Dodaj do ulubionych

Ford Focus RS - galeria

IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.03.09, 21:19
no jassne żęch bo to ford nie to to co mój Mercedes S co z tego że ma klika lat i z Niemiec łapie na niego każdom laskę one wiedza dobre na byle co nie polecom nie na jakiś wijski tuuning w wykonaniu forda to dla wieśniakuw a dla prawdziwych męrzczyzn są Mercedesy i dyskoteka
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Ford Focus RS - galeria IP: *.elblag.vectranet.pl 14.03.09, 13:14
      A ten twoj mercedes nie nazywa sie daewoo lanos
    • Gość: Woody Re: Ford Focus RS - galeria IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.09, 17:41
      Piękny!! Jeżeli sprawia jeszcze więcej radości niż ST to chylę czoła!!
    • Gość: Gość Re: Ford Focus RS - galeria IP: *.acn.waw.pl 15.03.09, 18:32
      pyton, sprzedaj tego mesia i weź korepetycje z polskiego...
    • Gość: lubiedres Re: Ford Focus RS - galeria IP: *.lublin.mm.pl 15.03.09, 19:00
      Nie za mały ten spojler? I dyfuzor bym powiększył. I wloty powietrza na masce. I końcówki wydechu.
    • Gość: kkk Re: Ford Focus RS - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 21:45
      widzę że nie wszyscy zrozumieli ironię pytona...
    • Gość: nielubiedresu Re: Ford Focus RS - galeria IP: *.lublin.mm.pl 15.03.09, 23:47
      ...aaa....
    • Gość: melek Re: Ford Focus RS - galeria IP: 89.167.19.* 16.03.09, 12:07
      Bezsens... kryzys gospodarczy i euro drogie i za takie badziewie trzeba bedzie zaplaicic krocie....a po co komu taki samochod ?. Lepiej ziemi hektar kupic
      W polsce stac mnie tylko syrene w tym momencie
    • Gość: borsuk Re: Ford Focus RS - galeria IP: *.ltd.pl 16.03.09, 15:07
      niezle auto, ale wolniejszy od s3, takze audi dalej rzadzi w tej klasie:)
    • Gość: Maybe Re: Ford Focus RS - galeria IP: *.chello.pl 19.03.09, 11:01
      Maybe będzie sobie radził na torze (suchym torze) ale do normalnej codziennej eksploatacji to juz nie wiem czy się nada? 305 koni na przodzie to mimo szpery miodu na mokrym nie będzie, nie wspominam o zimie. W sumie troche bezsens - wystarczyło by tylko 250 koni jak w Megance RS albo zabudowac naped na 4 koła jak w Golfie GTI-R. Wtedy sens posiadania takiego auta jest o wiele wyższy. Ciekawe który będzie najlepszy Focus, Megane czy Golf??? Ja wybieram Golfa ale to przez sentyment do marki, jak sie spisze nie wiem
    • Gość: maga Re: Ford Focus RS - galeria IP: *.ghnet.pl 19.03.09, 18:47
      s3 na torze to on raczej zje wypluje i jeszcze raz zje a s3 nadal nie bedzie wiedzialo co sie stalo.
    • kkprofi21 Re: Ford Focus RS - galeria 19.03.09, 23:18
      W tej klasie - sportowych aut kompaktowych - zaczyna robić się ciasno ale na końcu będzie tak że to Golf GTI-R i Audi S3 będą w niej rządzić. Różnice nie są zbyt duże ale grupa VW wygrywa technologicznie z konkurencją, napęd na cztery koła skrzynia DSG... osobiście wybrał bym Golfa, ale to kwestia gustu...
    • Gość: gość Re: Ford Focus RS - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 21:40
      jak by miał 4x4 to wymiata wszystkich
    • Gość: Gość Re: Ford Focus RS - galeria IP: *.pools.arcor-ip.net 15.06.09, 16:12
      "(...)VW wygrywa technologicznie z konkurencją, napęd na cztery koła(...)"
      I tu widac jak vw/audi potrafi "fanom sportowych samochodow" wciskac kit a oni to lykaja. Ten pseudo 4x4 nazywa sie haldex i z prawdziwym (symetrycznym;) ) napedem na 4 kola nie ma nic wspolnego. Sluzy bezpieczenstwu a nie sportowej jezdzie.

Co do Focusa to wreszcie znowu jakis prawdziwy hot hatch! Nie takie rozmyte, masowe popierdolki jak gti. Auto napewno jezdzi i na suchym bedzie mogl zawstydzic konkurencje awd.
      BRAWO FORD!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka