hirara23 12.11.03, 15:22 w zasadzie potrzebuje odtwarzacza mp3 zeby odtwarzal plyty nagrane przezemnie i nie potrzebuje radia, cd ani innych bajerow i zeby to drogie nie bylo Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: radioodtwarza do auta? IP: *.telia.com 12.11.03, 15:47 Jedz na wycieczke do raju elektronicznego ,jest nim Singapoor.Dobry DVD co odtwarza wszystko Pionier dostaniesz za 280zl.A kamere video z reflektorem oswietlajacym na podczerwien czyli wykonujesz film w totalnej ciemnosci dostaniesz z juz od 1000zl a takie radio z CD to juz od 100zl. Pzdr.Michal P.S a filmy jakie chcesz to po 8zl ludzie woza workami. Link Zgłoś
hirara23 a bez wycieczki do singapuru? 12.11.03, 15:58 obecnie mam zasieg tylko do Liverpoolu i Dublina? no i krakow w szczegolnosci obejrzalam kilka stronek ale tam wszystko z mp3 od 800 zl :( Link Zgłoś
m0nk Re: a bez wycieczki do singapuru? 12.11.03, 16:02 mozesz poszukac na allegro - bylo pare ofert, na ktore ostatecznie sie nie zdecydowalem. nie chce sponsorowac zlodziei. Link Zgłoś
bisnesmen Re: radioodtwarzacz do auta? 12.11.03, 16:02 Nie ma czegoś takiego, jak odtwarzacz mp3 bez radia, czy CD. Samochodowe odtwarzacze mp3 to urządzenia typu CD-mp3 (czytają pliki z płyt) więc siłą rzeczy odtwarzają zwykłe CD audio. Jeśli na siłę chcesz zminimalizować koszty, kup tani radioodtwarzacz do auta, a byle elektryk zrobi Ci wyjście na zewnętrzny mp3-player. Wbrew pozorom są plusy takiego rozwiązania (żadne bydlę się nie połakomi na Twoje radio, mp3-player możesz nosić na spacery...) Link Zgłoś
greenblack Re: radioodtwarza do auta? 12.11.03, 20:24 Aiwa jest chyba najtańsza z tych godnych polecenia. Link Zgłoś
Gość: Mar widziałem na allegro IP: *.skorosze.2a.pl 12.11.03, 22:14 jest do sprzedania schemat jak przerobić zwykły CD-ROM wyrwany z komputera na odtwarzacz płyt do samochodu, poprzez podłączenie go do dowolnego radia. W zależnosći od samochodu oraz \smykałki majsterkowicza nie musi to wygladać tak znowu ohydnie. Jest to oczywiście rozwiązanie supertanie, bo koszt nie przekroczy pewnie kilkudziesięciu złotych (łacznie z używanym CD-romem). Ja bym czegoś takiego nie zamontował - ale jak ktoś jest fanem muzyki i nie smierdzi groszem, to może to jest jakiś sposób. Jak już ktoś napisał - czegoś takiego raczej nikt nie ukradnie... Link Zgłoś
mapmuh Re: widziałem na allegro 12.11.03, 22:40 Gość portalu: Mar napisał(a): > jest do sprzedania schemat jak przerobić zwykły CD-ROM wyrwany z komputera na > odtwarzacz płyt do samochodu, poprzez podłączenie go do dowolnego radia. W > zależnosći od samochodu oraz \smykałki majsterkowicza nie musi to wygladać tak > znowu ohydnie. Jest to oczywiście rozwiązanie supertanie, bo koszt nie > przekroczy pewnie kilkudziesięciu złotych (łacznie z używanym CD-romem). Ja bym Takie coś nie oferowałoby żadnego bufora przeciwwstrząsowego, więc zastosowanie tego w aucie jest bezsensem. > > czegoś takiego nie zamontował - ale jak ktoś jest fanem muzyki i nie smierdzi > groszem, to może to jest jakiś sposób. Jak już ktoś napisał - czegoś takiego > raczej nikt nie ukradnie... Link Zgłoś
Gość: Mar bufory.... IP: *.skorosze.2a.pl 12.11.03, 22:51 No cóż, ja faktycznie się na tym kompletnie nie znam - pisze tylko co widziałem. A ludzied różne rzeczy wymyślają... może i bufor wymyślili??? Link Zgłoś
mapmuh Re: bufory.... 12.11.03, 22:59 Gość portalu: Mar napisał(a): > No cóż, ja faktycznie się na tym kompletnie nie znam - pisze tylko co > widziałem. A ludzied różne rzeczy wymyślają... może i bufor wymyślili??? Wydaje mi się, że poziom komplikacji wzrósłby do tego stopnia, że z przyczyn techniczno-finansowych rzecz przestałaby się opłacać. Kombinatorzy z Allegro wymyślają jednak nie takie cuda ;) Z tego, co się orientuję zakup urządzeń, których szukasz w Polsce jest wciąż skomplikowany, a nawet jeśli się uda, to na 99% przepłacisz. Naprawdę lepiej kupować taki sprzęt w Niemczech. Oczywiście nie sugeruję Ci wyjazdu za Odrę po odtwarzacz,ale może jakis znajomy mógłby pomóc? Link Zgłoś
greenblack Re: bufory.... 12.11.03, 23:04 Na Allegro można kupić różne cuda: dopalacz diodowy, instrukcję, jak zbudować magnetyzer... Link Zgłoś
mapmuh Allegro 12.11.03, 23:13 Hmmm: - Sonar cofania - Mini LED mini Stroboskop-Scigacz - TuNiNg WeNtYlkÓw + Dużo GRATISÓW za 28zł!!! - UNIWERSALNE WLOTY GSI NA MASKĘ - Podwójny M A G N E T Y Z E R w supercenie I wiele innych magicznych wynalazków. (czy zwiększenie liczby magnetyzerów powiększa moc w postępie arytmetycznym, czy geometrycznym?) Link Zgłoś