Dodaj do ulubionych

Anteros - przedni Corvette

IP: *.warszawa.mm.pl 06.02.09, 11:14
Czy tylko ja uważam, że ten samochód jest wyjątkowo pokraczny??
Obserwuj wątek
    • Gość: R2 Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.ptim.net.pl 06.02.09, 11:58
      obawiam sie, ze tylko ty ;) dla mnie bomba! przypomina auto z komiksu w bardzo pozytywnym znaczeniu. Slaba strona - tyl, ktory przypomina bezplciowy styl Forda Coguara
    • Gość: desmus Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 14:29
      Wygląda tak trochę po angielsku.
    • Gość: jacek Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 15:14
      Ładny i dość oryginalny, mimo nawiązań do różnych fajnych aut. Tylko kolorystyka wnętrza zdradza amerykański fastfoodowy gust.
    • Gość: efte Re: Anteros - przedni Corvette IP: 87.116.212.* 06.02.09, 22:38
      dla mnie brzydka tandeta
    • Gość: do efte Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 12:09
      a dla mnie takie durnie nie powinny się wypowiadać
    • Gość: bb Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.subscribers.sferia.net 07.02.09, 13:50
      brzydal
    • blue911 Re: Anteros - przedni Corvette 08.02.09, 02:38
      Sam bym go sobie nie kupil,bo to nie moj styl,ale przyznaje: piekne linie i niektore szczegoly! Z przyjemnoscia sie oglada zdjecia.
      Oby wszedl do maloseryjnej produkcji.
    • Gość: nini Re: Anteros - przedni Corvette IP: 80.50.238.* 08.02.09, 09:37
      cudo, fakt że trochę tylne lampy są kiepskie, ale linia piękna, zwłaszcza w wersji z dachem
    • bezportek Re: Anteros - przedni Corvette 08.02.09, 18:03
      Zerzniete zywcem ze starych klasykow, ani sie nie umywa do Corvette C6. Typowy, cukierkowy gust euroludkow, bez kszty aerodynamiki. 400 koni zmarnuje sie jak w porsche (czy jeszcze gorsze), bo ani dyfuzora z zadka, ani spojlera na krawedzi natarcia. Ot, bulwarowy wozek dla snobistycznych utrzymanek z bogatym jeleniem do wywalenia szmalu na byle badziewie. Wez ktory taki gniot na Ogon Smoka, a resztki w mig zawisna na Drzewie Obciachu.
    • Gość: WsW Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.adsl.alicedsl.de 08.02.09, 19:31
      ale tylnymi swiatlami designerow zainspirowal hyunday...uuuuueeeee....
    • Gość: ww Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.09, 20:28
      Zapatrzyli się w Zagato.
    • Gość: eww Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:23
      cudny i ta beżowa kierownica
    • Gość: pocalujta_wujta Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.mad.east.verizon.net 08.02.09, 22:50
      A po co go wzmacnaich? I tak nie ma lepszego na torze autokrosowym. A to wiem z doswiadczenia (scigam sie w nich i wiem kto je wygrywa w poszczegolnych klasach w USA).

Zawieszenie i masa Corvette sa nie do pobicia. Poza tym jesli Z 06 schodzi ponizej 3 sekund do 100km/godz to silnika nie trzeba wzmacniac.

Owszem idioci dla pokazu go wzmocnia... no chocby zeby na imprezie pokazac komus papierek z testu dynamometrcznego albo zachwycic liczba ktorej i tak nie umie wykorzystac.

Widzial ktos 700KM BMW z bliska w czasie jazdy (nie chodzi o bolid F1 ale zwykly samochod turbodoladowany)? No bo ja widzialem i prowdzic taki samochod trzeba umiec. Niewielu to potrafi.
    • Gość: bzx Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.ghnet.pl 09.02.09, 00:43
      nieudana imitacja ferrari california...
      porazka
    • Gość: Alvin Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 00:57
      Przodek spoko, tyłek do bani.
    • Gość: Gość Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 09:11
      Corvetta 50 tys. dolarów... 100 tys. za samo nadwozie??? Nigdy.. nawet jakby nie bylo stać ;)
    • jakolpi Re: Anteros - przedni Corvette 09.02.09, 09:20
      CZYNY NIE, CUDA
    • Gość: ktoś Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.acn.waw.pl 09.02.09, 09:25
      rzecz gustu, ale z tych dwóch wybrałbym Corvette ;)
    • Gość: asa Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.chello.pl 09.02.09, 09:57
      @bzx: Chciałem to samo napisać. 3/4 wyglądu żywcem skradzione z Californii, reszta to przebajerowane elementy.
    • ari.vatanen Re: Anteros - przedni Corvette 09.02.09, 12:32
      tyla forsy za takie paskudztwo??? to juz wole mojego peugeocika
    • szerman Re: Anteros - przedni Corvette 09.02.09, 15:40
      auto fajnie wygląda z przodu, tył kiepski niestety, albo nawet bardzo kiepski:) Wnętrze mogło by być lepsze
    • Gość: pozdrawiam Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 15:48
      jakolpi: Kup sobie mózg katokomuszy pomiocie.
    • Gość: Panika Re: Anteros - przedni Corvette IP: *.220.118.176.dsl.dynamic.eranet.pl 09.02.09, 20:52
      Szkoda ze tak zle oceniacie!!!
      Chcieli byscie miec takie!!!
      HAHAHA :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka