Gość: loloking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 15:19 Piękny kraj, ludzie mili, uprzejmi. Po prostu super. Jechałem w ub.r. od strony Bułgarii przez Saloniki (piękne miasto) do Igoumenitsy na prom na Korfu. POLECAM! niezapomniane wrażenia! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kolory@o2.pl Re: Grecja IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 15.07.09, 18:23 "w przypadku bardzo poważnych wykroczeń na mocy wyroku sądowego może nastąpić konfiskata pojazdu." Z tego wniosek że trzeba tam jechać starym gratem albo służbowym. Link Zgłoś
stary_satyr Re: Grecja 16.07.09, 02:34 O,05% ? Jak by nie liczył - na trzeźwo, czy nie - to przeszło dwa razy tyle co u nas... To tak, jak u Angoli, którzy też udają Greka. Grecja antyczna już wyginęła, Imperium Brytyjskie się chwieje (bezrobocie). Nas i nasz PKB trzyma jedynie ta PN na poziomie 0,02%. Na zdrowie! Powrót pieszo. Największą liczbę ofiar śmiertelnych wypadków drogowych stanowią nietrzeźwi piesi. Nietrzeźwi - w majestacie prawa. Nie grozi im manat, który będą płacić "spadkobiercy". Link Zgłoś
Gość: jjm Re: Grecja IP: 195.245.224.* 16.07.09, 09:38 @ stary_saryt No faktycznie dziwne że jak pieszego potrąci samochód to ginie. Link Zgłoś
Gość: gaia Re: Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 09:59 Polecam Kretę, niesamowita atmosfera, samochodu nie pożyczałam, jeździłam z przewodnikiem z Alfy, ale widoki niesamowite no i kultura totalnie inna niż u nas, inni ludzie, inna mentalność, pozytywniej... Link Zgłoś
Gość: aga Re: Grecja IP: 212.244.179.* 16.07.09, 10:28 drogi Autorze! a co z olejem napędowym? nie jest dostępny czy jak?? Link Zgłoś