Dodaj do ulubionych

Coraz chętniej samochodem

IP: *.chello.pl 10.07.09, 08:42
I ostatnie już pytania do prezesa biura PZMTravel Cezarego Kasprowicza;
ile kosztuje reklama w formie wywiadu i czy przynosi efekty? Co poradziłby Pan chcącym skorzystać z tej formy promocji?
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Coraz chętniej samochodem 10.07.09, 08:53
      no bardzo dużo sie dowiedziałem z tego artykułu.
      bardzo...
      a na stronach PZM, trzeba sie logowac zeby siędowiedzieć szczegółów...
      to ja dziękuję bardzo.
    • Gość: Loopik Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.chello.pl 10.07.09, 08:57
      Ha, ha, ha, dobre! Rzeczywiście w co drugiej wypowiedzi jest reklama.
    • Gość: gosciu Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.4web.pl 10.07.09, 08:59
      ehheheh wrednyy :D:D
    • Gość: login Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 09:03
      ju tokin tu mi? fak!!!
    • Gość: beznadzieja Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.stansat.pl 10.07.09, 09:04
      Co to za artykuł??? nic się nie dowiedziałem, same ogólniki i REKLAMA
    • Gość: ~~ Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.adsl.alicedsl.de 10.07.09, 09:05
      Tia... zajrzałem na stronę PZM... I co? A to:
      "Jeśli posiadacie Państwo uprawnienia to wpisz login i hasło a następnie naciśnij OK". Po jakiemu to? To jakieś tłumaczenie z chińskiego przez węgierski?
      1) "Państwo" - to TRZECIA osoba liczby mnogiej (oni). Co serwuje PZM? "oni posiadacie". Brawo.
      2) A już zupełnie nie jest to druga osoba liczby pojedynczej (wpisz).

Jaką wiarygodność ma strona, której autor nie zna języka, w którym pisze? Mniej więcej taką, jak strona prowadzona przez gimnazjalistę. Szkoda patrzeć dalej.
      I podpowiedź - by zachować poprawność _gramatyczną_ stosując formę grzecznościową "Państwo", powinno powyższe zdanie wyglądać tak:
      "Jeśli posiadają Państwo uprawnienia to wpiszą Państwo login i hasło a następnie nacisną OK"
    • Gość: abc Re: Coraz chętniej samochodem IP: 213.86.33.* 10.07.09, 09:10
      a winiety PM sprzedaje 2 ray drożej niż sa na granicy (co chyba jest niezgodne z prawem).
    • Gość: abc Re: Coraz chętniej samochodem IP: 213.86.33.* 10.07.09, 09:11
      Oczywiście miało być PZM
    • Gość: Gość Re: Coraz chętniej samochodem IP: 193.201.36.* 10.07.09, 09:19
      Tu jest wszystko o tym temacie: www.icsk.eu
    • Gość: mafes Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.bcc.com.pl 10.07.09, 09:20
      Najlepsze ubezpieczenie na świecie Assistance to ADAC - polski odpowiednik to ubezpieczenie Starter, ale jest trochę okrojone i nie jest wystawiane na osobe jak w przypadku ADAC, tylko na samochod, ale i tak warto. Zreszta polski starter to spolka corka ADAC. Cena w porownaniu do ubezpieczenia ADAC jest jednak zachecajaca:-)
    • Gość: ag Re: Coraz chętniej samochodem IP: 95.215.158.* 10.07.09, 09:22
      Artykuł sponsorowany. Gdyby to dopisano, byłoby OK - w końcu ja za pracę dziennikarza nie płacę. A tak, to wstyd.
    • Gość: ss Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.pools.arcor-ip.net 10.07.09, 09:35
      uga uga
    • Gość: DO AG Re: Coraz chętniej samochodem IP: 195.242.183.* 10.07.09, 09:35
      wydaje mi sie jednak, że odpowiednikiem niemieckiego adac jest polski PZU Pomoc, sprawdź sobie na stronce internetowej
    • Gość: mikos Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 09:36
      bardzo fajne informacje dla chcących podróżować po UE znajdują się tu: www.twojaeuropa.pl/turystyka
    • Gość: wnikliwy Coraz chętniej samochodem IP: *.chello.pl 10.07.09, 09:44
      wygląda jak artykuł sponsorowany różnych działalności PZM (travel, info, SOS)
    • Gość: Łukasz Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 09:54
      Pan z PZM jest wysokiej klasy specjalistą, bo radzi, żeby w krajach Skandynawskich zwolnić, bo moze nas to drogo kosztować. A może proszę szanownego Pana chodzi o bezpieczeństwo?

Logika godna człowieka, który myśli, żeby nie jechać autem po kielichu, bo go policja złapie i straci prawo jazdy. A że może kogoś zabić, to nie myśli.

Żenada.
    • kapidutu Re: Coraz chętniej samochodem 10.07.09, 09:55
      "...dokumenty tożsamości (obowiązkowo paszporty dzieci)."

_ówno prawda, w UE i nie tylko można jeździc z dowodem osobistym, ale się gościu zna.
    • Gość: gość Re: Coraz chętniej samochodem IP: 91.199.30.* 10.07.09, 09:58
      "PZM INFO jest serwisem dla wyjeżdżających turystów i wielu z niego korzysta. "
      a małym druczkiem w regulaminie napisane, żeby sie zalogować, to trzeba zapłacić...prawie 25 PLN na rok... czy to sie opłaca?
    • Gość: krzys Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 10:07
      szanowni panstwo nie wiem jak zadziala asistance za granica bo w polsce dziala fatalnie kupilem nowy samochod marki peuegot 807 aktualnie sprawa jest w sadzie auto na gwarancji odmawiano napraw albo byly nieskuteczne a assistance mimo ze oplacone stwierdzilo ze to ze daje samochod to ich dobra wola niedosc ze sprzedano mi zlom w warszawie w alei krakowaskiej to nie moglem nic uzyskac od assistance
    • Gość: krzys Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 10:11
      uzupelniam komentarz chodzilo o auto zastepcze ja zawsze kupowalem nowe samochody i jak byl jeszcze kiedys assistance france to dzialalo to super bylo to na poziomie europejskiej a wracajac to mojego samochodu peuegot 807 to niewiem jak bedzie wygladala moja podroz teraz po europie gdyz auto ma 2 lata kupione w salonioe i te naprawy gwarancyjne ktore byly robione po 4 lub 5 razy nie zostaly w dalszym ciagu zrobione niedawno skonczyla sie gwarancja i zaczynaja siadac wszystkie czesci i musze wymieniac na wlasny koszt ludzie nie kuopujcie peuegotow mam same problemy wszystko sie sypie ostrzegam wszystkich
    • Gość: auti Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 10:11
      eeee ja pojade swoim samochodem do bulgarii taka opcje wykupilem w biurze, w alfie maja takie oferty, ze tylko nocleg sie u nich kupuje a ja dojade sobie sam
    • Gość: sneerr Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.elk.mm.pl 10.07.09, 10:50
      Wszystko to pięknie brzmi, o tej pomocy konsulatu. Autorowi proponuję dodzwonienie się do Polskiego Konsulatu w Chorwacji i dostanie ode mnie punkty dodatkowe, gdy uda mu się cokolwiek załatwić, lub uzyskać bezpośrednią pomoc, na przykład by konsul, lub inny pracownik porozmawiał z jego telefonu z chorwackim policjantem. Od razu w zakład można zaryzykować skrzynkę rakiji.
    • Gość: wasyl Re: Coraz chętniej samochodem IP: 80.55.203.* 10.07.09, 10:54
      @ kapidutu

jak się nie znasz, to skorzystaj z możliwości siedzenia cicho.
      a dla informacji - przy wyjeździe za granicę dla dziecka (do 18 roku życia) paszport jest OBOWIĄZKOWY - dzieci (takie jak ty) nie mają dowodów osobistych
    • Gość: nocai Re: Coraz chętniej samochodem IP: *.chello.pl 10.07.09, 11:00
      "W dalszym ciągu z uwagi na brak ujednoliconych przepisów w krajach europejskich problemem jest niejednolite wyposażenie pojazdu, np. u nas obowiązuje gaśnica a na Słowacji apteczka."

A Konwencji Wiedeńskiej to w tym PZMocie nie słyszeli?? Samochód musi być wyposażony wg wymagań kraju, w którym został zarejestrowany. Artykuł żenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka