Dodaj do ulubionych

Panamera oficjalnie

IP: *.chello.pl 20.04.09, 11:20
Mozliwe ze to juz ostatnie modele 4/5 osobowych samochodow z silnikami spalinowymi - tym razem jako przerobka samochodow sportowych (to Porsche i Aston Martin Rapide). Ekstremalny luksus i koszt dla srodowiska. Potem juz beda tylko samochody hybrydowe, elektryczne i inne. Duzo lepsza technologia, nawet pod wzgledem osiagow, rowniez korzystajaca z rozwiazan zaczerpnietych z samochodow sportowych. Pierwszy z nich to Tesla Model S. Calkiem podobny, tylko nie ma z tylu napisu "Turbo". Juz sam ten napis za pare lat bedzie anachronizmem, teraz jeszcze to niby jest dobry marketing.
Obserwuj wątek
    • madorator Re: Panamera oficjalnie 20.04.09, 11:33
      Normalnie można pomyśleć, że Chińczycy znowu sobie jakieś żarty robią... Tragedia jak dla mnie [*]. I zobaczcie 1:44, wygląda jakby zderzak był źle spasowany :)
    • Gość: jaro88 Re: Panamera oficjalnie IP: *.e-wro.net.pl 20.04.09, 12:24
      no ten zderzak tez mi sie rzucił w oczy, masakra. Golf III po przeciętnym biciu jest lepiej spasowany przez domorosłego blacharza =D. Ciekawe auto, ale nie powala niczym, takze sądze że jak ktoś będzie chciał taki samochód kupi astona. Chociaż dla mnie bez sensu, wolałbym M5 albo RS6. Chociaż z drugiej strony można pomyślec perspektywicznie, jak sie ma dużo kasy. Kupić taką panamere i za 60 lat będzie warta więcej niż nowa. Dobre zabezpieczenie dla dzieci =p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka