bubusia 08.01.06, 20:23 Mam pytanie czy ktos ostatnio wrocil z hotelu Regency Plaza w Sharm ? Za wszystkie info dziekuje.Wybieramy sie wieksza grupa i nie chcemy niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mała Re: Male pytanie...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 22:03 Współczuje,to kwestia indywidualna ale niech Was ręka boska chroni od tego hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Male pytanie...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 22:15 Byłam tam u znajomych w czerwcu wszyscy masowo przenosili sie do Al diwana***+,ktorego gorąco polecam.W Regency w szczycie sezonu klimatyzacja popsuta(przegięcie),drzwi od szafy odpadły,deska od kibelka obok w razie gdyby ktoś potrzebował-przenośna i zapchany przez tydzień zlew (obsługa ma mnostwo czasu i nigdzie jej sie nie spieszy),jedzenie podawane do stołu,porcje wydzielone(gdy chcesz kotleta więcej szef kuchni krzywo patrzy),duże rozpiętości miedzy posiłkami(wczasy odchudzające gratis).Dobrze sie zastanówcie to ma być wypoczynek a nie szkoła przetrwania,nie jestem super wymagająca,zawsze korzystam z hoteli 3*** więc wiem jakie są standardy,wg mnie 3*** w przypadku tego hotelu to przesada zasługuje max.na dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Rozmowy o hotelach prowadzimy na forum Hotele 08.01.06, 22:50 Rozmowy o hotelach prowadzimy na forum Hotele, by informacje o tych obiektach służyły wielu forumowiczom, jak również były posortowane według nazw hoteli. Tutaj zaś jakiekolwiek taki informacje już po tygodniu spadają na entą stronę i za kilka tygodni znó kolejny forumwicz zadaje podobe (a często to samo) pytanie, zamiast sięgnąć do bazy relacji i odpowiedzi na forum Egipt-hotele. Dziękuję, za wpisanie się na tamtym forum. PC_M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubusia Re: Rozmowy o hotelach prowadzimy na forum Hotele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:52 Bardzo dziekuje za informacje ale nie o ten hotel chodzi to jest nowy 5 gwiazdkowy hotel Regency Plaza .Jezeli ktos w nim byl to tylko w grudniu 2005 poniewaz w grudniu byla otwarta czesc hotelu.Ten hotel Regency 3 gwiazdkowy nalezy omijac szerokim lukiem i zgadzam sie z zamieszczonymi przez internautow wiadomosciami.Jeszcze raz prosze o pomoc-Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubusia Re: Rozmowy o hotelach prowadzimy na forum Hotele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:56 Przepraszam wiem ze to nie jest miejsce o zapytania o hotel ale na forum o hotelach nie ma ani slowa o Regency Plaza***** a nie jest to hotel Regency*** a sprawa jest pilna.Moze ktos byl w grudniu bo to nowy hotel.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś