Dodaj do ulubionych

Świadectwo kwalifikacji

11.11.03, 20:39
Co to jest to świadectwo kwalifikacji, wiem że kosztuje w pierony ( 750+350),
ale co to jest kurs zakonczony egzaminem? Potrzebuja go tylko kierowcy z kat
C, C+E,D czy równiez B jezeli jezdza w pracy samochodem. Jak czesto sie go
wymienia?
Obserwuj wątek
    • Gość: karburatorek Re: Świadectwo kwalifikacji IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 17:19
      Świadectwo kwalifikacji to według mnie następny ze skurwysyńskich
      (przepraszam) sposobów na wyciągnięcie pieniędzy za używanie dróg. Taki kutas
      (przepraszam) jeden z drugim, to co on myśli, że jak zdawałem na kategorię „C”
      to mnie na rowerze uczyli jeździć? Po jaką cholerę mam mieć następny dokument
      (oprócz prawka) który stwierdza, że umiem i mogę jeździć zwykłą ciężarówką? A
      do tematu: zależnie od tego w jakim celu je potrzebujesz, są różne okresy
      ważności i ukończyć trzeba różne kursy. Taksówkarze na ten przykład też muszą
      posiadać, pomimo kategorii „B”. Wystosowałem na ten temat pytanie do osoby
      zdawałoby się kompetentnej w tym temacie, jednak też nie udzieliła mi
      ostatecznej odpowiedzi:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=7375622&a=8922767
      Ja już jestem gópi, a jeżeli spróbujesz być dociekliwy, to przewiduję u ciebie
      to samo.

PZPR> (sorry)
      pzdR: 8-(
    • Gość: bonzo7 Re: Świadectwo kwalifikacji IP: *.k1.isko.net.pl 12.11.03, 17:46
      Witam , wymyślili teraz kursy nazywa się to następująco ; kurs na przewóz
      rzeczy , kurs na przewóz osób , po mojemu to jest fikcja mająca na celu
      ściągnięcie kasy . Byłem na tym kursie w marcu , ponieważ posiadałem już
      świadectwo to potraktowali mnie ulgowo i chycili " tylko 350 zł' osoby ,które
      pierwszy raz robia swkw płaca 600 , był to kurs na przewóz rzeczy , kurs na
      przewóz ludzi kosztuje odpowiednio więcej .Cały egzamin to lipa , dostajesz
      coś w rodzaju testu z kilkunastoma pytaniami i jak czegoś niewiesz to
      prowadzacy poprawi za ciebie .Kurs trwa 6 godzin , a gadaniny jest na góra
      dwie , reszta to przerwy na papieroska .Kurs jest narazie bezterminowy , ale w
      tym kraju wszystko jest możliwe . Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka