Dodaj do ulubionych

radioodtwarza do auta?

12.11.03, 15:22
w zasadzie potrzebuje odtwarzacza mp3
zeby odtwarzal plyty nagrane przezemnie
i nie potrzebuje radia, cd ani innych bajerow
i zeby to drogie nie bylo
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: radioodtwarza do auta? IP: *.telia.com 12.11.03, 15:47
      Jedz na wycieczke do raju elektronicznego ,jest nim Singapoor.Dobry DVD co
      odtwarza wszystko Pionier dostaniesz za 280zl.A kamere video z reflektorem
      oswietlajacym na podczerwien czyli wykonujesz film w totalnej ciemnosci
      dostaniesz z juz od 1000zl a takie radio z CD to juz od 100zl.
      Pzdr.Michal
      P.S a filmy jakie chcesz to po 8zl ludzie woza workami.
      • hirara23 a bez wycieczki do singapuru? 12.11.03, 15:58
        obecnie mam zasieg tylko do Liverpoolu i Dublina?
        no i krakow w szczegolnosci
        obejrzalam kilka stronek ale tam wszystko z mp3 od 800 zl :(
        • m0nk Re: a bez wycieczki do singapuru? 12.11.03, 16:02
          mozesz poszukac na allegro - bylo pare ofert, na ktore ostatecznie sie nie
          zdecydowalem. nie chce sponsorowac zlodziei.
    • bisnesmen Re: radioodtwarzacz do auta? 12.11.03, 16:02
      Nie ma czegoś takiego, jak odtwarzacz mp3 bez radia, czy CD. Samochodowe
      odtwarzacze mp3 to urządzenia typu CD-mp3 (czytają pliki z płyt) więc
      siłą rzeczy odtwarzają zwykłe CD audio.
      Jeśli na siłę chcesz zminimalizować koszty, kup tani radioodtwarzacz do auta, a
      byle elektryk zrobi Ci wyjście na zewnętrzny mp3-player. Wbrew pozorom są
      plusy takiego rozwiązania (żadne bydlę się nie połakomi na Twoje radio,
      mp3-player możesz nosić na spacery...)
    • greenblack Re: radioodtwarza do auta? 12.11.03, 20:24
      Aiwa jest chyba najtańsza z tych godnych polecenia.
      • Gość: Mar widziałem na allegro IP: *.skorosze.2a.pl 12.11.03, 22:14
        jest do sprzedania schemat jak przerobić zwykły CD-ROM wyrwany z komputera na
        odtwarzacz płyt do samochodu, poprzez podłączenie go do dowolnego radia. W
        zależnosći od samochodu oraz \smykałki majsterkowicza nie musi to wygladać tak
        znowu ohydnie. Jest to oczywiście rozwiązanie supertanie, bo koszt nie
        przekroczy pewnie kilkudziesięciu złotych (łacznie z używanym CD-romem). Ja bym
        czegoś takiego nie zamontował - ale jak ktoś jest fanem muzyki i nie smierdzi
        groszem, to może to jest jakiś sposób. Jak już ktoś napisał - czegoś takiego
        raczej nikt nie ukradnie...
        • mapmuh Re: widziałem na allegro 12.11.03, 22:40
          Gość portalu: Mar napisał(a):

> jest do sprzedania schemat jak przerobić zwykły CD-ROM wyrwany z komputera na
          > odtwarzacz płyt do samochodu, poprzez podłączenie go do dowolnego radia. W
          > zależnosći od samochodu oraz \smykałki majsterkowicza nie musi to wygladać tak
          > znowu ohydnie. Jest to oczywiście rozwiązanie supertanie, bo koszt nie
          > przekroczy pewnie kilkudziesięciu złotych (łacznie z używanym CD-romem). Ja bym

Takie coś nie oferowałoby żadnego bufora przeciwwstrząsowego, więc zastosowanie
          tego w aucie jest bezsensem.
          >
          > czegoś takiego nie zamontował - ale jak ktoś jest fanem muzyki i nie smierdzi
          > groszem, to może to jest jakiś sposób. Jak już ktoś napisał - czegoś takiego
          > raczej nikt nie ukradnie...
          • Gość: Mar bufory.... IP: *.skorosze.2a.pl 12.11.03, 22:51
            No cóż, ja faktycznie się na tym kompletnie nie znam - pisze tylko co
            widziałem. A ludzied różne rzeczy wymyślają... może i bufor wymyślili???
            • mapmuh Re: bufory.... 12.11.03, 22:59
              Gość portalu: Mar napisał(a):

> No cóż, ja faktycznie się na tym kompletnie nie znam - pisze tylko co
              > widziałem. A ludzied różne rzeczy wymyślają... może i bufor wymyślili???

Wydaje mi się, że poziom komplikacji wzrósłby do tego stopnia, że z przyczyn techniczno-finansowych rzecz przestałaby się opłacać. Kombinatorzy z Allegro wymyślają jednak nie takie cuda ;)
              Z tego, co się orientuję zakup urządzeń, których szukasz w Polsce jest wciąż skomplikowany, a nawet jeśli się uda, to na 99% przepłacisz. Naprawdę lepiej kupować taki sprzęt w Niemczech. Oczywiście nie sugeruję Ci wyjazdu za Odrę po odtwarzacz,ale może jakis znajomy mógłby pomóc?
              • greenblack Re: bufory.... 12.11.03, 23:04
                Na Allegro można kupić różne cuda: dopalacz diodowy, instrukcję, jak zbudować
                magnetyzer...
                • mapmuh Allegro 12.11.03, 23:13
                  Hmmm:
                  - Sonar cofania
                  - Mini LED mini Stroboskop-Scigacz
                  - TuNiNg WeNtYlkÓw + Dużo GRATISÓW za 28zł!!!
                  - UNIWERSALNE WLOTY GSI NA MASKĘ
                  - Podwójny M A G N E T Y Z E R w supercenie

I wiele innych magicznych wynalazków. (czy zwiększenie liczby magnetyzerów powiększa moc w postępie arytmetycznym, czy geometrycznym?)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka