Gość: Gość Re: Nowa S-klasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 02:53 Śliczna, to może przesada, ale dostojna jest na pewno. Lepsza od Maybacha, bo nikt Cię nie weźmie za jednego z polskich posłów (sądzę, że duża część klienteli na podobnym poziomie). Lepsza niż A8, bo, nie oszukujmy się, obecny model Audi wygląda przy Mercedesie... biednie. Lepsza od 7mki, bo jakoś wygląda :) No dobra, ostatnio wprowadzili nową 7mkę, która nie straszy już tak bardzo, więc jeśli masz kupę kasy, to zastanawiaj się pomiędzy Mercem, a BMW :P Link Zgłoś
Gość: hipek ze Szwecji Re: Nowa S-klasa IP: *.bredband.comhem.se 23.04.09, 09:28 To nie jest auto na kryzys.Generalnie Mercedes wyglada prawie jak poprzednik,malo zmian,konserwatywnosc,zbytnia niemieckosc (czytaj przy wszystkich walorach brak fantazji i klimatu "angielskiego klubu lordow).Jadac takim autem nalezy miec kierowce i rozkoszowac sie jazda na tylnym siedzeniu.Powod drugi to musi byc nudne prowadzenie takiego kolosa z niezliczona liczba skomputeryzowanych poprawiaczy bledow kierowcy.Jednym slowem tak gablota do slubu lub w daleka trase,bo poruszanie sie tym po miescie to oprocz kosztow duzy stres wynikajacy z niemoznosci znalezienia odpowiedniego parkingu.Wlasnie czy ktos popmyslal o kosztach ubezpieczenia takiego auta,kosztach servisu,podatku drogowego czy kosztach tankowania... .Ja wybieram BMW525 diesel z automatyczna skrzynia biegow wersja kombi(gdy mam rodzine ) lub Audi A 5 coupe(dwudrzwiowy,benzynowy) w kolorze bialym (lub black pearl metalic) gdy jestem singlem.W przypadku gdy moja pasja jest hodowla koni,wedkarstwo czy mysliwstwo wybiore napewno Mercedesa 320 d 7G GLK.To auto wszedzie wjedzie,i pociagnie przyczepe campingowa czy z koniem.Zapewnia niezawodnosc ,komfort i bezpieczenstwo.Komus kto sie uczy jezdzic polecam BMW 320 manualne,do jazdy sportowej BMW M3. Komus kto chce jezdzic komfortowo ,niezawodnie ,bezpiecznie ale troche ukryc swoje bogactwo polecam Volvo S80. Ktos kto jezdzi tylko po miescie powinien pomyslec o tym ze jezeli to jest Warszawa to duzo stoi w korkach wiec samochod powinien miec motor na rope zeby sie nie zatarl.Koniecznie z klimatyzacja oraz radiem,oraz telefonem (hands free).To auto musi dawac poczucie bezpieczenstwa i budzic respekt wsrod zwyklych uzytkownikow.To powinno byc Volvo 60XC. Pytam sie komu potrzebny jest ten Mercedes klasy S,ktory kosztuje 3-4 razy wiecej niz porzadny samochod dobrej klasy. Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Nowa S-klasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 14:45 Kupuje ten kogo stać bez bolu na taka zabawke. I nie musi patrzec na to ze wiecej pali .D itp Wyglopiles sie piszac o ubezpieczeniu i tym paliwie .D Link Zgłoś
Gość: faktomix Re: Nowa S-klasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 17:37 dokładnie kamil. kolega hipek jest ze szwecji a tam w tym socjalistycznym kraju wszyscy maja saba albo volvo - wszyscy są tacy sami. Ehh jesli pytasz o cene tzn ze Cie niestać :D Link Zgłoś