Dodaj do ulubionych

Subaru Outback bez charakteru

IP: *.dream.net.pl 10.04.09, 20:13
mnie się podoba
Obserwuj wątek
    • Gość: MrX Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 20:45
      Ostatnio ide ulica i patrze, a tam lezy krowia kupa. Pomyslalem, ze to dziwne by w centrum Wawy lezal krowi placek. Przyjrzalem sie wiec blizej i okazalo sie, ze to nie byla krowia kupa - to po prostu bylo jakies Subaru ;-)))
    • Gość: Gość Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.magma-net.pl 10.04.09, 20:48
      A czy nikt Pan Jan widział kiedyś Subaru Tribeca?
      "Nigdy nie było wspaniale"?? Chyba do momentu rozpoczęcia produkcji właśnie Tribeca w wersji 2008. Dla mnie to jeden z ładniejszych samochodów na rynku.
    • Gość: Gość Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 21:27
      Już myślałem, że we wszechświecie nie spotkam osoby której podoba się Tribeca, a tu proszę. Jednak styliści Subaru trafili w czyjeś gusta. Szkoda, że tylko jednej osoby...

Jeśli chodzi o tego Outbacka to widzę tylko jedną zaletę. Ostatnio zauważam coraz więcej tych samochodów na ulicach. Zawsze uważałem, że jak to ładnie określił Pan Jan, "nie grzeszyły pięknością". Jednak po zobaczeniu tego potworka, zacząłem doceniać stylistykę obecnej generacji tego samochodu. Osoby już posiadające Outbacka mogą się teraz szczycić, że posiadają ostatnią generację tego samochodu, która nie wygląda jak kolejny nieudany eksperyment chińskich stylistów...
    • Gość: gość Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 08:39
      Tribeca jest wspanaiłym wozem, a Outback teraz jest bardziej do niej podobny.
    • Gość: fifi Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.aster.pl 11.04.09, 09:21
      Tribeca jest rzeczywiście straszna. W ogóle, mimo, że samochody fajne technicznie i niezniszczalne, to po prostu nie da się ich kupić z powodu wyglądu. Teraz jeszcze zepsuli outbacka. Ale cóż azjatycki "dizajn"...
    • Gość: gość Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.gorzow.mm.pl 11.04.09, 09:29
      nie ma takiego słowa jak "piekność" lecz "piękno", subaru nie mogły więc nie grzeszyć pięknością lecz pięknem... ręce opadają.
    • Gość: smurfmadrala Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.09, 11:58
      Ja widzę postęp .
      Wcześniej Subaru korzystało z DYZAJNU od Łady i Moskwicza,
      teraz znać skośne oko i rękę od Daewoo.
      Warto sukces uczcić chińskim szampanem i wietnamska arią operową.
    • Gość: Fila Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 12:06
      A mi się podoba
    • Gość: Marcin Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:38
      a ma TV i bezprzewodowy NET?
    • Gość: wojti Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:57
      Oj wszyscy z was to "pięknisie". To auto nie powla moze wygladem ale jeździ tak że nawet jakby wyglądało jak syrena bosto to kazdy prawdziwy kierowca by mu to wybaczył! Super auto!
    • Gość: bittie Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 13:46
      Subaru robi auta przeznaczone do jazdy,a nie do lansu.Subaru jest z jednej strony synonimem legendarnej trwałości i rewelacyjnych właściwości jezdnych,a z drugiej ma na zachodzie opinię auta praktycznego i bezawaryjnego.Nie wszystko co ma wozić ludzi musi być piękne i mieć "dizajn",niektórym wystarczy wysokiej klasy technika i japońska jakość wykonania.
    • Gość: Weronika Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.09, 16:25
      to auto jest boskie
    • Gość: bzzoin Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.chello.pl 11.04.09, 17:17
      mrx- pochawal się jakim to wspaniałym autem jeździsz,co?
    • Gość: subarak jeden Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.217.146.194.generacja.pl 11.04.09, 22:26
      qrwa jaki haft. (żyga)
      projektanci subaru udowadniają że nie ma takiego dna by nie można było usłyszeć pukania od dołu. a wydawało mi się że nowa imprezą dotknęli absolutu.
      a jednak. zawsze można spaść niżej.
      qrwa, muszę zmienić markę samochodu.
    • Gość: do bittie Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.217.146.194.generacja.pl 11.04.09, 22:33
      nie musi być piękne, ale nie musi też przypominać napompowanego przez słomkę a następnie obitego młotkiem, wyschniętego koziego bobka.
    • Gość: wu-es-aet Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.dream.net.pl 12.04.09, 07:35
      mnie sie podoba jest sto razy ładniejsze od pseudo terenówek z niemiec typu
      tiguan q5 czy o zgrozo q7 ja jestem indywidualistą i podobaja i się auta "nie dla ludu i nie dla mass" dlatego NIGDY w życiu nie kupie passata mondeo czy innego hOPLA
      (osobiście jeżdże Avantimem, którego kocham właśnie za wygląd)
    • Gość: nika Re: Subaru Outback bez charakteru IP: 188.33.64.* 12.04.09, 12:49
      super nareszcie odbijają się od dna stylistycznego dalej są niezawodne b dobrze jeżdżą i teraz jeszcze będą dobrze wyglądać brawo.
    • Gość: asdsw Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.home.cgocable.net 12.04.09, 15:19
      Wyglada fatalnie, jak napompowany Polonez..Design do doopy.Takie samochody kupuja pedaly i bibliotekarze.Zupelnie bez wyrazy.Bleee Chyba sie zrzygam
    • Gość: kk Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.09, 16:09
      o kur.. myslalem ze to ssang yong :D
    • Gość: eyo Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.09, 16:51
      Bardzo ładne - dużo lepsze od poprzednikaod poprzednika.
    • rory_gallagher Re: Subaru Outback bez charakteru 12.04.09, 17:31
      Bardzo fajne auto, normalny design. Na pewno super sie prowadzi i jest niezawodne. Silniki tez na pewno super, boxer, a nie jakies rzedowe i4.

Co ma byc tym wyznacznikiem stylu ?!?!

Krowiasty i nieproporcjonalny Mercedes ?
      Muskularne BMW ? (ja akurat lubie design a la Bangle, ale jest kontrowersyjny)
      Nijakie Audi, ktore wszytkie wygladaja tak samo ?
      Passat czy Avensis w ksztalcie mydelniczki ?

Ostatnio Citroeny sa calkiem fajne, Ranault tez. Tylko pewnie wiekszosc modeli jest bardzo zawodnych.
    • Gość: balerina Re: Subaru Outback bez charakteru IP: 188.33.53.* 12.04.09, 17:32
      asdsw to musisz być pedalskim bibliotekarzem jak wiadomo oni są wyczuleni na piękno i temat doopy i pompowania też się przewija buahahahahhaaa
    • Gość: cracovian Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.asm.bellsouth.net 12.04.09, 17:50
      Szrotowcy eksperci sie odezwali...
    • Gość: bluke Re: Subaru Outback bez charakteru IP: 83.142.207.* 12.04.09, 18:04
      Kto nigdy nie prowadził Subaru, niech się nawet nie odzywa! Jeżdziłbym nim nawet gdyby wyglądał jak Wartburg!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka