Gość: anonim IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.01.09, 10:50 mam się śmiać oni są żałośni jak kia Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jacek Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 12:25 Tak się buduje image firmy. Skoda jest w tym całkiem skuteczna, jeśli uwzględnić punkt startowy z czasów modelu S120. Można się z tego jeszcze śmiać, byle szybko, bo to niemal ostatnia chwila. Link Zgłoś
Gość: bebeto Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 13:08 masz się śmiać, ale z lanosów z logo FSO Link Zgłoś
Gość: uj Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: *.ghnet.pl 24.01.09, 13:56 hehe a sa jacys fani skody w anglii? chyba czesi, ktorzy pojechali tam za robota Link Zgłoś
destin Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś 24.01.09, 14:09 Boże drogi,te polskie kompleksy...na forum jak zwykle sami fani 20-letnich golfów i szpachlowanych BMW:D.W Wielkiej Brytanii Octavia została uznana za najlepszyy samochód zeszłego roku tak dla przypomnienia.A z Octavii śmieją się Ci którzy nigdy nie mieli przyjemności jazdy tym samochodem... Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: *.217.146.194.generacja.pl 24.01.09, 16:55 Golfiarze lubia skody. W koncu skoda to vw w innych "ciuszkach" Link Zgłoś
Gość: SAAB_FAN Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 17:56 Ja nie lubię VW ale skoda i audi owszem, ale bądźmy szczerzy skoda rs to nie audi rs. Link Zgłoś
Gość: withoutnick Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: *.chello.pl 24.01.09, 22:31 Octavia to po golfie najbrzydszy samochód świata! Jak to można w ogóle kupować? Zero polotu w tym samochodzie, Octavia nie może się nawet równać z takimi samochodami jak np. Peugeot 308, Citroen C4, Fiat Bravo, Kia Ceed, czy nowe Megane. Link Zgłoś
Gość: thinker Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 00:20 destin: Ty pewnie masz kompleks "nie stać mnie na BMW" :) Ale wiedz, że ludzie których stać i śmieją się z dzieci podniecających się sport wersjami VW/Skody czy innych aut FWD udających sportowe :) Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: *.kalisz.mm.pl 25.01.09, 11:47 @withoutnick piekno to pojecie wzgledne, wiec prosze nie uogolniaj wszystkiego, ze tobie sie nie podoba-trudno, w koncu "de gustibus non est disputandum". mialem okazje jezdzic octavia 2.0 w diselku i bardzo milo ja wspominam:) majac do wyboru passat-octavia, wzialbym skode, szczegolnie w kombi bardziej mi sie podoba. wykonczenie na wysokim poziomie i ta "przyjemnosc z jazdy". kto nie jezdzil nie wie co mam na mysli, ale ja naprawde cieplo przyjalem ta odslone skody:) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Tirinti Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: *.acn.waw.pl 25.01.09, 22:36 Jak odejść z klasą. ROTFL 200konną Skodą. Ani to nie ma odejścia ani klasy. Link Zgłoś
Gość: swan Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: 89.174.254.* 26.01.09, 02:20 tia... "ani odejścia ani klasy.." A ty czym jeździsz skoro twierdzisz, że dwustukonne auto nie ma odejścia?. Pewnie jakby tak wejść w szczegóły to pewnie by się okazało, że Puntem z siedemdziesięciokonnym silniczkiem od kosiarki... Fajna ta Skoda,, Gdyby nie ta kura na kole kierownicy która nonstop gapi się na kierowcę to dałoby się tym jeździć.... Mam pytanie do skodziarzy; jak wy wytrzymujecie wzrok tej kury? Link Zgłoś
Gość: blackjack Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.09, 11:21 Ja skody nie lubie i kojarzy mi sie wyłącznie z PRL-owskimi aparatczykami. Ale w UK nie mają takich problemów i Skoda RS nawet w Top Gear sie pojawiła i jej tam wcale nie zjechali. Auto daje bardzo dobra wartość uzytkową za cene 30% niższą, a że jest brzydkie jak noc i bez jaj to nie tylko skody problem, taka sama jest Toyota Avensis, nie wyłaczając nowej po liftingu. Los mnie skazał na Octavię i auto jeździ - odejście ma całkiem niezłe Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: Skoda Octavia vRS Limited Edition - jak odejś IP: *.pool.einsundeins.de 26.01.09, 19:44 Powiedzmy sobie szczerze: Polska to biedny kraj i przecietnego Polaka nie stac nawet na gotowkowy zakup najslabszego modelu Skody Fabii, bo kosztuje ona wiecej niz jego roczne zarobki. A Skoda Octavia RS? O tym wiekszosc Polakow moze TYLKO POMARZYC !!!!! Taka jest prawda w kraju o niskich zarobkach. Link Zgłoś