Gość: j_k IP: 85.222.78.* 12.08.09, 10:03 Bardzo fajny odcinek i szkoda tych malych Suzuki i Nissanow Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: misiaczeq Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.adsl.cybercity.dk 12.08.09, 10:24 Respekt :D zmieniłeś koszulę hehehhe Link Zgłoś
Gość: szyki Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.173.17.117.tesatnet.pl 12.08.09, 10:42 prawdę mówiąc, jakiś czas temu podczas choroby pana Jacka spodziewałem się, podczas jego urlopu również Motodziennika nie będzie tak, jak to miało miejsce wtedy. nawet się z tym pogodziłem, chociaż żal. jednak myśl, że każdy musi kiedyś odpocząć powodowała, że gotów byłem cierpliwie poczekać np. tydzień na kolejne "świeże" wydanie Motodziennika. a tu niespodzianka. Pan Jacek wypoczywa w doborowym towarzystwie, a my nadal możemy cieszyć oko każdego poranka przy kawie. pozdrawiam i życzę słonecznej pogody i bezawaryjnej jazdy. Link Zgłoś
Gość: Ttt Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: 193.111.166.* 12.08.09, 10:51 Bardzo fajny odcinek.Nawet Pan Jacek nie ukrywa, że odcinek przygotowany wcześniej. Prosimy dobrze odpocząć i nie martwić się, my tu będziemy. Bez motodziennika nie ma dobrego poranka. Pozdrawiam stały widz. Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 10:53 Oczywiście, że jakąś informację już znamy! Tą, że jest Pan na wakacjach:) Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:02 Szkice niby-Smarta wyglądają dokładnie, jak z wniosku patentowego dotyczącego poduszek gazowych i okolic. Sedno tkwi chyba w ochronie kierowcy solidnymi poduszkami bocznymi chroniącymi również pasażerów siedzących z tyłu. To, czy pomysł zostanie użyty w praktyce, nie jest takie oczywiste, bo wymaga on kontrowersyjnego układu miejsc 1 + 2. Link Zgłoś
Gość: mikespike Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.chello.pl 12.08.09, 11:10 udanego urlopu Panie Jacku, najlepszy bedzie efekt jak zobaczymy Pana po powrocie, z odcinka na odcinek zyska Pan intensywna opalenizne na twarzy :) ...i tego wlasnie zycze :) Link Zgłoś
Gość: logus Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.range217-42.btcentralplus.com 12.08.09, 13:04 oj tam pJacku wakacji sie zachcialo^^ dobra to milego, czekam na kolejny odcinek;] Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.csk.pl 12.08.09, 14:41 Panowie, czy ktoś mogl by podac linka do listy samochodow objetych doplatami w stanach?? moj email drejfus.zinter@gmail.com z gory dziekuje.. Link Zgłoś
mzyo Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? 12.08.09, 15:23 Namiastka F1 za 40-50 tys zł? :) Smarty są kapitalnymi wozidełkami ale na polskich koleinach przy takim rozstawie osi wyprzedzanie przy 100km/h nie jest przyjemnym doświadczeniem. Co do stanów to pamiętajmy że tam drogi szerokie odległości wielkie a poza NY i kilkoma większymi miastami kupowanie Smartopodobnych aut nie jest dobrą alternatywą. Poza tym cena paliwa w relacji do zarobków nie jest wystarczająco wysoka aby zmusić ich do kupowania aut spalających poniżej 6 litrów. Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.09, 19:08 Suzuki ma bardzo sympatyczne male samochodziki, 2-drzwiowy Smart wygląda przyulnie (niekoniecznie "gay friendly":), to Alto jakby mu ując 2-drzwi tez byłby charakternym mołym brzdącem.. Mam pozytywne skrzywienie na auta 2-drzwiowe: wyglądają so much better ! ..nie warto sie troche pomeczyć z wsiadaniem kosztem ładnego designu ! Apropos 2 -drzwiowcow , dzis na spokojnie obejrzelem sobie nowe Maserati GT(czarne z czerwonym wnetrzem) - masakruje (wczesniej myslalem ze ma za malo muskularne biodra(tył)..ale zmieniam zdanie - co za proporcje i dwoje drzwi ! stoi na tylach Blue City - jak sie pospieszycie..to moze zobaczycie:) drejfus.zinter@gmail.com wejdz sobie na Motortrend.com, Caranddriver.com albo edmundsinsideline.com - tam cos znajdziesz...nawet z rekomendacjami..:) ...................................................... popatrzcie jak amerykanie potrafia być patriotyczni; "buy american" to haslo szefa ds.produktu Boba Lutza i jak widać działa... A skorumpowany rząd USA cos znowu miesza... www.youtube.com/watch?v=FpfZITfTBd8&feature=related uwielbiam teorie spiskowe ;) ..................................................................... swietny pomysl z autem dla 3 pasazerów (1+2: promuje malzenstwo z jedynakiem) kiedys auta amerykanskie (2-drzwiowe) mogly przewiez do 6 osob :) Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.09, 19:18 mialo byc: 2-drzwiowy Swift(najlepiej sport) wygląda przyulnie (niekoniecznie "gay friendly":), pośród małych ja bym optował jednak za wspolczesna interpretacja Citroena 2CV jezeli takowy bylby w produkcji (ostatnie dokonania stylistyczne Citro wskazują , że wygladałby odpowiednio..a nisko wyceniony-tak jak oryginał, bylby obiektem pozadania mieszczuchów - Mini i VW garbus sa za drogie , a Fiat 500 na granicy "kupowalności"..:) cool-car, nie wiem na co producent czeka....a obiecali..: www.themotorreport.com.au/wp-content/uploads/2007/05/citroen-2cv.jpg..................... A jak to jest ze redaktore codziennie w Magazynie motoryzacyjnym na Tok FM sie produkuje...wakacje w Wawie..kurka my tu nawet plazy nie mamy-wstyd ;) Link Zgłoś
Gość: cvcxv Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.tktelekom.pl 12.08.09, 20:15 szkoda tych amerykanskich aut.... Link Zgłoś
Gość: turkish Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.hsd1.il.comcast.net 13.08.09, 01:26 buy american - my ass. wiekszosc aut toyoty i hondy (w zasadzie chyba wszystkie dostepne na rynku USA), sa w tym kraju produkowane, niektore hyundaje takze; podczas kiedy duza czesc chevroletow i fordow jest robiona w meksyku, badz kanadzie, ktore to kraje sa wprawdzie jak najbardziej 'american', ale nie o to chodzi; chodzi o to aby kupowac auta zrobione we wlasnym kraju, chyba, bo moze mi sie miesza. zaparkuje honda zrobiona w ohio, a koles podjedzie fordem pochodzacym spod guadalajary albo monterrey, i ten gosc jest wielce 'patriotic' a ja nie, poczemu? Link Zgłoś
Gość: pk Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.acn.waw.pl 13.08.09, 11:27 Wczoraj widziałem Suzuki Alto na parkingu jednego z warszawskich centrów handlowych. Dokładnie w takim kolorze :) Troche się zdziwiłem, ale to pewnie pracownicy salonu suzuki pojechali na pakopki :P Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 13:12 Panie Jacku moim zdaniem lepiej zrobić sobie całkowity solidny(2 tyg.)urlop od wszystkiego niż robić "średnie" odcinki lub o "niczym". Na pewno fani zrozumieją .pozdrawiam, Łukasz :-) . Link Zgłoś
Gość: jk Re: Motodziennik: Smart "Ich Troje"? IP: 85.222.78.* 13.08.09, 13:52 a gdzie odcinek z 13-ego????? :( Link Zgłoś