Dodaj do ulubionych

Łada kupi Opla?

IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.04.09, 18:39
lepiej by było jakby tym oplem zainteresowała się tata ha ha a nie
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamas Re: Łada kupi Opla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 19:16
      Fakt, o Tacie można mówić wszystko, ale Jaguarowi i LR daję kasę i wolna rękę. Z przestarzałą "Ładą nigdy nic nie wiadomo. Robimy zbiórkę na kupno Opla!
    • Gość: Qrell Re: Łada kupi Opla? IP: *.warszawa.mm.pl 15.04.09, 20:22
      To jest dobra myśl! Skoro dziś dostaliśmy dostęp di linii kredytowej MFW na 20 mld $ to myślę, że spokojnie moglibyśmy kupić sobie Opla... ale Niemcom byłoby głupio :P
    • Gość: Trickster Re: Łada kupi Opla? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.09, 21:47
      Pomysł zakupu Opla trzeba by chyba podsunąć Toruniowi.
    • Gość: Krakowiaczek Re: Łada kupi Opla? IP: 213.17.128.* 15.04.09, 21:47
      Qrell a po kiego grzyba nam Opel ? Te auta rdzewieją już w salonie a Insignia mi się zepsuła po 40KM ! Kontrolki migotały i silnik zdechł, ja podziękuje za Opla ... Żal mą pupę ściska na słowo Opel ... Tymi autami jeżdżą chłopaki pod remizę na disco Calibra + Wieś Tuning + LPG z tym mi się kojarzy Opel ...
    • kakrocz Re: Łada kupi Opla? 16.04.09, 00:17
      do krakowiaczek.Kupiłeś nowego Opla a masz takie zdanie o nim?!A łada ze zdjęcia jest z Węgier.
    • Gość: lol Re: Łada kupi Opla? IP: *.gl.digi.pl 16.04.09, 08:50
      krakowiaczek, ... jak ty kupiłeś insygnie to ja jestem święty turecki...
    • Gość: jacek Re: Łada kupi Opla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 09:07
      Ludzie, przecież to jakiś kompletny Prima Aprilis! Nie wydaje mi się, żeby Lada trzepała ostatnio kokosy i wymiatała konkurencję z rynków na całym świecie. A Opel odcięty od GM-owskiej struktury potrzebuje kasy, wsparcia technologicznego, żeby oderwać się od konkurenchji i nie gnuśnieć, nowych rynków, zmian w zarządzaniu itp itd. Jakim cudem jakąkolwiek z tych rzeczy może mu zapewnić Łada? Rynek rosyjski to o wiele za mało. To rozwiązanie w stylu zakupu FSO przez Ukraińców, czego cenę za chwilę przyjdzie zapłacić.
    • Gość: ha ha Re: Łada kupi Opla? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.04.09, 14:03
      no fajnie by było kupić opla przez polaków ale to niestety marzenia nikt prywatnie tego nie kupi stara już nie ma znikną jest tylko man jelcz też zapewne coś w tym stylu a fso jest teraz ukrainców piękne ale nie realne nikt tego nie kupi he he a co do lady to nie był bym taki pewien że nie mają szans z kupnem a z drugiej strony dziwi mnie ta decyzja z unicestwieniem opla jakby się pozbyli hummera jeszcze zrozumiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka