Dodaj do ulubionych

Adwokat diabła jest super

IP: *.mtp.com.pl 21.04.01, 13:06
Sam film jest znakomity, całe szczęście,
że przed obejżeniem nie przeczytałem recenzji.
Teraz rozumiem głęboki sens stwerdzenia:
Żaden krytk nigdy nie otrzyma oskara!
Facet piszący tą recenzję chyba równocześnie z oglądaniem filmu kłócił się z
żoną.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sisi Re: Adwokat diabła jest super IP: 217.99.0.* 21.04.01, 23:02
      Święta prawda!!! Ten film jest mądry i sensowny , poza tym jaka rewelacyjna
      gra niezastapionego ALA!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ika Re: Adwokat diabła jest super IP: 217.8.164.* 22.04.01, 17:25
        :)))
        bo Al jest klasa :))))
      • Gość: mathilda Re: Adwokat diabła jest super IP: *.centrala.pbk.pl 24.04.01, 14:51
        jaki super film?!? - poprawny i tyle, ogladasz do konca, nie nudzisz sie, ale
        nie rzuca na kolana, ani nie chwyta za gardlo.
        jak lubisz Al'a i jego aktorstwo to jest tyle filmow, gdzie byl naprawde
        rewelacyjny, chociazby; Ojciec chrzestny (zwlaszcza III. czesc), Czlowiek z
        blizna, Informator, takze; Frankie i Johny, Zapach kobiety, Goraczka....
        pozdr.
        • Gość: Sisi Re: Adwokat diabła jest super IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 02:15
          Gość portalu: mathilda napisał(a):

&#62 jaki super film?!? - poprawny i tyle, ogladasz do konca, nie nudzisz sie, ale
          &#62 nie rzuca na kolana, ani nie chwyta za gardlo.
          &#62 jak lubisz Al'a i jego aktorstwo to jest tyle filmow, gdzie byl naprawde
          &#62 rewelacyjny, chociazby; Ojciec chrzestny (zwlaszcza III. czesc), Czlowiek z
          &#62 blizna, Informator, takze; Frankie i Johny, Zapach kobiety, Goraczka....
          &#62 pozdr.

Nie musisz mnie uŚwiadamiać!Jestem aktorką i doskonale znam wszystko co z filmem
          zwiazane.Jeżeli nie wiesz ,to Al zagrał jeszcze w mnóstwie filmów lepszych
          niż "Goraczka"....
          • Gość: mathilda do Sisi IP: *.centrala.pbk.pl 26.04.01, 11:10
            Gość portalu: Sisi napisał(a):

&#62 Nie musisz mnie uŚwiadamiać!Jestem aktorką i doskonale znam wszystko co z filme
            &#62 m
            &#62 zwiazane.Jeżeli nie wiesz ,to Al zagrał jeszcze w mnóstwie filmów lepszych
            &#62 niż "Goraczka"....

nie bylo moim zamiarem uswiadamiac Cie, tylko wyrazic swoja opinie. aktorka nie
            jestem, ale tutaj to nie ma znaczenia. kocham kino, lubie Pacino, lubie go
            bardziej niz DeNiro - tego drugiego szanuje jako aktora, ale tego pierwszego
            bardziej lubie (szanuje tez).
            a Goraczka (pisze przewaznie bez polskich liter) jest przez wielu uwazana za
            pojedynek dwoch ww. wielkich aktorow - i dla mnie wygral go Pacino (i nie chodzi
            mi tutaj o to, ze zabil DeNiro).
            konczac watek Adwokata; moim zdaniem Pacino mial bardziej interesujace role w
            filmach, kt. wczesniej wymienilam niz w Adwokacie wlasnie.
            pozdr.
            • Gość: Sisi Re: do Sisi IP: 217.99.0.* 26.04.01, 22:08
              Rozumiem cię bardzo dobrze. Osobiście wielkim wygranym
              dla mnie jest od zawsze boski Pacino. A wracając do
              Adwokata to od strony warsztatu aktorskiego Pacino
              tysiąc razy bardziej sie pokazał niż w/w GORĄCZCE.
              Uwierz mi. Znam się na tym bardzo dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka