patrycjus 30.10.08, 23:02 Ludzie co o nim myślicie ? Jakoś w przyszłym msc ma dotrzeć na polski rynek, zastanawiam się nad kupnem Link Zgłoś Obserwuj wątek
lwiica Re: Ford fiesta 31.10.08, 18:14 Autko jest już w salonach, w niektórych prowadzona jest sprzedaż - realizacja styczeń, luty. Przy zamówienia teraz od forda polska jest z marszu upust 3 500 zł. Nie wiem ile od dealera można utargować , bo po zastanowieniu odpuściłam sobie fiestkę . Fajnie się nim jeździ i wygląd też całkiem niezły ( dla mnie to zmniejszony focus ) Link Zgłoś
lwiica Re: Ford fiesta 31.10.08, 18:50 zapomniałam dodać, że ten rabat to rabat lojalnościowy - ponoć tylko dla posiadaczy forda Link Zgłoś
patrycjus Re: Ford fiesta 31.10.08, 19:21 O to się wybiorę do salonu, auto ma być w sumie dla mojej żony, nie wiesz jak jest z pojemnością bagażnika ? Lubi ze sobą wozić dużo rzeczy i kolejne pytanie czy autko jest bezpieczne ? Link Zgłoś
lwiica Re: Ford fiesta 31.10.08, 21:16 bagażnik ma od 295 l do 979 l ( po złożeniu tylnich siedzeń ) czy bezpieczne - pewnie tak - wersja podstawowa ma 2 poduszki pow. ; ABS z EBD i EBA mi nie podoba mi się wlew paliwa bez korka, działo to w ten sposób, że wystarczy do wlewu włożyć końcówkę od dystrybutora i lać paliwo; mi od razu przyszło do głowy , że pomysłowe nielaty mogłyby mi do baku wlewać/ wrzucać świństwa , no i nie wiem, czy nie ma możliwości wyciągania paliwa z baku Link Zgłoś
frax1 Re: Ford fiesta 31.10.08, 21:30 Nie przesadzaj, na pewno blokuje się razem z centralem. Link Zgłoś
lwiica Re: Ford fiesta 01.11.08, 11:33 pewnie masz rację z tym blokowaniem , nie zapytałam sprzedawcy o to . Link Zgłoś
datura333 Re: Ford fiesta 03.11.08, 13:29 Ja jeszcze nie widziałem tego auta w salonach, a szkoda bo od kilku miesięcy go śledzę i nie mogę się doczekać polskiej premiery. Mnie ujął świetny design wnętrza i dynamiczna linia, poza tym nie ukrywam swoich sympatii do Forda :) Link Zgłoś
patrycjus Re: Ford fiesta 04.11.08, 01:21 Właśnie to jest ten zonk, spodobało mi się to auto i ostatnio nawet pochodziłem po salonach, podobno juz jest w polsce, ale jakoś nigdzie nie mogłem go znaleźć, mam nadzieję, że niedługo będzie możliwość skorzystania z jazdy próbnej, a co z tym wlewem paliwa ? jest ok bo nie widziałem nawet tej fiesty na żywo, tylko zdjęcia i filmiki, ale auto zrobiło na mnie spore wrażenie Link Zgłoś