Gość: ja IP: *.175.152.2.koba.pl 17.12.08, 09:31 rolls jak rolls.jak nie bylby pomalowany to i tak bedzie beznadziejnym,przereklamowanym klocem Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: rzuc Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.chello.pl 17.12.08, 09:45 rolls klocem ? oj nie zgodze sie ! naprawde to auto ma w sobie tyle klasy co stado maibachow! Link Zgłoś
Gość: paweu Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.chello.pl 17.12.08, 09:52 Czarny matowy Rolls dla czarnego matowego pieśniarza rymowanek z plastikowym pistolecikiem koloru złotego... Link Zgłoś
Gość: norbert Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 10:57 Jeżeli chodzi o Rollsa to wygląda oryginalnie ale napewno nie ekstrawagancko co w tym segmencie rynku jest kluczem do sukcesu. P.S. Chętnie obejrzałbym test nowego Audi Q5. Jeżeli jest to możliwe to serdeczna prośba o przeprowadzenie takiego badania. Link Zgłoś
scorpinor Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu 17.12.08, 11:02 W końcu "zetka" BMW, która mi się podoba. A ten Rolls - tragedia, jak concept car w ukryciu. Żeby szpecić takie cudo :/ Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 11:33 ja myślę, że te kaktusy jednak wyrosną. A odnośnie rollsa - imho oryginalnie ale ohydnie. Link Zgłoś
Gość: observ Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 11:58 ten rols to strasznie wygląda, co do BMW to auto jak auto, czekam na nowego Lexusa SC to dopiero bedzie auto :) Link Zgłoś
fresz_drajwer Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu 17.12.08, 11:58 ja również bym się nie zdziwił jakby te kaktusy wykiełkowały :) już raz nasz kraj przeżył "nalot" skośnookich cudownych esperomatizów i innych ticolanosów i co ? i nic dalej jesteśmy (jako producent aut) w ciemnym lesie ! jedyną próbą wyjścia z niego są właśnie takie akcje - nazwałbym to - użycia GPSu tandetnej podrabianej marnej jakości, który nie pokazuje właściwej drogi wyjścia z opresji. Nie zdziwi mnie wcale to, że tym razem będziemy produkowali Chińskie podróbki z Lublina - w końcu były już zupki Chińskie z Radomia... Link Zgłoś
Gość: Heniu Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.cust.tele2.pl 17.12.08, 12:22 co mam mu nacisnąć na małego i kliknąć zapisz komentarz?<lol> Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 13:38 Oj ten czarny matowy Rolls jakoś nie przypadł mi do gustu, wygląda jakby obłożyli go workami na śmieci. Tego typu lakier pasuje jako dodatek, np. całość biała perła, a tylko maska lub dach czarny matowy, choćby zamiast tandatnej okleiny karbon-style ;-) Link Zgłoś
Gość: ziółek Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 13:42 Ten RR wyglada w takim malowaniu jak samochod przed premiera poprzykrywany maskownicami, dla ukrycia ostatecznego wygladu. Co do chinskich samochodow 0 Chinczycy szybko sie ucza nowych technologii, wiec obstawiam, ze za jakis czas, oprocz niskiej ceny beda oferowali rowniez technike na odpowiednio wyzszym poziomie. Link Zgłoś
Gość: Zapisz komentarz;P Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.3s.pl 17.12.08, 15:31 Zauważyłem naprawdę spore opóźnienie w motodzienniku - na www.autokrata.pl od chyba tygodnia wisi informacja o tym RR i też od takiego mniej więcej czasu kilkanaście zdjęć BMW Z4, więc nie wiem czemu redaktor Balkan nie uraczył nas wcześniej komentarzem wyglądu tej Z4. Jedynym wyjaśnieniem jest to, że dziennik musi mieć jakiś materiał na cały tydzień. Swoją drogą podziawiam za szukanie treści merytorycznej:) Komentator. Link Zgłoś
Gość: Zapisz komentarz;P Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.3s.pl 17.12.08, 15:33 No dobrze, przesadziłem:) RR od 3 dni, a BMW teoretycznie od wczoraj, ale dałbym się zabić, że o BMW Z4 autokrata pisze od jakiegoś już czasu:) Zwracam honor, choć RR jest podejrzany;P Link Zgłoś
Gość: ddddd Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 17.12.08, 15:40 ten RR to jakiś dziwny czy to nie jest jakiś prototyp chociaż kto wie ma dziwne kola i nic po za tym Link Zgłoś
Gość: ddddd Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 17.12.08, 16:07 słucham wszystkie wykorzystane linki wykorzystamy ok. 13 prezentów tylko ze w parę znaków nie wierze ze to orginal ale w angielskie znaki wierze i w chińskie ale reszta to 100% Photoshop pomysł oklepany jak nie wiem co i głupi i nic w tym śmiesznego a na allegro widziałem kiedyś brliance czy coś takiego z Chin, rolls replika co był kiedyś w programie wrócił na aukcje i replikę ferrari na podstawie pontiaca fierro co ciekawe karoseria pontiaca zgadza się z ferrari na oko a doklejać dużo pierdół nie trzeba nie wiem ale to było ze dwa miesiące temu chyba już nie ma replik Link Zgłoś
Gość: TY12LY Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 16:08 Pan Balkan to DRESELU [dresiarz SLU (SLU - szacunek ludzi ulicy!!)] Link Zgłoś
Gość: kkjj Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.eranet.pl 17.12.08, 17:12 Panie Jacku jakby powastała ta fabryka to internauci złożą się na te 10 pickupów :)) Link Zgłoś
Gość: Dodaj komentarz Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.3s.pl 17.12.08, 17:27 ddddd - nie rozumiem pierwszej części pierwszego zdania.. Możesz jasniej z tymi linkami? Link Zgłoś
Gość: TJ Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.chello.pl 17.12.08, 18:21 No, znaki całkiem zabawne i ciekawe, ale tym razem jakoś Pan Jacek nie wspomniał, że pomysł banalny i oklepany. Co do designu, znów mam odmienne zdanie niż red. Balkan. Po pierwsze, aktualne Z4 wygląda kontrowersyjnie i właśnie to mi się w nim podoba. Jest niepowtarzalny, niebanalny. Wygląda niezwykle dynamicznie, agresywnie, oryginalnie. Nie mówię, że nowa Z4 wygląda brzydko, bo prezentuje się całkiem nieźle, ale coś utraciła i nie chodzi tylko o materiałowy dach... A swierdzenie, że całkowicie czarny matowy Rolls wygląda lepiej niż normalnie uznaję za herezję. Jak można tak zbeszcześcić piękne auto. Phantom utracił dzięki jakiemuś idiocie cały swój majestat. Istna profanacja. Takie moje prywatne zdanie. Za to podobną opinię mam co do polsko-chińskiej współpracy. Nawet jeśli fabryka powstanie, to nie wróżę żadnego sukcesu. Kto trzeźwo myślący wydałby w okresie kryzysu tyle ciężko zarobionej kasy na chińskie pełne tandety badziewie nieznanej nikomu marki? Poza tym, po co Chińczycy mieliby inwestować w Polsce, skoro u siebie mają ogromną tanią siłę roboczą? Nie sądzę, by wyrósł Panu ten kaktus na ręce, Panie Jacku. ;) Pozdrawiam. Link Zgłoś
prtzn Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu 17.12.08, 18:54 Mam nadzieję, że nie wyrosną Panu kaktusy bo nie za bardzo chcę w Polsce widzieć te szkarady. Nowe Z4 jest nudne, poprzednia wersja była o niebo ładniejsza. A czarny RR nie wygląda źle, zgodzę się, zdecydowanie lepiej niż błyszczący jak d*** pawiana Pzdr Link Zgłoś
Gość: AVF Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 19:56 Ten Rolls wyglądał trochę tak jakby był mocno zabrudzony. Albo przeżył wybuch wulkanu i był cały oblepiony pyłem. Ogólnie? Może jakby zostawili choć trochę chromowanych elementów wyglądałby lepiej. Czarny mat sprawdza się jedynie jako kolor dla detali nadwozia, stanowczo nie na całe. Link Zgłoś
rtoip1981 Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu 17.12.08, 21:22 a mi się rolls bardzo podoba... ;) ze względu na złowrogi charakter Link Zgłoś
piotrowski_krzysiek Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu 17.12.08, 22:57 Może w przyszłym roku ten kaktusy jeszcze nie wyrośną, ale w następnym raczej napewno. Wszystko jest tylko kwestią czsu i pieniędzy a potem to już tylko MADE IN CHINA !!! Link Zgłoś
Gość: nono Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.chello.pl 17.12.08, 23:41 Jeżeli z tymi kaktusami wyjdzie na poważnie, to uścisk dłoni z JB nabierze zupełnie nowego znaczenia... Z drugiej strony, jeżeli musi gdzieś wyrosnąć kaktus, to też wolałbbym na dłoniach, jeżeli nie w doniczce... A jeżeli chodzi o RR to właściciel przysknerzył i nie dopłacił za lakier metalik ;-) Link Zgłoś
Gość: rolls Re: Chińska motoryzacja w polskim wydaniu IP: *.chello.pl 18.12.08, 01:50 Rolls fajny... taki demoniczny ;) Link Zgłoś