Dodaj do ulubionych

Problem na literkę "K"

IP: *.chello.pl 12.03.09, 09:33
Finish rewelacja ;)

Swoją drogą to pewnie nie tylko ja chętnie obejrzał bym jakieś testy przeprowadzone przez Pana Jacka tutaj na moto.pl. Bo niestety radio jest jakie jest, a tutaj można oglądać kiedy ma się na to czas i ochotę. No chyba, że audycja radiowa MP3 :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ian Problem na literkę "K" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 09:34
      Chętnie bym kupił takie meble, na pewno byłyby bardzo konserwatywne i piękne.

Ps. ładna spalenizna ;)
    • Gość: Mały Problem na literkę "K" IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 09:39
      Końcówka daje do myślenia :D
    • Gość: Masterius Re: Problem na literkę "K" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 10:09
      komentarz na temat seata to miazga :D
      80 % ludzi zrobionych w balona nie ma co :P
    • Gość: Neoniasty Re: Problem na literkę "K" IP: *.acn.waw.pl 12.03.09, 10:21
      Oglądam Motodziennik już od kilku miesięcy ale jeszcze się nie odzywałem.
      W każdym razie Panie Jacku, wielkie gratulacje! Za luźny sposób prowadzenia i dużą dozę konstruktywnego sarkazmu. Widać, że żadna firma nie płaci tutaj za swoją promocję. Jak coś jest złe czy głupie to o tym słyszę. I to jest wielki plus.
      A wszystko mnie naszło po tym jak Pan wspomniał o spalonym Volvo i pomyślałem, że faktycznie budżet programu nie jest spory. Ale wolę, żeby tak zostało, niż tak jak gdzie indziej, trzebaby zachwalać jakiś syf bo za to płacą.
      Tak trzymać.
      Wielkie dzięki za codzienną możliwość krótkiego odstresowania:)
    • Gość: omax Re: Problem na literkę "K" IP: *.aster.pl 12.03.09, 11:14
      Jeśli chodzi o Seata to samo nazwanie 3 drzwiowej odmiany hatchbacka jako "Sport Coupe" jest jakby na wyrost. Bo niby co mam przez to rozumieć, że auto jest 4 osobowe, a z tyłu są 2 profilowane miejsca w kanapie? Równie dobrze Mazda czy inna firma mogłaby nazywać swe małe miejskie auta jako Sportowe Coupe ;)
    • a4_capone Re: Problem na literkę "K" 12.03.09, 11:19
      No być może fajnie by było to motodziennika dołożyć jakiś mototest. Skoro i tak radiowi koledzy testują to dlaczego nie mogą tego filmować. Raz na jakiś czas by Pan Jacek to zmontował, skomentował i jazda. To takie nasze głosy, ale może Pan również przyjąć wzorzec Seata Panie Jacku :D
    • Gość: Awo Re: Problem na literkę "K" IP: *.warszawa.mm.pl 12.03.09, 11:21
      Panie Jacku, ładnie to tak naśmiewać się z cudzego nieszczęścia? :P a swoją drogą ktoś mógłby w końcu to Volvo sprzątnąć, bo już od pewnego czasu mijam je wjeżdżając na trasę łazienkowską... ;)
    • Gość: maga Re: Problem na literkę "K" IP: *.ghnet.pl 12.03.09, 11:23
      hahaha komentarz o Seacie perelka :)
      Swoja droga kompletnie nie rozumiem ich filozofii. "Tak, narobilismy kosmicznych sportowych lini w naszej nowej ibizie ale zeby klienci nie mieli za duzo w niej sportu to damy silniki juz z arosy."
    • Gość: Ttt Re: Problem na literkę "K" IP: 193.111.166.* 12.03.09, 11:24
      No super ten odcinek. Koncówka rewelacja. Uwielbiam to Pana powiedzenie "szkaradne". Nie brzydkie albo takie sobie , po prostu-szkaradne.
      Określenie adekwatne .A co kadzić producentom jak robią bez wyobraźni, aby sie wyróżniało takie autko, no i się wyróżnia szkaradztwem.Motodziennik jest najlepszym programem jaki tu oglądam. Lubię Pana programy radiowe. Niedzielne wydania słucham zawsze. A pasja do muzyki w programach " Zmróż uszy " niesamowicie mnie porusza. Nigdy bym nie połączył tego w jednym człowieku. To swiadczy o profesjonaliźmie i wrażliwości. Tak Pana odbieram Panie Jacku. Pozdrowienia i czekam na następne odcinki.
    • Gość: gość Re: Problem na literkę "K" IP: *.admc.us.edu.pl 12.03.09, 12:12
      Dźwięk wam moi drodzy siada, ale odcinek ok
    • fresz_drajwer Re: Problem na literkę "K" 12.03.09, 12:16
      ....tak to już jest jak się skandynawskim autem jeździ i zapomni webasto wyłączyć :)
    • Gość: benedykt Re: Problem na literkę "K" IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.03.09, 13:12
      Panie Jacku.
      Aby nie tylko krytykować dzisiaj mogę powiedzieć, że odcinek dobry jak większość :)

P.S.
      No i się już uzależniłem od oglądania motodziennika :)
      Aż żal, że jadę na tygodniowe wakacje.

• Gość: ms Re: Problem na literkę "K" IP: 194.110.240.* 12.03.09, 14:18
      Sport Coupe i 70KM ? Toz to musi byc prawdziwa rakieta ;-) Ale moze my sie nie znamy i to jest jakas rewolucja technologiczna, moze ma np. 400 nm i 6.0 do setki?
    • Gość: adam Re: Problem na literkę "K" IP: *.westside.kielce.pl 12.03.09, 16:11
      bu .. tylko 5 min 42 s 6-7 min to minimum. Można by wtedy spokojnie zjeść obiad przy świeżych informacjach motoryzacyjnych.
    • Gość: szoz Re: Problem na literkę "K" IP: *.139.146.80.koba.pl 12.03.09, 16:27
      Jak sport coupe ma 70 koni to mój tico z 40 też może się nazywać sport
    • Gość: nikalaj Re: Problem na literkę "K" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 17:23
      Suzuki Splash widziałem dzisiaj w Krakowie na drodze.
    • zo_h Re: Problem na literkę "K" 12.03.09, 19:24
      Ten nissan okropny ... ale i tak przynajmniej jak zauważyli przedmówcy nie pyszni się jakimiś debilnymi nazwami sport coupe z ... 70 KM ... no chyba że samochód ważyłby tyle co paczka waty.
    • Gość: krzysiek3452 Re: Problem na literkę "K" IP: *.limes.com.pl 12.03.09, 20:33
      Odcinek genialny.. ;) Ale mała proźba panie Jacku, niech pan zmieni swój makijarz bo świeci sie pan jak ksenony w lusterku.. ;)
    • Gość: stanczyk Re: Problem na literkę "K" IP: *.107.datacomsa.pl 12.03.09, 20:39
      jakas fajna muzyczka by sie przydala w tle komentarzy...

no i co z ta Dacia ? dobry pomysl !
      Swift sport - cool car !

w kazdym odcinku powinno byc o jakims fascynujacym wozie ! - jakis rodzynek by sie przydal - to ubarwi odcinki....albo cos oldschoolowego !

• Gość: Mechanic Re: Problem na literkę "K" IP: *.unused.derbynet.waw.pl 12.03.09, 21:39
      Po Ibizie to pojechałeś, drogi Panie redaktorze... Ciekawe, czy wspomnisz dla porządku o wersji Cupra, gdzie pod maską siedzi 180 kucyków. Ten model już niedługo będzie można zobaczyć na naszych kiepskich drogach. A jeżeli chodzi o tę wersję Sport, to nie ma się co dziwić, widocznie takie jest zapotrzebowanie rynku. Przecież, nie produkują samochodów na czuja, tylko robią badania, co będzie się dobrze sprzedawać...
    • Gość: luk Re: Problem na literkę "K" IP: *.gprs.plus.pl 12.03.09, 22:22
      jestem stałym widzem i fanem motodziennika, fajnie byłoby gdyby codziennie pojawiał sie o stałej porze (proponuje 8.00), dzięki temu nie spóźniałbym sie do pracy!
    • Gość: nalepas Re: Problem na literkę "K" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 08:55
      Panie Jacku. Test Suzuki w audycji radiowej bdb. Zresztą, audycje sa dla mnei ciekawsze niz moto.pl ;) pozdr.,
    • Gość: Ore Re: Problem na literkę "K" IP: *.tktelekom.pl 13.03.09, 09:42
      Ostatnia scena jak z Mad Maxa prawie :-)
    • a4_capone Re: Problem na literkę "K" 13.03.09, 10:15
      No juz 10:15 gdzie nastepny odcinek? Zaspaliscie Pani Jacku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka