Dodaj do ulubionych

NFS underground -kto gra??

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 10:26
Hej,
Kto gra w tą boską grę? :)))) Ja taaaaakkk;))
Obserwuj wątek
    • conveyor Re: NFS underground -kto gra?? 18.12.03, 11:49
      No witam
      Taka boska to ona nie jest...akurat 100x bardziej podobal mi sie Gran Tourismo
      2, NFS jest kolorowy i "cool", ale szybko sie nudzi, wiekszosc samochodow
      jezdzi tak samo, male mozliwosci i liniowosc rozbudowy i tuningu (mowie o
      mechanicznym bo naklejek i innych pierdol jest od licha), watek ekonomiczny gry
      spieprzony, brak systemu zniszczen samochodu, pod tym wzgledem zrobili krok do
      tylu w porownaniu z NFS: Porsche Challenge. Za to jesli chodzi o grafike to
      jestem pod wrazeniem, naprawde niezle zrobiona.
      Pozdrawiam
      • Gość: Marcin_ Re: NFS underground -kto gra?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 12:14
        Graficzka jest rzeczywiście super, fakt trasy mogły być bardziej urozmaicone,
        a mi tam bajery się podobają, :))). Czy nitro nie jest piękne:))
      • Gość: Lukash ! Re: NFS underground -kto gra?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 15:40
        Przeszedłem całgo wszystkie planse go undrground, gra troszkę się znudziła
        najlepsza jest ta honda IS200 ona na 3 ma 150, a maxymaklnie leci 299 ~!
    • audax Ja gram od kilkunakstu godzin! 19.12.03, 02:07
      - jest b. fajne - najbardziej lubię wyścigi na 1/4 mili - mogę nie przestawać!

- jak to nie ma zniszczeń? - a szybki wam nie lecą po dużych kraksach? (inna
      sprawa,że zaraz są "cudownie"wstawiane).

- ja mam opcje graficzne ustawione na maxa - pod względem grafiki gra-WYPAS!

- pogram pewnie jeszcze ze 3-4 godziny i dosyć, gra warta polecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka