Gość: Ore Re: Nadchodzi Yeti IP: *.tktelekom.pl 13.02.09, 08:59 Wnętrza takiego bym się nie spodziewał, z zewnątrz.. o gustach się nie dyskutuje :) ale co widzę?.. są nawet dwa hamulce ręczne ;p Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Nadchodzi Yeti IP: *.americas.hp.net 13.02.09, 09:18 Chyba zle widzisz bo hamulec reczny jest elektryczny :) Link Zgłoś
Gość: Adas Re: Nadchodzi Yeti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 09:56 fajny, calkiem ladny, chyba bardziej zachowawczy niz niż kia soul. Link Zgłoś
Gość: Covalsky Re: Nadchodzi Yeti IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 18:15 Co to kur.. ? TARPAN HONKER ? Ochyda.. BLEee Link Zgłoś
Gość: czarnykurczak Re: Nadchodzi Yeti IP: *.aster.pl 14.02.09, 14:50 Wnętrze znośne ale na zewnątrz tragedia. Co za bezguście projektuje nowe skody?! Link Zgłoś
matheos1 Re: Nadchodzi Yeti 19.02.09, 21:22 Uważam, że to naprawdę świetnie skrojone autko. Skoda mnie pozytywnie zaskoczyła. To zupełnie inny świat w porównaniu z Fabiami, Feliciami itp. Rewelacyjny przód, szczególnie wkomponowanie reflektorów. Cholernie mi się to auto podoba. Jest w stylu który mi odpowiada: zadziorny, z lekka terenowy. Super pomysł z relingami od słupka do słupka. Przykład dobrej design'erskiej roboty. Ciekawym jak się tym Yeti jeździ. No i cena, ile będzie kosztować. Link Zgłoś
matheos1 Re: Nadchodzi Yeti 19.02.09, 21:38 A co do bezguścia - doskonały przykład: Fabia. Dla mnie to pokraka. Nie wierzę, że za te dwa auta odpowiada ten sam stylista. Chyba, że w przypadku Fabii mocno go ograniczyli a w Yeti dali pełną swobodę (kierownictwo). W Yeti gdyby nie znaczek Skody w życiu bym nie powiedział że to auto naszych południowych sąsiadów. Wspólny mianownik Yeti - Fabia to szkła reflektorów, widać podobieństwo. Ale te okrągłe lampy co wcinają się w zderzak, elementy maski grilla no i w klosze - cacucho. Ogólnie to rację ma "Hummer" pisząc, że to Skodowski Hummer. Ma wdzięk, którego jestem gotów bronić. Link Zgłoś
Gość: milosnik smiesznyc Re: Nadchodzi Yeti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 16:54 fajny.... jak bedzie mial wlasciwosci jezdne jak suzuki samuraj to bedzie zdecydowanie to;).... taki jozin z bazin Link Zgłoś