru legacy Link Zgłoś
tomus2221 Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 23.08.08, 22:41 Subaru Mazda 6 Accord (moja trójka) Link Zgłoś
przemekthor Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 24.08.08, 00:02 Ostatnio tez zadalaem sobie to pytanie, bo mam zamiar dokonac zakupu za podobna kwote. Uscislij tylko, czy ma to byc stowa net czy brutto. Moje typy: - legacy boxer diesel, - citroen c5, - volvo s60. U autobrokera stowa wystarczy na wiecej - np. audi a4 albo nawet a6. Link Zgłoś
mameja21 Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 24.08.08, 14:22 przemekthor napisał: > Ostatnio tez zadalaem sobie to pytanie, bo mam zamiar dokonac zakupu > za podobna kwote. Marzyciel hehe. Link Zgłoś
przemekthor mameja 24.08.08, 15:02 twoj glupi komentarz, jak zwykle, nic a nic nie wniosl do dyskusji ty jednak jestes kretynem (foreks, punkt dla Ciebie za dobra diagnoze) nie wysilaj sie, mamejo-kretynie na odpowiedz, bo i tak nie masz nic sensownego do powiedzenia, czego swiadectwo dajesz dzien w dzien od lat Link Zgłoś
mameja21 Re: mameja 24.08.08, 15:20 przemekthor napisał: > twoj glupi komentarz, jak zwykle, nic a nic nie wniosl do dyskusji > > ty jednak jestes kretynem (foreks, punkt dla Ciebie za dobra > diagnoze) > > nie wysilaj sie, mamejo-kretynie na odpowiedz, bo i tak nie masz nic > sensownego do powiedzenia, czego swiadectwo dajesz dzien w dzien od > lat Ojej, jaki prostak z Ciebie wyszedł. A jeśli chodzi o nic nie wnoszący do dyskusji, "głupi komentarz" to proszę: mameja21 napisała: > Ostatnio prowadziłem Passata CC Daj link do tej gierki, sam chetnie poprobuje Link Zgłoś
przemekthor mameja... 24.08.08, 15:36 juz ci napisalem, nie wysilaj sie, dziecino specjalnej troski, podrukuj sobie zdjec i danych technicznych vw passatow, skod superb i innych podobnych wynalazkow, zaszyj sie w swoim pokoju i marszcz freda patrzac na nie, tylko nie daj sie mamie przylapac. Link Zgłoś
mameja21 Re: mameja... 24.08.08, 15:50 przemekthor napisał: > juz ci napisalem, nie wysilaj sie, dziecino specjalnej troski, > podrukuj sobie zdjec i danych technicznych vw passatow, skod superb > i innych podobnych wynalazkow, zaszyj sie w swoim pokoju i marszcz > freda patrzac na nie, tylko nie daj sie mamie przylapac. I co też Tobie w tej główce siedzi...I wytrzyj buzię bo się oplułeś i mało estetycznie to wygląda. Link Zgłoś
przemekthor mam dla ciebie misje mameja 24.08.08, 15:56 zaloguj sie na forach toyoty, mazdy i subaru, i apeluj do wlascicieli, zeby nie stawiali swoich aut obok skod, vw i seatow, co by zaoszczedzili sobie wstydu kretynie Link Zgłoś
mameja21 Re: mameja... 24.08.08, 16:18 przemekthor napisał: > juz ci napisalem, nie wysilaj sie, dziecino specjalnej troski, > podrukuj sobie zdjec i danych technicznych vw passatow, skod superb > i innych podobnych wynalazkow, zaszyj sie w swoim pokoju i marszcz > freda patrzac na nie, tylko nie daj sie mamie przylapac. Ty chyba masz jeszcze mniej lat niż myslałem, skoro takie rzeczy robisz hehe. Link Zgłoś
przemekthor mamejo 24.08.08, 16:26 zanim zaczniesz jechac z wycieczkami osobistymi, naucz sie to robic umiejetnie a teraz mam dla ciebie zagadke: Na podworku stoja dwie skody, jedna zielona, druga biala. W obu zamontowane sa radioodbiorniki i po dwa glosniki. Pomiedzy skodami rosnie pas przerosnietej trawy. Ktorego roku spalil sie ze wstydu dozorca? Masz lamiglowe na reszte dnia, nie dziekuj. Link Zgłoś
mameja21 Re: mamejo 24.08.08, 16:34 przemekthor napisał: > zanim zaczniesz jechac z wycieczkami osobistymi Hehe, najpierw sam zacząłeś - już dosyć dawno temu - wycieczki osobiste, a teraz płaczesz ? Bądź chłopcem ( może kiedyś będziesz mężczyzną ), a nie beksą. Link Zgłoś
przemekthor Rozplakalem sie nad twoim przypadkiem 24.08.08, 16:50 ze smiechu. Poki co okazalo sie, za jestem jedynie prostakiem, natomiast ty, mamejo21, zatraconym kretynem. I pograzasz sie w swojej glupocie coraz glebiej. Rzuc no cos jeszcze z zestawu swoich tekstow, zanim mi sie znudzi. Masz 10 minut. Link Zgłoś
przemekthor Ding dong, czas minal! 24.08.08, 17:06 Mameja, brachu, czas minal. Lizaka tej niedzieli nie bedzie. Link Zgłoś
mameja21 Re: Ding dong, czas minal! 24.08.08, 19:56 przemekthor napisał: > Mameja, brachu, czas minal. Lizaka tej niedzieli nie bedzie. Właśnie wróciłem z treningu i widzę Przemciu, że cały czas poszczekujesz hehe. Link Zgłoś
skodaach Re: Ding dong, czas minal! 25.08.08, 01:10 Skoro juz wyszedles z treningu czyszczenia skody to sio do garazu i zrob z wiedzy pozytek. Na brudna skode to nie poderwiesz nawet slepej studentki politechniki :> Link Zgłoś
pocieszne Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 24.08.08, 04:04 onlyonepablo napisał: > Oprócz francuzów, fiatów i fordów. Mniej więcej ze średnim > wyposażeniem do 100 tys ? Zaporozec sie miesci :-) Link Zgłoś
onlyonepablo Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 24.08.08, 10:23 to ma być auto na firme żeby odbić podatek :) Link Zgłoś
przemekthor a masz lepszy pomysl 24.08.08, 15:05 na srodek trwaly dla malego lub sredniego przedsiebiorcy? Link Zgłoś
kontik_71 Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 24.08.08, 12:35 Zdecydowanie Subaru... auta sa mocne i dobrze wykonane.. a 4x4 moze sie czasami przydac :) Link Zgłoś
onlyonepablo Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 24.08.08, 18:22 auto będzie tylko oficjalnie na firmę a nieoficjalnie jak każde osobowe auto rodzinne mniej więcej ze średnim wyposażeniem lub full opcją. tak na jakieś 5 lat Link Zgłoś
przemekthor Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 24.08.08, 18:27 Przyjrzyj sie legacy albo outback boxer diesel - za stowe, jak dobrze ponegocjujesz, masz auto ze wszystkimi gadzetami, wlaczajac szklany dach, skorzana tapicerke, fotele z pamiecia na 8 ustawien i wiele innych, ktore w przypadku audi nabilyby licznik na jakies 200 tys. Plus swietne 4x4 + przepaly rzedu 7-8 l / 100. I niska utrata wartosci. Link Zgłoś
kontik_71 Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 24.08.08, 18:57 Legacy i Outbacka moge z wlasnego doswiadczenia polecic. Zona ma legacy od 3 lat ja outbacka od roku i oboje mamy jednoznacznie pozytywne mniemanie o tych autach. A komfort jazdy w zlych warunkach (snieg, slisko itp) nie do podrobienia :) Link Zgłoś
0nna Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 05.10.08, 12:09 A co to za różnica- i tak możesz odpisać sobie max 6tys pln VATu :( Jeśli chcesz więcej-to na dziś tylko pickup Link Zgłoś
onlyonepablo Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 05.10.08, 12:39 na co mi pick up? ja nie prowadze farmy :P a podatku można więcej odliczać bo gdyby tylko 6 można by było to nikt przed końcem roku nie kupowałby fur po 100-150 tys nie mając wiele oszczędności. a tak się zawsze kilkanaście tysięcy zarobi na aucie Link Zgłoś
1realista Re: Jakie najlepsze auto osobowe do 100 tys zł? 24.08.08, 20:28 a hinduskie: volvo albo jaguar moze być? :-D Link Zgłoś