brentford 07.09.08, 10:56 a ten dalej swoje. boże co za jełop. kubica się może bawić, bo nic mu innego nie pozostało po kwalifikacjach jak przemienić porażkę w zabawę. Link Zgłoś Obserwuj wątek
przegrzmot Kibuc - Kubica... 07.09.08, 12:06 To jest naprawde sliczne... nikt inny na swiecie,tylko kubica. ...jak bedzie padalo,to on najlepszy,ja mu nawet narzygam najprzedniejsza trescia,a on i tak bedzie 1-szy. ...Teraz ,to nawet nie wiem gdzie rzygac,by mu nie zaszkodzic... Link Zgłoś
przegrzmot Juz wiem... 07.09.08, 12:29 ...bede mu rzygal gdziekolwiek... ...bo i tak - ON Mistrz wszechczasow,wybierze najlepsza sciolke. I...jesli mu nie przeszkodzi Heidfeld,(ktoremu potajemnie wcisneli nowy silnik),jesli mu nie przeszkodzi - ZAWSZE - zle cisnienie w oponach,chyba mozgowych... ...jesli nie zrabie jego cudownych zapedow,jego zasrany rabek spodnicy... ...zabraklo mi ...kropkow. Link Zgłoś
swan_ganz Szkoda, że Shumacher nie wpierd...ł wtedy 07.09.08, 13:24 tamtemu gadowi bo na filmie widać, żę zasłużył sobie na to solidnie. www.youtube.com/watch?v=TeAuQ2Xem4Q Link Zgłoś