Dodaj do ulubionych

Nowe Renault Megane kombi

IP: *.zb.osi.pl 08.06.09, 18:22
raz dwa trzy..
Obserwuj wątek
    • Gość: wtf Re: Nowe Renault Megane kombi IP: *.chello.pl 08.06.09, 21:56
      WTF??????????
    • Gość: Lipencja Re: Nowe Renault Megane kombi IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 08.06.09, 23:45
      Dźwięk jest tak cichy że skala mi się skończyła i dalej nie słychać.
    • Gość: wow Re: Nowe Renault Megane kombi IP: *.chello.pl 09.06.09, 02:13
      dziwk bez sensu raz gosno raz cicho poza tym lektor pod oficjalny film renaut? bez sensu:(
    • Gość: BS Re: Nowe Renault Megane kombi IP: *.net.inotel.pl 11.06.09, 00:04
      Francuzom udały się 3 rzeczy: wino, miłość francuska i wieża Eifla. Samochody niestety nie :-) Tak samo jest z Fordem - bo też na F......
    • Gość: Elllasa Re: Nowe Renault Megane kombi IP: *.181.103-84.rev.gaoland.net 13.06.09, 15:43
      Wino tak ;)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
      Ogłoszenia Drobne I Praca I Ogłoszenia Auto Moto I Nieruchomości
    • Gość: Gość Re: Nowe Renault Megane kombi IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 15:57
      BS miales kiedys francuskie auto? Czy mechanik, ktory nie umie sobie poradzic z autem, ktore jest bardziej skomplikowane niz Golf 3 Ci powiedzial? Francuzi robia swietne auta, wygodne, bezawaryjne, bezpieczne oraz bardzo ladne (kwestia gustu).
    • Gość: alejaja Re: Nowe Renault Megane kombi IP: 95.160.244.* 15.06.09, 21:33
      jak francuzom udalo sie wino to ja dziekuje. wole kalifornijskie, chilijskie, australijskie - czyli takie, ktore sa z winogron, ktore sie wygrzewaly w PRAWDZIWYM sloncu... a jesli zas chodzi o auta francuskie - coz renowka to dzisiaj scisla czolowka swiatowa niczym nie odbiegajaca od opla/forda/vw/skody/itd. a jesli ktos jest zagorzalym fanem 10 letniego golfa - coz - swiat bylby nudny gdyby wszyscy lubili to samo !
    • opus-dei Re: Nowe Renault Megane kombi 16.06.09, 09:29
      miałem lagunę 2.
      3l.benzyna-nowa spod igły.Piekna,wygodna......ale tylko do popatrzenia,posiedzenia,podziwiania.
      Do jazdy nie.Od tamtej pory za francuza-bóg zapłać.
      Tylko Azja-z Japonia na czele.Nissan-to jest to.
    • Gość: WITOLD Re: Nowe Renault Megane kombi IP: *.range86-134.btcentralplus.com 16.06.09, 21:59
      miałem lagunę 2.
      3l.benzyna-nowa spod igły.Piekna,wygodna......ale tylko do popatrzenia,posiedzenia,podziwiania.
      Do jazdy nie.Od tamtej pory za francuza-bóg zapłać.
      Tylko Azja-z Japonia na czele.Nissan-to jest to.

PRZYPOMINAM ZE NISSAN MONTUJE SILNIKI RENAULT, ALE CO TAM, LICZY SIE OPINIA FRANCUZY NIE I JUZ. JAPONIEC, BUHAHAH
    • Gość: łomatko Re: Nowe Renault Megane kombi IP: 82.160.205.* 17.06.09, 14:55
      że bez sensu pieprzycie tu o samochodach, jeszcze mogę zrozumieć, ale proszę za wino się nie bierzcie, nie mając pojęcia o czym mówicie.
      ja tam jeżdżę 12 rok francuzikiem i nie narzekam.
    • Gość: Gość Re: Nowe Renault Megane kombi IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.09, 17:09
      Nie dajmy sie oskubac cenami w europie. W ubieglym roku kupilem na Florydzie limuzyne 6-cylindrowa Hyundaja, Grandier (250 KM). Koreanski. Wypasiona, wszystkie gagi, 9 miesiecy, 16 tys mil przebiegu za 16 tys dolarow, to jest okolo 12 tys euro. Za te cene mozna u germanow uzywanego golfa kupic. Transport i formalnosci kosztowaly okolo 1000 euro. Na trasie 10 litrow, w miescie 16. Bardzo luksusowe auto, wygodne i ciche. Teraz sa podobno jeszcze lepsze okazje, bo tam kupuja nagle smarty, ze nie mozna nadazyc z dostawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka