kropkai 15.11.08, 11:05 Co myslicioe o kupnie Hundaya? Chodzi mi to jak się sprawują, koszty eksploatacji itd. Czy to ogólnie dobre auta? Codzi mi raczej o coś większego, w małym nie czuję się bezpiecznie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
naprawdetrzezwy Radzimy: 15.11.08, 13:51 Kup sobie duży samochód, bo: kropkai napisał: > w małym nie czuję się bezpiecznie. Hyunday to marka samochodów. A hunday? Link Zgłoś
jadar62 Re: Radzimy: 15.11.08, 14:07 To normale, bardzo bobre auto, niczym nie odbiega od aut renomowanych, a cena zakupu i czesci duzo nisza niz niemieckich czy japonskich. Jezeli tylko tobie sie podoba z wygladu to nie patrz na znaczek na masce. Nie bedziesz zalowac. Ale, aby sie upewnic, jedz do serwisu i porozmawiaj z mechanikami, ale nie do autoryzowanego. Link Zgłoś
2granat Re: Radzimy: 17.11.08, 21:35 a ja bym Ci poradzil nowa fieste, polukaj po necie, w sam raz dla kobiety, moja siostra sobie kupuje fieste, autko male i wszedzie się zmiesci....a cena tez nie jest wysoka Link Zgłoś
tocqueville Re: Radzimy: 18.11.08, 23:37 fiesta to małe auto - dlaczego tak często rady są "nie na temat"? Link Zgłoś
zgryzliwy1 przyganial kociol garnkowi he he he 19.11.08, 03:18 naprawdetrzezwy napisał: > Hyunday to marka samochodów. > A hunday? taaaaak a Hyundai to niby co? Link Zgłoś
cloclo80 Re: Poradźcie kobiecie, proszę. 18.11.08, 21:08 Dopóki Hyundai nie będzie mieć w gotowej fabryki w Czechach należy trzymać się od niego z daleka. Jeśli potrzeba coś większego można rozważyć np. Octavie Tour. Link Zgłoś
tocqueville Re: Poradźcie kobiecie, proszę. 18.11.08, 23:39 a co to znaczy większe auto? jakiej wielkości? kompakt to za mało czy wystarczy? Link Zgłoś