Dodaj do ulubionych

PT Cruiser ucieka spod stryczka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 16:07
Kabriolet znika bezpowrotnie. ? to wlansie cabrio bylo cool
i tak preferuje design Chevy'ego HHR'a - a w specyfikacji SS calkiem solidnie jezdzi...

polecam tekst w najnowszym KHM poswiecony trójcy Pony - Muscle -Cars..
Obserwuj wątek
    • Gość: stanczyk Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 16:10
      reklama wymiata!!! - BMW ma nieciekawe auta ale reklamy rewelacyjne :)
      "wymiana komponentów" miedzy roznymi markami GM przyczynilo sie rowniez mocno do sytuacji koncerny
    • Gość: Kaczor Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka IP: *.dsl.bell.ca 05.08.09, 12:13
      Ta reklama może przyczynić sie do kontry i pokazać, że i BMW robi badziewie. Personalny atak na amerykanskie samochody może spotkać się z odpowiedzią, która nie będzie mila dla "szanownego" BMW.
    • Gość: Konkret Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka IP: *.aster.pl 05.08.09, 13:15
      Buahahaha! "Nietuzinkowa" stylistyka... Fakt, niecodziennie zdarza się zaprojektować krzyżówkę VW Garbusa z karawanem, która zajmuje miejsce w pierwszej 10-ce najbrzydszych samochodów świata i nazwać to-to "krążownikiem".
    • Gość: pawman Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 14:27
      Zawsze chciałem mieć takie coś.....ale jak trochę nim pojeździłem stwierdziłem, że w USA kryzys zaczął się już dawno. Stare amerykańce, tak do połowy lat 90 były super, później to już porażka....
    • zabojca_biedronek Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka 16.08.09, 16:14
      Faktycznie, stylistyka powala (mozna albo kochac albo nienawidziec), ale za to ekonomia czy bezpieczenstwo wewnatrz (mimo potwornej masy - co niby powinno na chlopski rozum podnosci safety) wolaja o pomste do nieba...
      No i zawieszenie - oj, blyskawicznie pada na naszych drogach... :(
    • Gość: hmmmm Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka IP: *.strong-pc.com 16.08.09, 19:08
      szkoda ze oryginalna stylistyka to jedyny plus tego auta. Pozostaje klasyczne amerykanskie beznadziejne jakosciowo wnetrze i awaryjnosc.
    • sselrats Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka 16.08.09, 19:53
      Maly brzydki samochod, ktory lubi sie psuc.
    • Gość: qaz Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka IP: *.chello.pl 16.08.09, 21:39
      PT Cruiser - bardzo mi się podoba, ale nie chciałbym go mieć.
      Prius - w ogóle mi się nie podoba, ale chciałbym nim jeździć.
    • Gość: a Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka IP: *.chello.pl 16.08.09, 21:54
      Wywalcie ten wieśniacki apostrof z linku na głównej.
    • Gość: gość Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 09:02
      PT Crusier - niech spoczywa w pokoju. Nikt nie będzie za nim płakał. Małe brzydkie amerykańskie "G".
      PS. Rekalama ciekawa. Choć osobiście wolę Audi od BMW. Ciekawe dlaczego??? Kurcze może ja się nie urodziłem w Polsce... gdzie jeździć BMW znaczy coś, gdzie wszystkie laski lecą na szachownicę, gdzie wreszcie nie ma lepszego sposobu na przedłużenie sobie penisa niż jeździć oczywiście BMW.
    • Gość: ponad Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka IP: *.witnet.pl 17.08.09, 13:52
      wygląda super, ale jego awaryjność jest wręcz legendarna
      www.ponad.pl
    • Gość: jol Re: PT Cruiser ucieka spod stryczka IP: *.bpng.jaslo.pl 17.08.09, 14:31
      a mi tam się podoba. Jeżdżę nim już 3 lata. Nie zamieniłabym go na żaden inny. :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka