Dodaj do ulubionych

Wymiana maglownicy?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 12:43
Mam do kupienia corse z 96roku po przebiegu 162tysięcy km. Ma gaz i do
wymiany maglownicę jest to podobno w układzie kierowniczym, ile taka wymiana
lub regeneracja kosztuje? Czy warto brać samochód po takim porzebiegu jeśli
jest w dobrym stanie?
Obserwuj wątek
    • qrenblack Re: Wymiana maglownicy? 21.12.03, 12:58
      Mam taki sam problem,mam do kupienia pralke "Frania" z 1976 roku i tez ma
      zjebanom maglownice,Grinblaku,czy warto to to kupic?
    • Gość: Lukash ! Re: Wymiana maglownicy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 13:54
      Po co pierdolisz takie głupoty pajacu?? Ja pytam poważnie nie o jakieś pralki
      frania cwelu. Myślkisz że jesteś taki zajebsity??
      Jesli ktoś wie coś o tej magloiwnicy (podobno kosztuje 400zł zregenerowana w
      Warszawie) to niech powie
      Z góry dziękuję!
      • qrenblack Re: Wymiana maglownicy? 21.12.03, 13:57
        A mi kutasie chodzi o pralke a nie o jakas osrana,gowniana Corse,ktorej za
        darmo bym nie chcial,wiec nie belkocz mi tu nie na temat cwoku,hehe
      • Gość: uny Re: Wymiana maglownicy? IP: 62.233.164.* 21.12.03, 16:24
        miałem podobny problem. kupiłem "magiel" na giełdzie za 250 złych.
        a samochodzik lepiej sprawdź w jakimś wyspecjalizowanym warsztacie.
        • Gość: Michal Re: Wymiana maglownicy? IP: *.telia.com 21.12.03, 18:34
          Kolega Uny postapil najlepiej.uwazam ,ze rowniez rozejzryj sie po zlomowisku
          lub kup uzywana na gieldzie ,ale orginal wdobrym stanie.Czesci takich jak
          "maglownica" czyli zebatka listwowa nie podlega jakiejkolwiek
          regeneracji.Tutaj jest niedopuszczalne,aby warsztat ingerowal w tak
          odpowiedzialny zespol.Zreszta po takiej regeneracji jak dlugo to bedzie
          chodzic ,czy uzyto wlasciwe materialy.Daj sobie spokuj z reperacjami jak za
          czasow Gomulki.
          W Oplach sa problemy z przegubami wewnetrznymi,dostaja szybko
          luzow.Prawdopodobnie chca Ci je wymienic a policza jako regeneracje calosci.No
          napewno bedzie umyte.Pzdr.>Michal
          • Gość: ALPINAB12 Re: tRZEBA UWAŻAĆ, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:42
            Mój ojciec wymieniał maglownicę w Oplu Frontera- kupił za 500 zł na szrocie, a
            mój brat kupił do Astry GSI za 350 zł- wymienili u pierwszego lepszego
            mechanika. Nowe części są cholernie drogie, ale jak kupujesz na szrocie warto
            sprawdzić z którego jest roku, bo możesz kupić taką sama jak masz.
    • Gość: Lukash ! Re: Wymiana maglownicy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 23:48
      Dziękiuje za wszystkie wypowiedzi na temat tej zebatki listwowej. Układ po
      prostu dostał luzu i na nierównościch buczy. Możliwe że jest to owa maglownica
      lub po portu te przeguby, warto wiedziec bo wiedza kosztuje. A na giełdzie
      zobaczy si jak bedzie ładnato się kupi.
      • Gość: alpinab12 Re:Niewiedza też kosztuje ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 11:32
        Jeśli chodzi o astrę gsi, to mój brat wymienił maglownicę a później okazało
        się, że to drążek w kolumnie kierownicy.
        Jeśli Ci się to przyda to w Astrze objawami rzekomo zepsutej maglownicy było
        drżenie kierownicy przy prędkościach 75- 80 km/h i takie stukanie jak
        kierownica była na maxa skręcana.
    • only_the_godfather Re: Jak wyciągnąć maglownicę? 03.09.14, 14:27
      Widzę że firma AUTO-REGE dalej uważa forumowiczów za kretynów. Tym razem się postarali bardziej i próbowali zakamuflować swoją reklamę pod postacią pomocy w wyjęciu maglownicy. Chyba poprzednia akcja przyniosła za mały skutek więc tradycyjnie nie polecam .AUTO-REGE
      • bemeta auto-rege katastrofa 03.09.14, 16:25
        Co sadzic o firmie ktora szuka w necie instrukcji jak wymienic maglownice?
        bardzo nie polecam auto-rege
        Pijany Heniek z bezzebnym Zdzichem lepiej to zrobia za stodola przy uzyciu klucza francuskiego, kowadla i przecianaka i butelki wodki,
    • xvqqvx Nie polecam www.przekladniekierownicze.eu - dno. 03.09.14, 18:26
      Nie polecam www.przekladniekierownicze.eu - firma musi być komoletnym dnem, skoro zatrudnia kretynów spamerów nieumiejących nawet przeczytać daty.
    • jamesonwhiskey Re: Jak wyciągnąć maglownicę? 03.09.14, 23:52
      A to rege w nazwie to od tego ze lazicie ciagle najarani I udajecie rastuchow czy o co chodzi
    • xvqqvx Nie polecam Autorege - głupio spamują. 11.09.14, 18:02
      Drogi spamerze z AutoRege.
      Nie kłam, że nie spamujesz, bo wpisałeś się do wątku sprzed lat, który celowo wyszukałeś.
      Spamuj dalej, a Google coraz bardziej pogrążą tę nędzną firemkę.

A zatem:
      Nie polecam AutoRege - nie dość, że spamują, to spamerzy kretyńsko się tłumaczą.
    • xvqqvx Re: auto-rege katastrofa 11.09.14, 18:04
      Jesteś spamerem i tyle...
    • xvqqvx AUTO-REGE to dno, a dembik7 to zawodowy spamer 11.09.14, 23:05
      Posty użytkownika dembik7 to typowy spam na rzecz różnych firm.
      Na dodatek ten ciołek próbuje głupio kłamać, że nie spamuje. A sam jest idiotą nieumiejącym przeczytać daty.

A więc:
      AUTO-REGE jest tak denną firmą, że nie ma klientów, a zamiast poprawić jakość usług woli zatrudniać kretynów spamerów takich jak dembik7.
    • jestklawo Re: Jak wyciągnąć maglownicę? 12.09.14, 08:32
      dembik7 napisał:

>albo wyjąć to i im wysłać?

moi znajomi tez oddali przekładnię do AUTO-REGE, ale długo [url=http://www.przekladniekierownicze.eu/]nie podziałała[/url], a zapłacili prawie jak za nową 

[url=http://www.przekladniekierownicze.eu/]NIGDY[/url] WIĘCEJ [url=http://www.przekladniekierownicze.eu/]BADZIEWIA[/url] Z FIRMY AUTO-REGE, mówili,[url=http://www.przekladniekierownicze.eu/] NIE UFAJ[/url] FIRMIE Auto-rege bo to[url=http://www.przekladniekierownicze.eu/] zła jakość[/url] i [url=http://www.przekladniekierownicze.eu/]amatorka[/url]

• jestklawo Re: Jak wyciągnąć maglownicę? 12.09.14, 08:34
      dembik7 napisał:

>albo wyjąć to i im wysłać?

moi znajomi tez oddali przekładnię do AUTO-REGE, ale długo nie podziałała, a zapłacili prawie jak za nową 

NIGDY WIĘCEJ BADZIEWIA Z FIRMY AUTO-REGE, mówili, NIE UFAJ FIRMIE Auto-rege bo to zła jakość i amatorka

• wujaszek_joe Re: Wymiana maglownicy? 12.09.14, 09:23
      witam, regeneracja maglownicy w mojej corsie nie powiodła się.
      straciłem tylko czas i pieniądze.
      polećcie jakiś sprawdzony warsztat tylko nie auto-rege bo strasznie się na nich zawiodłem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka