Gość: Masa Re: VW Golf III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 22:26 Wole dresa w golfie,niż menagiera z okolic grójca w leasingowanym passacie z kratką. Link Zgłoś
Gość: krycha Re: VW Golf III IP: 82.177.36.* 30.09.10, 10:55 kujawsko pomorskie forum miłośników golfa www . kpkgolf . iforums. pl www.kpkgolf.iforums.pl Link Zgłoś
Gość: krychu Re: VW Golf III IP: 82.177.36.* 30.09.10, 10:56 KUJAWSKO POMORSKIE FORUM MIŁOŚNIKÓW GOLFA/ ZAPRASZAMY!!! www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl www.kpkgolf.iforums.pl Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: VW Golf III IP: *.tktelekom.pl 02.12.10, 14:30 Ale się tu zaroiło od zawistnych polaczków, takich którym słoma z butów wystaje. Ja jeździłem MK3 i się tego wcale nie wstydzę, nie jestem łysy a w dresach biegam dla zdrowia. Skończyłem studia i nieźle zarabiam. Dresiarzy to ja widuję w wszelkiej maści Audi, Calibrach, BMW. Golfami III jeżdżą ludzie których nie stać na kupno droższego samochodu. Uważam że "trójka" to bardzo fajne auto dla młodych osób zaczynających przygodę z motoryzacją. Jest niedrogie w eksploatacji, nieźle wykonane a części zamiennych na rynku jest dużo. Wnętrze trójek jest o niebo lepiej wykonane niż w obecnych samochodach z tego segmentu. I na koniec do tych wszystkich leszczy wyśmiewających się z Golfa III - gońcie się frajerzy!!!! Link Zgłoś
Gość: gość Re: VW Golf III IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 10.02.11, 22:07 vw golf to samochód z duszą w tej cenie to najlepsze autko wara od tej marki smieszne komentaże dla siebe nie pasi nie komentuj i nie obrażaj jeden z drugim Link Zgłoś
Gość: gosc Re: VW Golf III IP: *.ekspres.net.pl 20.02.11, 13:33 ja tez mam golfa 33i jestem zniego bardzo zadowolony mimo ze mam go 6lat to jest niezawodny tylko tankuje go i jezdze nic nie nawala super auto Link Zgłoś
Gość: zadzior Re: VW Golf III IP: *.ekspres.net.pl 20.02.11, 13:40 mam golfa 3 tez 6 lat i uwieszcie mi to.jest super auto.bezawaryjne tylko tankowac i jezdzic niezamienil bym go na inny mowiom ze golf ma dusze i ja sie z tym zgadzam tylko czeba o nie dbac a nie tylko narzekac Link Zgłoś
Gość: banan Re: VW Golf III IP: *.183.240.245.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.07.11, 23:46 gowno nie samochod Link Zgłoś
Gość: stefan Re: VW Golf III IP: *.cityconnect.pl 14.07.11, 10:39 ehh co za czasy przypomina mi sie moja III TDI 90KM. Moze chodzila jak traktor ale jakiego miala kopa. Wersja z klima i elektryka, biale zegary wtedy to bylo cos. Raz malo sie tym nie zabilem bo nie widzialem ze zeby ruszyc dynamicznie trzeba podniesc obroty zeby jak najsztybciej wyjsc z obrotow turbo dziury, ktora bylo mocno odczuwalna. Ten sam silnik w IV jest znacznie cichszy (choc ciagle traktor przy common rail), rozwija moc ciut plynniej brakuje tego kopniecia przy 1900 obr :) Teraz mam V TDI i to juz wogole bez emocji, 105KM w miare cichy (jak na pompowtryska) ale sama piatka jest dla mnie za wysoka (nad glowa miejsca jak do sufitu w kosciele) i zbyt izoluje od drogi (komfortowe zawieszenie) choc na polskich drogach nie jest to koniecznie zle. Aha i pali 1-1.5l wiecej niz traktor 90KM :) Link Zgłoś
Gość: Aga Re: VW Golf III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 17:02 Ja mam VW III, 19 letniego i sprawuje się na prawdę super. Tylko tankować i jeździć. Gaz nawet przy pojemności 1,8 to nieduży wydatek. Bardzo wygodny, niezawodny i bezawaryjny. Link Zgłoś
Gość: salwano Re: VW Golf III IP: *.belchatow.vectranet.pl 19.07.11, 09:51 poczytałem sobie Wasze opinie....i myślę że totalnie nie znacie sie na tym modelu, albo bo w ogóle nie mieliście....mój ma 13 lat i na blacie 290 000 km a ile tak na prawdę ma tego się nie dowiem. wydaje mi się że większymi dresiarzami i wieśniakami są Ci którzy kupują BMW za kilkadzięsiąt tysięcy bo większy szpan.......Golf 3 to poczciwy model który przy odrobinie włożonego serca....nigdy nas nie zawiedzie...... ....i popieram "Mariusza" kto nie ma pojęcia o gofie.....niech się goni..... Link Zgłoś
Gość: djabełek Re: VW Golf III IP: *.tktelekom.pl 28.09.11, 13:27 pozdrawiam kierowców vw golf 3 Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: VW Golf III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 12:00 super auto a cała reszta co inaczej mysla niech spada na dzewo Link Zgłoś
Gość: mm Re: VW Golf III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 12:10 auto bardzo ładne, wytrzymałe ,nie drogie w utrzymaniu nie ma lepszego jak za tą cene , a tak dla wiadomosci tez mam vw golfa3 i nie uwazam sie za dresa czy wiesniaka a ci co mysla ze tymi autami jezdzą dresy i wiesniaki to sami sa wiesniakam a jak znam zycie to nazekaja a nigdy nie jezdzili vw. Pozdrawiam miłosników i włascicieli vw a ci co mysła inaczej to pajace cyrkowe :-) Link Zgłoś
Gość: patryk28091991 Re: VW Golf III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.11, 00:16 VW forever !!! Link Zgłoś
Gość: darek Re: VW Golf III IP: *.mmj.pl 19.12.11, 14:56 Golf III-mam egzemplarz z roku 1996 z klimą i paroma innymi pierdołami z silnikiem tylko 90 konnym a i tak radzi sobie całkiem nieźle. A do wszystkich hejterów nie jestem dresem a urzednikiem, wiec stereotypy radze badac w instututach socjologicznych niż wypisywać bzdury. Artykuł także zawiera bzdury o usterkach, któe w moim egzemplarzu nigdy nie miały miejsca, a przejechał już 234tkm. Ostatnim razem nawet przy wymianie filtra oleju widniał na nim znak fabryczny VW, takze nie wierzcie w bzdury typu zajechane przeguby po kilku tysiacach keamów. Jedynie zgodze sie z tym, ze sporo egzemplarzy-jak mój poprzedni - to niestety zajechane samochody, dlatego warto poszukać auta na forach milosników tego moedelu. Pozdrawiam ludzi myslacych Link Zgłoś
Gość: KULT Re: VW Golf III IP: *.play-internet.pl 20.12.11, 21:11 Właściciele wieśwagenów, głównie golfów III i IV są jak mohery, otaczają markę czcią, nikt ich nie przekona, że te samochody są przestarzałe konstrukcyjnie i od 1991 roku aż do obecnej generacji wyglądają tak samo. Link Zgłoś
big.da Re: VW Golf III 21.12.11, 08:15 Pierwsze vento kupiłem w 2001r. Okazja, niska cena, seniorowi zabrali prawko więc pozbył się autka. Lałem do niego benzynę i sporadycznie co nieco sprawdzałem. Po pięciu latach niezawodnego działania śmieciarka przestawiła pupę mojego vw w lewo i skróciła o 40cm długość auta. Skup złomu był zachwycony... Nad zakupem kolejnego autka się zbyt długo nie zastanawiałem wygrała niezawodność i jakość. Kupiłem kolejne vento, i po dwóch miesiącach jazdy sypie się niemal wszystko. Nie nadążam z zakupem części zamiennych, wepchałem w niego tyle kasy że nie opłaca mi się go sprzedawać. Prawda jest taka że kupiłem go z szerokimi oponami, spoilerami, ciemnymi szybami sportowy tłumik itp, i w trakcie zakupu to mi zamydliło oczy. Dopiero w domu zrozumiałem do czego samochodzik służył byłemu właścicielowi. Link Zgłoś